Pápai Éléskamra

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termelőink sZita Pékműhely

sZita Pékműhely

Hobbiból kezdtem el házi, kovászos kenyeret sütni. Ez végül a szenvedélyemmé, majd a munkámmá vált. Kenyereim tradicionális módon, vadkovásszal készülnek. Az eljárás a természetben előforduló élesztőgombákat és baktériumokat hasznosítja, így kenyereim kizárólag liszt, víz és só felhasználásával lassú érleléssel készülnek. A hosszú érlelési idő (fermentáció) miatt a kovászos kenyerek elkészítése 1,5 - 2 napot vesz igénybe. A fermentáció alatt a kenyérben végbemenő érési folyamatok jótékony hatása, hogy a kovászos kenyér könnyebben emészthető, egészségesebb.

Termékek

Aktív szűrők Szűrés
Allergének
biodinamikus, bio élelmiszerre
tojásmentes- élelmiszerre
tejmentes- élelmiszerre
cukormentes- élelmiszerre
állatkísérletmentes- kozmetikumra, tisztítószerre
pálmaolajmentes- kozmetikumra, tisztítószerre
parabénmentes- kozmetikumra, tisztítószerre
gluténmentes- élelmiszerre
vegán- élelmiszerre, kozmetikumra, tisztítószerre
Ár szerint
A termelő jelenleg szünetelteti a rendelést, nézzen vissza később.
Nincs találat!