Pápai Éléskamra

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Ledó Edit

Saját bio élelmiszereink esetében a termesztés során nem használunk műtrágyát és permetezőszert. A kertet több mint 15 éve biztosan nem kezeltük vegyszerrel. A feldolgozás során nem alkalmazok mesterséges adalékot. Élelmiszereimet az ökológiai gazdálkodás szabályainak megfelelően állítom elő. Az aszalt gyümölcsök, ivólevek, egyéb készítményeim nem tartalmaznak hozzáadott cukrot, tartósítószert és kén származékokat.

A termékek csomagolása újrahasznosítható anyagból készül, a gyártás folyamatának középpontjában a környezettudatosság, a környezetvédelem, és a gazdaságos kiszerelés van minden esetben.

Bár a legtöbben úgy gondolják, hogy a gyümölcsök csak frissen fogyasztva fejtik ki jótékony hatásukat, ez tévhit. Az aszalt gyümölcsök is rengeteg áldásos hatással rendelkeznek, így érdemes ezekből is finomságokat készíteni és nem csak az ünnepek alatt.

Az aszalt gyümölcsöknek rengeteg jótékony hatásuk van a szervezetre nézve, többek között segítik az emésztési folyamatokat, csökkentik a gyulladásokat, erősítik az immunrendszert, támogatják a méregtelenítési folyamatokat, a szív- és érrendszer működését, antioxidáns tartalmuk miatt daganatellenes hatásúak, és védenek a különböző baktériumoktól és vírusoktól. A különféle sütemények kedvelt alapanyagai is, ezért érdemes az ünnepi menü részeivé is tenni e gyógyító finomságokat.

Termékek

Aktív szűrők Szűrés
Allergének
biodinamikus, bio élelmiszerre
tojásmentes- élelmiszerre
tejmentes- élelmiszerre
cukormentes- élelmiszerre
állatkísérletmentes- kozmetikumra, tisztítószerre
pálmaolajmentes- kozmetikumra, tisztítószerre
parabénmentes- kozmetikumra, tisztítószerre
gluténmentes- élelmiszerre
vegán- élelmiszerre, kozmetikumra, tisztítószerre
Ár szerint
Nincs találat!