Pápai Éléskamra

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Ételízesítők, Fűszerek - Spices

Fűszerész - Csípős csirkeszárny 20 gr

Csípős csirkeszárny fűszerkeverék 20 gr - csirkeszárnyak ízesítésére ajánljuk! Összetevők: cayennebors, fokhagyma, vöröshagyma, só, oregano, chili, feketebors, koriandermag, szegfűbors Származási hely: Magyarország Információ a Fűszerészről: "A Fűszerész adalékanyag és tartósítószer mentes fűszerek és fűszerkeverékek kereskedője. Magyar tulajdonú családi vállalkozás vagyunk, melyet a tulajdonosok és a munkatársak közös szenvedélye hajt előre. Arra törekszünk, hogy a lehető legjobb minőségben minél szélesebb választékot tudjunk kínálni vevőinknek. Mára stabil résztvevői vagyunk a jelentősebb gasztronómiai fesztiváloknak, ott vagyunk számos delikátesz üzletben és büszke partnerei vagyunk jónéhány kiváló étteremnek. Nem szeretnénk a nagy fűszergyárak konkurensévé válni, egyszerűen csak az általunk elérhető legjobb fűszereket szeretnénk értékesíteni azoknak a barátainknak, akik választásukkal minket tisztelnek meg."

455 Ft / tasak
22.75 Ft/g

Fűszerész - Csirke király

Nettó tömeg    20 gramm Összetevők    só, rozmaring, fokhagyma, majoranna, zsálya, tárkony, zöldségek Származási hely    Magyarország Ajánljuk    Szárnyas húsok ízesítésére. Szárnyasok ízesítésére használt zöldfűszeres fűszerkeverék. Remekül passzol csirkemellhez, de kiváló társa lehet grillhúsoknak is.

335 Ft / tasak
16.75 Ft/g

Fűszerész - Csodagrill 20 gr

Grillhúsok pácolásához, sült húsok ízesítéséhez ajánljuk. Zöldfűszeres, aromás fűszerkeverék amely remekül feldob egy sima csirkemellet is. Összetevők    tengeri só, bors, hagyma, paprika, petrezselyem, bazsalikom, rozmaring, kakukkfű, majoranna, zeller, szegfűbors, koriander, zsálya Grillhúsok pácolásához, sült húsok ízesítéséhez. Indonéz jellegű ételekhez. Forgalmazza: Fűszeres Kft.  

315 Ft / tasak
15.75 Ft/g

Fűszerész - Curry 20 gr

Curry 20 g - Indiai fűszerkeverék Nettó tömeg    20 gramm Összetevők    kurkuma, só, koriandermag, római kömény, görögszénamag, gyömbér, mustármag, cayennebors Származási hely    Magyarország Ajánljuk    Indiai ételek ízesítéséhez  

315 Ft / tasak
15.75 Ft/g

Fűszerész - Curry angol 20 gr

Angol curry 20 gr - Indiai raguk ízesítéséhez ajánlott fűszerkeverék. Nettó tömeg    20 gramm Összetevők    kurkuma, koriandermag, görögszénamag, mustármag, fokhagymagranulátum, chili Származási hely    Németország Ajánljuk    Indiai ételek ízesítéséhez.

495 Ft / tasak
24.75 Ft/g

Fűszerész - Currys csirke

Nettó tömeg    20 gramm Összetevők    tengeri só, kurkuma, koriandermag, római kömény, görögszénamag, gyömbér, mustármag, cayennebors, fokhagyma, kömény Származási hely    Magyarország Ajánljuk    Indiai ételek készítéséhez.

345 Ft / tasak
17.25 Ft/g

Fűszerész - Fahéjgyűrű 20 gr

Nettó tömeg 20 gramm Összetevők fahéj Származási hely Madagaszkár Ajánljuk Indiai jellegű ételekhez.

595 Ft / tasak
29.75 Ft/g

Fűszerész - Fajita fűszerkeverék 20 gr

Mexikói eredetű fűszerkeverék, grillezett húsok és halak fűszerezésére. Nettó tömeg    20 gramm Összetevők    só, római kömény, fokhagyma, fűszerpaprika, chili, oregano, feketebors Származási hely    Magyarország Ajánljuk    Mexikói jellegű ételek és grillezett húsok , halak fűszerezésére.

350 Ft / tasak
17.5 Ft/g

Fűszerész - Fehérbors egész

Nettó tömeg    20 gramm Összetevők    fehérbors Származási hely    Indonézia Ajánljuk    Mártások, raguk, levesek, sültek ízesítésére. A bors India monszunerdeiben őshonos, örökzöld levelű kúszónövény füzért alkotó, csonthéjas bogyótermése. A borscserjét nagyüzemi termesztésben 4 méterre hagyják megnőni, hogy a terméseket könnyebben be lehessen takarítani. A 8. évben éri el a termőkort és attól kezdve 20 éven át lehet róla szüretelni. Torzsaszerű virágzatából fejlődnek ki a termésfüzérek. Az érettségtől függően a termések zöldek vagy vörösek. A terméseket különböző érettségi stádiumban gyűjtik, attól függően, hogy milyen borsot akarnak készíteni. A bors csípősségét a piperin nevű alkaloida adja, amely főleg a termésfal középső rétegében halmozódik fel. A fehérbors: A borscserje vörös színő, érett bogyótermése, amelyet kb. egy héten át vízben áztatnak, majd lehántolják a termésfalat, így csak a csonthéjas mag marad meg. Ezután napon szárítják. A fehérbors ettől kapja jellegzetes sárgásfehér színét. Az eltávolított termésfal (főleg ebben található a bors csípős hatóanyaga) miatt a fehérbors a többi borsfajtához képest kevésbé csípős, enyhébb aromájú.

495 Ft / tasak
24.75 Ft/g

Fűszerész - Feketebors egész

Nettó tömeg    20 gramm Összetevők    feketebors Származási hely    Brazília Ajánljuk    Levesekhez, ragukhoz. A bors India monszunerdeiben őshonos, örökzöld levelű kúszónövény füzért alkotó, csonthéjas bogyótermése. A borscserjét nagyüzemi termesztésben 4 méterre hagyják megnőni, hogy a terméseket könnyebben be lehessen takarítani. A 8. évben éri el a termőkort és attól kezdve 20 éven át lehet róla szüretelni. Torzsaszerű virágzatából  fejlődnek ki a termésfüzérek. Az érettségtől függően a termések zöldek vagy vörösek. A terméseket különböző érettségi stádiumban gyűjtik, attól függően, hogy milyen borsot akarnak készíteni. A bors csípősségét a piperin nevű alkaloida adja, amely főleg a termésfal középső rétegében halmozódik fel. Feketebors: A borscserje éretlenül leszedett, zöld bogyótermése, amelyet a begyűjtés után a napon szárítanak. Ennek hatására megfeketedik és megkeményedik. Égetően csípős ízű fűszer.

495 Ft / tasak
24.75 Ft/g

Fűszerész - Feketebors őrölt 20 gr

Feketebors őrölt 20 gr A bors India monszunerdeiben őshonos, örökzöld levelű kúszónövény füzért alkotó, csonthéjas bogyótermése. A borscserjét nagyüzemi termesztésben 4 méterre hagyják megnőni, hogy a terméseket könnyebben be lehessen takarítani. A 8. évben éri el a termőkort és attól kezdve 20 éven át lehet róla szüretelni. Torzsaszerű virágzatából  fejlődnek ki a termésfüzérek. Az érettségtől függően a termések zöldek vagy vörösek. A terméseket különböző érettségi stádiumban gyűjtik, attól függően, hogy milyen borsot akarnak készíteni. A bors csípősségét a piperin nevű alkaloida adja, amely főleg a termésfal középső rétegében halmozódik fel. Feketebors: A borscserje éretlenül leszedett, zöld bogyótermése, amelyet a begyűjtés után a napon szárítanak. Ennek hatására megfeketedik és megkeményedik. Égetően csípős ízű fűszer. Nettó tömeg    20 gramm Összetevők    feketebors Származási hely    Brazília Ajánljuk    Levesekhez, ragukhoz, sültekhez.  

495 Ft / tasak
24.75 Ft/g

Fűszerész - Fincsibe 20 gr

Nettó tömeg    20 gramm Összetevők    tengeri só, fokhagyma, pritaminpaprika, vöröshagyma, paradicsom, rozmaring, feketebors, kakukkfű Származási hely    Magyarország Ajánljuk    Sült szárnyas húsokhoz. "A Fűszerész adalékanyag és tartósítószer mentes fűszerek és fűszerkeverékek kereskedője. Magyar tulajdonú családi vállalkozás vagyunk, melyet a tulajdonosok és a munkatársak közös szenvedélye hajt előre. Arra törekszünk, hogy a lehető legjobb minőségben minél szélesebb választékot tudjunk kínálni vevőinknek. Mára stabil résztvevői vagyunk a jelentősebb gasztronómiai fesztiváloknak, ott vagyunk számos delikátesz üzletben és büszke partnerei vagyunk jónéhány kiváló étteremnek. Nem szeretnénk a nagy fűszergyárak konkurensévé válni, egyszerűen csak az általunk elérhető legjobb fűszereket szeretnénk értékesíteni azoknak a barátainknak, akik választásukkal minket tisztelnek meg."

375 Ft / tasak
18.75 Ft/g