Csípős csirkeszárny fűszerkeverék 20 gr - csirkeszárnyak ízesítésére ajánljuk! Összetevők: cayennebors, fokhagyma, vöröshagyma, só, oregano, chili, feketebors, koriandermag, szegfűbors Származási hely: Magyarország Információ a Fűszerészről: "A Fűszerész adalékanyag és tartósítószer mentes fűszerek és fűszerkeverékek kereskedője. Magyar tulajdonú családi vállalkozás vagyunk, melyet a tulajdonosok és a munkatársak közös szenvedélye hajt előre. Arra törekszünk, hogy a lehető legjobb minőségben minél szélesebb választékot tudjunk kínálni vevőinknek. Mára stabil résztvevői vagyunk a jelentősebb gasztronómiai fesztiváloknak, ott vagyunk számos delikátesz üzletben és büszke partnerei vagyunk jónéhány kiváló étteremnek. Nem szeretnénk a nagy fűszergyárak konkurensévé válni, egyszerűen csak az általunk elérhető legjobb fűszereket szeretnénk értékesíteni azoknak a barátainknak, akik választásukkal minket tisztelnek meg."
Nettó tömeg 20 gramm Összetevők só, rozmaring, fokhagyma, majoranna, zsálya, tárkony, zöldségek Származási hely Magyarország Ajánljuk Szárnyas húsok ízesítésére. Szárnyasok ízesítésére használt zöldfűszeres fűszerkeverék. Remekül passzol csirkemellhez, de kiváló társa lehet grillhúsoknak is.
Grillhúsok pácolásához, sült húsok ízesítéséhez ajánljuk. Zöldfűszeres, aromás fűszerkeverék amely remekül feldob egy sima csirkemellet is. Összetevők tengeri só, bors, hagyma, paprika, petrezselyem, bazsalikom, rozmaring, kakukkfű, majoranna, zeller, szegfűbors, koriander, zsálya Grillhúsok pácolásához, sült húsok ízesítéséhez. Indonéz jellegű ételekhez. Forgalmazza: Fűszeres Kft.
Curry 20 g - Indiai fűszerkeverék Nettó tömeg 20 gramm Összetevők kurkuma, só, koriandermag, római kömény, görögszénamag, gyömbér, mustármag, cayennebors Származási hely Magyarország Ajánljuk Indiai ételek ízesítéséhez
Angol curry 20 gr - Indiai raguk ízesítéséhez ajánlott fűszerkeverék. Nettó tömeg 20 gramm Összetevők kurkuma, koriandermag, görögszénamag, mustármag, fokhagymagranulátum, chili Származási hely Németország Ajánljuk Indiai ételek ízesítéséhez.
Nettó tömeg 20 gramm Összetevők tengeri só, kurkuma, koriandermag, római kömény, görögszénamag, gyömbér, mustármag, cayennebors, fokhagyma, kömény Származási hely Magyarország Ajánljuk Indiai ételek készítéséhez.
Nettó tömeg 20 gramm Összetevők fahéj Származási hely Madagaszkár Ajánljuk Indiai jellegű ételekhez.
Mexikói eredetű fűszerkeverék, grillezett húsok és halak fűszerezésére. Nettó tömeg 20 gramm Összetevők só, római kömény, fokhagyma, fűszerpaprika, chili, oregano, feketebors Származási hely Magyarország Ajánljuk Mexikói jellegű ételek és grillezett húsok , halak fűszerezésére.
Nettó tömeg 20 gramm Összetevők fehérbors Származási hely Indonézia Ajánljuk Mártások, raguk, levesek, sültek ízesítésére. A bors India monszunerdeiben őshonos, örökzöld levelű kúszónövény füzért alkotó, csonthéjas bogyótermése. A borscserjét nagyüzemi termesztésben 4 méterre hagyják megnőni, hogy a terméseket könnyebben be lehessen takarítani. A 8. évben éri el a termőkort és attól kezdve 20 éven át lehet róla szüretelni. Torzsaszerű virágzatából fejlődnek ki a termésfüzérek. Az érettségtől függően a termések zöldek vagy vörösek. A terméseket különböző érettségi stádiumban gyűjtik, attól függően, hogy milyen borsot akarnak készíteni. A bors csípősségét a piperin nevű alkaloida adja, amely főleg a termésfal középső rétegében halmozódik fel. A fehérbors: A borscserje vörös színő, érett bogyótermése, amelyet kb. egy héten át vízben áztatnak, majd lehántolják a termésfalat, így csak a csonthéjas mag marad meg. Ezután napon szárítják. A fehérbors ettől kapja jellegzetes sárgásfehér színét. Az eltávolított termésfal (főleg ebben található a bors csípős hatóanyaga) miatt a fehérbors a többi borsfajtához képest kevésbé csípős, enyhébb aromájú.
Nettó tömeg 20 gramm Összetevők feketebors Származási hely Brazília Ajánljuk Levesekhez, ragukhoz. A bors India monszunerdeiben őshonos, örökzöld levelű kúszónövény füzért alkotó, csonthéjas bogyótermése. A borscserjét nagyüzemi termesztésben 4 méterre hagyják megnőni, hogy a terméseket könnyebben be lehessen takarítani. A 8. évben éri el a termőkort és attól kezdve 20 éven át lehet róla szüretelni. Torzsaszerű virágzatából fejlődnek ki a termésfüzérek. Az érettségtől függően a termések zöldek vagy vörösek. A terméseket különböző érettségi stádiumban gyűjtik, attól függően, hogy milyen borsot akarnak készíteni. A bors csípősségét a piperin nevű alkaloida adja, amely főleg a termésfal középső rétegében halmozódik fel. Feketebors: A borscserje éretlenül leszedett, zöld bogyótermése, amelyet a begyűjtés után a napon szárítanak. Ennek hatására megfeketedik és megkeményedik. Égetően csípős ízű fűszer.
Feketebors őrölt 20 gr A bors India monszunerdeiben őshonos, örökzöld levelű kúszónövény füzért alkotó, csonthéjas bogyótermése. A borscserjét nagyüzemi termesztésben 4 méterre hagyják megnőni, hogy a terméseket könnyebben be lehessen takarítani. A 8. évben éri el a termőkort és attól kezdve 20 éven át lehet róla szüretelni. Torzsaszerű virágzatából fejlődnek ki a termésfüzérek. Az érettségtől függően a termések zöldek vagy vörösek. A terméseket különböző érettségi stádiumban gyűjtik, attól függően, hogy milyen borsot akarnak készíteni. A bors csípősségét a piperin nevű alkaloida adja, amely főleg a termésfal középső rétegében halmozódik fel. Feketebors: A borscserje éretlenül leszedett, zöld bogyótermése, amelyet a begyűjtés után a napon szárítanak. Ennek hatására megfeketedik és megkeményedik. Égetően csípős ízű fűszer. Nettó tömeg 20 gramm Összetevők feketebors Származási hely Brazília Ajánljuk Levesekhez, ragukhoz, sültekhez.
Nettó tömeg 20 gramm Összetevők tengeri só, fokhagyma, pritaminpaprika, vöröshagyma, paradicsom, rozmaring, feketebors, kakukkfű Származási hely Magyarország Ajánljuk Sült szárnyas húsokhoz. "A Fűszerész adalékanyag és tartósítószer mentes fűszerek és fűszerkeverékek kereskedője. Magyar tulajdonú családi vállalkozás vagyunk, melyet a tulajdonosok és a munkatársak közös szenvedélye hajt előre. Arra törekszünk, hogy a lehető legjobb minőségben minél szélesebb választékot tudjunk kínálni vevőinknek. Mára stabil résztvevői vagyunk a jelentősebb gasztronómiai fesztiváloknak, ott vagyunk számos delikátesz üzletben és büszke partnerei vagyunk jónéhány kiváló étteremnek. Nem szeretnénk a nagy fűszergyárak konkurensévé válni, egyszerűen csak az általunk elérhető legjobb fűszereket szeretnénk értékesíteni azoknak a barátainknak, akik választásukkal minket tisztelnek meg."