Pápai Éléskamra

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termelőink Egészség Pont

Egészség Pont

2013 óta foglalkozik cégünk bio- és reform élelmiszerek, vitaminok, gyógynövények, fűszerek, kozmetikumok, illóolajok, tisztítószerek forgalmazásával.

Igyekszünk a közösség számára biztosítani azokat a termékeket, amiket helyi termelők nem termlenek meg, nem állítanak elő. Távolság tekintetében messzebbről érkeznek, mint a helyi társaik, de a fogyasztói igény, a széles kínálat biztosítása érdekében felkínáljuk a vásárlás lehetőségét.

Partnereink:

Naturgold Hungarya Kft: a a modern kori ősgabona termesztés kezdetét jelentik Magyarországon. Saját magunk készítik a vetőmagot, magyar földben termelnek az egész Európában nagyra becsült ősgabonákat (alakor, durum, tönke, tönköly), és magunk is dolgozzák fel azokat. ( lisztek, darák, listkeverékek, műzlik, száraztészták formájában )
céljuk, hogy a legértékesebb, vegyszermentesen termesztett ősgabonákat hazánkban termesztve és feldolgozva, kiváló minőségű élelmiszereket készítsenek. 

Nektária Kft - Családi vállalkozásuk, a Nektária Manufaktúra Fejér megyében, 2012-ben alakult. Nagyrészt lokálisan, helyi termelők zöldségeiből és gyümölcseiből készítenek kíméletes eljárással egészséges, hazai, prémium minőségű termékeket. Büszkék rá, hogy cégük jelenleg közvetlenül 20-25 család megélhetését biztosítja vagy járul hozzá. Munkatársaik, partnereik kiemelten fontosnak tartják a fenntartható gazdálkodást, üzemelést, a klímánk védelmét.

A Vixi termékcsalád magyarországi bevezetése 10 éve indult. Céljuk eljuttatni minden háztartásba aVixi tisztítókendőket. Megmutatni a családoknak, hogy vegyszer nélkül is tökéletes tisztaságot érhetünk el a Vixi segítségével.

A Vixi, nevét a vikszel, fényesít kifejezésből kapta. A logóban található bambusz a gyors növekedést, az erőt és a sokrétű felhasználási lehetőséget jelképezi.

Vixi-s csapatunk, mindent megtesz annak érdekében, hogy környezettudatosságra neveljen, példát mutatva a gyermekeknek is, akiknek ez felnőttként már természetes lesz.
A Vixi termékcsalád folyamatosan bővülni fog, így vásárlóink még sok meglepetésre számíthatnak.

 

 

Termékek

Aktív szűrők Szűrés
Allergének
biodinamikus, bio élelmiszerre
tojásmentes- élelmiszerre
tejmentes- élelmiszerre
cukormentes- élelmiszerre
állatkísérletmentes- kozmetikumra, tisztítószerre
pálmaolajmentes- kozmetikumra, tisztítószerre
parabénmentes- kozmetikumra, tisztítószerre
gluténmentes- élelmiszerre
vegán- élelmiszerre, kozmetikumra, tisztítószerre
Ár szerint
Nincs találat!