Pápai Éléskamra

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Élelmiszer - Food

Borecet / Wine-vinegar 200 ml

Vörös borecet / Red wine-vinegar 200 m Vörösborecetünk vegyszermentesen termesztett otello szőlőből készül biológiai erjesztéssel készül. Kb. 6 % ecetsavat tartalmaz, lágy kellemes aromájú. Számos jótékony hatással bír a vörösborecet: antioxidánsokban gazdag, de nátriumban, zsírban és koleszterinben szegény. Évszázadokon keresztül univerzális gyógyszerként volt használatos. Jól illik a zöldekhez, gyümölcsökhöz, tésztákhoz. Sóhelyettesítőként is bevethető. Összetevők: szőlő, cukor  

1590 Ft / ml
7950 Ft/l

Borsmenta cserépben

Az egyik legaromásabb mentaféle, epeproblémák esetén teája mindig segít.

600 Ft / db
600 Ft/db

Brokkoli csíráztatásra 200 gr

Felhasználási javaslat: Csíráztatás: 4 óra áztatás után. Öblítés: naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap. Csíra hossza: kb. 6-8 mm Tárolás:száraz, hűvös helyen Származási hely: Olaszország

885 Ft / csomag
4.43 Ft/g

Bubifejecske ( Párnafű )

Korzika, Szardínia szigetén őshonos levéldísznövény. Félárnyákba ideális, meleget nem szereti, fürdőszobában, ablak alatt gyönyörű zöld  zuhatagot alkot. Kedveli a párás környezetet. Nagyon nitrogénigényes, ha nem akar fejlődni, ültessük át tápanyagdús új, laza szerkezetű talajba. Bármikor metszhető, formára vágható,sok örömet fog okozni!

500 Ft / db
500 Ft/db

Cékla savanyúság 720 ml /Pickled beetroot

Vegyszermentesen termesztett céklánkból készült, kizárólag hőkezeléssel tartósított ecetes savanyúság . Hozzáadott mesterséges aromát, színezéket és tartósítószert nem tartalmaz! Összetevők: cékla, ivóvíz, ecet, cukor, étkezési só, torma, fűszerkömény. Netto tömeg: 700g. Töltő tömeg: 450g.

750 Ft / üveg
1041.67 Ft/l

Chili tört maggal 20 gr

A tört chili paprikát ragukhoz, levesekhez ajánljuk a csípős ízek kedvelőinek. Nettó tömeg    20 gramm Összetevők    chili Származási hely    Kína Ajánljuk    A csípős ízeket kedvelőknek. Forgalmazza a Fűszeres Kft  

345 Ft / tasak
17.25 Ft/g
...

Chilis svábtekercs 100-110 g

Gyúrt sajt, bükkfaforgácson füstölve, chili fűszerrel fűszerezve.

760 Ft / csomag
6909.09 Ft/kg

Citromfű

Teaként fogyasztva a pörgőseket megnyugtatja, a túl nyugodtakat kicsit beinditja. Diszithetünk vele ételeket, vagy koktélokba s tehetjük.

650 Ft / db
650 Ft/db

Citromfű

800 Ft / db
800 Ft/db

Citromfű szörp 250 ml

Kellemes ízű, enyhe nyugtató hatású szörp.

600 Ft / üveg
0 Ft/ml

Citromsav 1000 gr

Lekvárkészítésnél a citromsav elősegíti a zselésedési folyamatot és kiemeli a gyümölcsök természetes ízét. Élelmiszerekben elsősorban antioxidánsként (bár önállóan nincs ilyen hatása, elősegíti a többi antioxidáns hatását), savanyúságot-szabályozó anyagként, valamint ízesítőszerként alkalmazzák E330 néven. Gyümölcsételek esetén késlelteti a gyümölcsök oxigén hatására történő elszíneződését. Napi maximum beviteli mennyisége nincs korlátozva. A gyári konyhai és fürdőszobai tisztítószerek többsége, kis százalékban ugyan, de tartalmaz citromsavat. A citrusillat továbbá kellemes közérzettel és magával a tisztaság érzetével párosítható, ezért illatosítók gyártásánál is felhasználják. Mivel a citromsav kitűnő vízkőtlenítőszer, és nem mérgező, az ecettel ellentétben pedig szagtalan házi tisztítószereink, öblítőszereink alapanyaga. Továbbá, mivel a vizet lágyítja, így hasznos adalékanyag szappanok és mosószerek gyártásánál is.

1725 Ft / db
1725 Ft/kg

Criollo pörkölt kakaóbab - 100g

A venezuelai criollo kakaóbabokat frissen pörköltük. Ropogós és ellenálhatatlan, tele értékes antioxidánsokkal és egy kevés koffeinnel. Egészséges nassolás, engedd meg magadnak Te is!  A Criollo kakaóbab ritka, ezért drága. A venezuelai Criollo a legritkább, a világtermelés 5-10 százalékát adja. A durva felszínű, csúcsos, halvány vöröses színű termés 20-25 szürkésbarna magot rejt. A talajra, esetleg banánlevélre terítve a napon szárítják. Komplex ízű, de sokkal kevésbé erőteljes mint az elterjedt, nemesített fajtáké.  Aromazárt 2 rétegű nátronpapíros csomagolásban. A kakaóbabot a győri Kapucziner pörkölőüzem szállítja. 

1595 Ft / csomag
15.95 Ft/g