Pápai Éléskamra

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termelőink Egészség Pont

Egészség Pont

2013 óta foglalkozik cégünk bio- és reform élelmiszerek, vitaminok, gyógynövények, fűszerek, kozmetikumok, illóolajok, tisztítószerek forgalmazásával.

Igyekszünk a közösség számára biztosítani azokat a termékeket, amiket helyi termelők nem termlenek meg, nem állítanak elő. Távolság tekintetében messzebbről érkeznek, mint a helyi társaik, de a fogyasztói igény, a széles kínálat biztosítása érdekében felkínáljuk a vásárlás lehetőségét.

Partnereink:

Naturgold Hungarya Kft: a a modern kori ősgabona termesztés kezdetét jelentik Magyarországon. Saját magunk készítik a vetőmagot, magyar földben termelnek az egész Európában nagyra becsült ősgabonákat (alakor, durum, tönke, tönköly), és magunk is dolgozzák fel azokat. ( lisztek, darák, listkeverékek, műzlik, száraztészták formájában )
céljuk, hogy a legértékesebb, vegyszermentesen termesztett ősgabonákat hazánkban termesztve és feldolgozva, kiváló minőségű élelmiszereket készítsenek. 

Nektária Kft - Családi vállalkozásuk, a Nektária Manufaktúra Fejér megyében, 2012-ben alakult. Nagyrészt lokálisan, helyi termelők zöldségeiből és gyümölcseiből készítenek kíméletes eljárással egészséges, hazai, prémium minőségű termékeket. Büszkék rá, hogy cégük jelenleg közvetlenül 20-25 család megélhetését biztosítja vagy járul hozzá. Munkatársaik, partnereik kiemelten fontosnak tartják a fenntartható gazdálkodást, üzemelést, a klímánk védelmét.

A Vixi termékcsalád magyarországi bevezetése 10 éve indult. Céljuk eljuttatni minden háztartásba aVixi tisztítókendőket. Megmutatni a családoknak, hogy vegyszer nélkül is tökéletes tisztaságot érhetünk el a Vixi segítségével.

A Vixi, nevét a vikszel, fényesít kifejezésből kapta. A logóban található bambusz a gyors növekedést, az erőt és a sokrétű felhasználási lehetőséget jelképezi.

Vixi-s csapatunk, mindent megtesz annak érdekében, hogy környezettudatosságra neveljen, példát mutatva a gyermekeknek is, akiknek ez felnőttként már természetes lesz.
A Vixi termékcsalád folyamatosan bővülni fog, így vásárlóink még sok meglepetésre számíthatnak.

 

 

Termékek

Aktív szűrők Szűrés
Allergének
biodinamikus, bio élelmiszerre
tojásmentes- élelmiszerre
tejmentes- élelmiszerre
cukormentes- élelmiszerre
állatkísérletmentes- kozmetikumra, tisztítószerre
pálmaolajmentes- kozmetikumra, tisztítószerre
parabénmentes- kozmetikumra, tisztítószerre
gluténmentes- élelmiszerre
vegán- élelmiszerre, kozmetikumra, tisztítószerre
Ár szerint

Fűszerész - Fokhagymás só

Nettó tömeg    30 gramm Összetevők    tengeri só, fokhagyma Származási hely    Magyarország Ajánljuk    Sült húsok ízesítésére. Tengeri só és fokhagyma keveréke egyszerű sült húsok ízesítésére.

290 Ft / tasak
14.5 Ft/g

Fűszerész - Fokhagymás-bors 20 gr

Nettó tömeg    20 gramm Összetevők    tengeri só, fokhagyma, zöldbors, petrezselyem, kurkuma, koriandermag, római kömény, görögszénamag, gyömbér, mustármag, cayennebors Származási hely    Magyarország Ajánljuk    Sült húsok ízesítésére.

345 Ft / tasak
17.25 Ft/g

Fűszerész - Füstölt édes fűszerpaprika magyar 20 gr

Nettó tömeg    20 gramm Összetevők    füstölt fűszerpaprika Származási hely    Szabó Péter, Bátya, Magyarország Ajánljuk    Ha szeretnének az ételnek némi füstölt jelleget adni, de nincs kéznél a grill. Ha szeretnénk az ételnek némi füstös jelleget adni, de nincs kéznél a grill, akkor jó hasznát vesszük ennek a paprikának.

825 Ft / tasak
41.25 Ft/g

Fűszerész - Gyömbér őrölt 20gr

Nettó tömeg    20 gramm Összetevők    gyömbér Származási hely    Kína Ajánljuk    Távol keleti ételekhez.   

395 Ft / tasak
19.75 Ft/g

Fűszerész - Karácsonyi sütemény 20 gr

Nettó tömeg    20 gramm Összetevők    fahéj, koriandermag, kardamom, szegfűszeg, szegfűbors, gyömbér Származási hely    Magyarország Ajánljuk    Mézeskalácshoz vagy karácsonyi süteményekhez "A Fűszerész adalékanyag és tartósítószer mentes fűszerek és fűszerkeverékek kereskedője. Magyar tulajdonú családi vállalkozás vagyunk, melyet a tulajdonosok és a munkatársak közös szenvedélye hajt előre. Arra törekszünk, hogy a lehető legjobb minőségben minél szélesebb választékot tudjunk kínálni vevőinknek. Mára stabil résztvevői vagyunk a jelentősebb gasztronómiai fesztiváloknak, ott vagyunk számos delikátesz üzletben és büszke partnerei vagyunk jónéhány kiváló étteremnek. Nem szeretnénk a nagy fűszergyárak konkurensévé válni, egyszerűen csak az általunk elérhető legjobb fűszereket szeretnénk értékesíteni azoknak a barátainknak, akik választásukkal minket tisztelnek meg."

355 Ft / tasak
17.75 Ft/g

Fűszerész - Köménymag egész

Nettó tömeg    20 gramm Összetevők    köménymag Származási hely    Finnország Ajánljuk    Nehéz levesekbe, szendvicskrémekbe, káposztás ételekbe. A kömény az egyik legrégebbi európai fűszernövény. Fűszeres aromájú, enyhén égető, citromra emlékeztető ízű, jellegzetesen erős illatú fűszer, amelyet igen sokrétűen alkalmaznak. Ha a magot őrlés előtt kissé megpirítjuk, a dióhoz hasonló íze lesz. Az erősen fűszerező konyhák szeretik, pl. az indiai, közép-keleti, észak-afrikai és a mexikói. A legtöbb indiai fűszerkeverék nélkülözhetetlen alkotórésze. A kömény története hosszú és izgalmas, az egyiptomiak már 5000 éve ismerték. A bibliában is szó esik a kömény bottal való csépeléséről, mely gyakorlatot a Földközi-tenger keleti vidékeinek eldugott tájain ma is követik. Az ókorban a kömény a kapzsiság és az aljasság jelképe volt, azonban különös módon a középkorra fordult a kocka, immár a hűség jelképének tekintették és úgy tartották, hogy a kömény megvéd a gonosz szellemektől. Észak-Németországban köménymaggal pálinkát is ízesítenek. A szeszt gabonából készítik és a kömény termésében található illóolajjal fűszerezik. A kömény régóta használt gyógynövény. Serkentőleg hat az emésztésre, és felfúvódás ellen is hatásos.

295 Ft / tasak
14.75 Ft/g

Fűszerész - Köménymag őrölt

Nettó tömeg    20 gramm Összetevők    köménymag Származási hely    Egyiptom Ajánljuk    Nehéz levesekbe, szendvicskrémekbe, káposztás ételekbe. A kömény az egyik legrégebbi európai fűszernövény. Fűszeres aromájú, enyhén égető, citromra emlékeztető ízű, jellegzetesen erős illatú fűszer, amelyet igen sokrétűen alkalmaznak. Ha a magot őrlés előtt kissé megpirítjuk, a dióhoz hasonló íze lesz. Az erősen fűszerező konyhák szeretik, pl. az indiai, közép-keleti, észak-afrikai és a mexikói. A legtöbb indiai fűszerkeverék nélkülözhetetlen alkotórésze. A kömény története hosszú és izgalmas, az egyiptomiak már 5000 éve ismerték. A bibliában is szó esik a kömény bottal való csépeléséről, mely gyakorlatot a Földközi-tenger keleti vidékeinek eldugott tájain ma is követik. Az ókorban a kömény a kapzsiság és az aljasság jelképe volt, azonban különös módon a középkorra fordult a kocka, immár a hűség jelképének tekintették és úgy tartották, hogy a kömény megvéd a gonosz szellemektől. Észak-Németországban köménymaggal pálinkát is ízesítenek. A szeszt gabonából készítik és a kömény termésében található illóolajjal fűszerezik. A kömény régóta használt gyógynövény. Serkentőleg hat az emésztésre, és felfúvódás ellen is hatásos.

295 Ft / tasak
14.75 Ft/g

Fűszerész - Lazac steak fűszerkeverék 20 gr

Fűszerész - Lazac steak fűszerkeverék Zöldfűszeres fűszerkeverék halak ízesítéséhez. Összetevők:  tengeri só, fehérbors, zöldbors, kurkuma, citrompor, mustármag, koriandermag, római kömény, görögszénamag, gyömbér, cayennebors, citromhéj, kapor, petrezselyem, fokhagyma Kiszerelés 20 gr származási hely: Magyarország      

345 Ft / tasak
17.25 Ft/g

Fűszerész - Leves lelke 20 gr

Leves lelke 20 gr Összetevők    sárgarépa, paszternák, petrezselyem, pritamin, zeller, paradicsom, vöröshagyma, póré Származási hely    Magyarország Ajánljuk    Levesekhez, konfitált húsokhoz. Természetes sómentes zöldségkeverék, melyet bátran használhatunk levesek, konfitált húsok ízesítésére. Forgalmazza: Fűszeres Kft 

380 Ft / tasak
19 Ft/g

Fűszerész - Mézeskalács

Nettó tömeg    20 gramm Összetevők    fahéj, koriander, szegfűszeg, szegfűbors, szerecsendió Származási hely    Magyarország Ajánljuk    Mézeskalácshoz vagy mézes jellegű süteményekhez.

475 Ft / tasak
23.75 Ft/g

Fűszerész - Paella (sáfránnyal) fűszerkeverék 20 gr

Nagyszerű segítség a spanyol paella készítéséhez. A paella az egyik leghíresebb spanyol étel. Sáfránnyal ízesített ételspecialitás regionális eredetű, ami azonban napjainkra Spanyolország nemzeti eledelévé vált. (Forrás: Wikipedia) Nettó tömeg    20 gramm Összetevők    kurkuma, vöröshagyma, fokhagyma, paprika, paradicsom, petrezselyem, cayennebors, sáfrány Származási hely    Magyarország Ajánljuk    Paella készítéséhez.  

380 Ft / tasak
19 Ft/g

Fűszerész - Rizsfűszer fűszerkeverék 20 gr

A fűszerkeveréket tegyük a rizs főzővizébe, segítségével ízletes és színes rizsköretet varázsolhatunk. Nettó tömeg    20 gramm Összetevők    sárgarépa, paszternák, petrezselyem, pritamin, zeller, paradigyom, vöröshagyma, póré, tengeri só, kurkuma, koriandermag, görögszénamag, gyömbér, mustármag, római kömény, cayenne bors Származási hely    Magyarország Ajánljuk    Rizs főzéséhez, rizses ételek készítéséhez.

365 Ft / tasak
18.25 Ft/g