Pápai Éléskamra

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termelőink Andi vidéki konyhája - Andi s country kitchen

Andi vidéki konyhája - Andi s country kitchen

Mottóm: Jót enni, jól lenni. Az egészséges táplálkozás akkor került előtérbe az életemben, mikor megszületett a lányom. Addig tökéletesen megfelelt egy-egy gyors ebédnek a "zacskós leves", mélyhűtött, húst ókor sem látott panírozott szörnyűségek és társaik. A gyermekemnek viszont a legjobbat szerettem volna adni. Ekkor kezdtem érdeklődni az addig elhanyagolt, nyűgnek tekintett kert iránt. Rájöttem, hogy akkor a legbiztosabb, hogy vegyszermentes ételeket eszünk, ha az a saját kertünkből kerül az asztalra. Mivel a kert óriási, nem csak a saját igényeinket tudja kiszolgálni. A számunkra felesleges terményekből, gyümölcsökből készítem az Éléskamra oldalán található ételeimet.

Őstermelőként nagyon fontosnak találom, hogy asztalunkra minőségi ételek kerüljenek, hiszen a jólléthez hozzátartoznak a jó ételek.

Ételeim alapanyagai permetezés mentes kertemből kerülnek ki. Különféle fűszerkeverékeket, paradicsomból, paprikából készült fogásokat. Különböző gyümölcsös pitéket, fürjtojásból készült házi tésztákat, és hozzájuk illő szószokat vásárolhatsz nálunk, amikhez boldog tojásokat és kertünk alapanyagait használom fel.

Igazi slow food egy vidéki lány konyhájából.

Termékek

Aktív szűrők Szűrés
Allergének
biodinamikus, bio élelmiszerre
tojásmentes- élelmiszerre
tejmentes- élelmiszerre
cukormentes- élelmiszerre
állatkísérletmentes- kozmetikumra, tisztítószerre
pálmaolajmentes- kozmetikumra, tisztítószerre
parabénmentes- kozmetikumra, tisztítószerre
gluténmentes- élelmiszerre
vegán- élelmiszerre, kozmetikumra, tisztítószerre
Ár szerint

Rázott, vegyes savanyúság 700 ml

Rázott, vegyes savanyúság. 700 ml Összetevők: uborka, paprika, káposzta, cukor, só, étkezési ecet, kapor, kardamom

990 Ft / üveg
1414.29 Ft/l

Rózsaecet - Rose vinegar 200 ml

Gyönyörű színű, rózsa aromájú ecet különlegesség. Salátákra, gyümölcssalátákra is jó választás lehet. A rózsaecet, szűretlen almaecet felhasználásával készül, amit rózsaágyon érlelünk tovább. A virágok vegyszermentes kertünkből kerülnek az ecetbe. Tartósítószert nem tartalmaz! Összetevők: vegyszermentes alma, ivóvíz, cukor, rózsaszirom, rózsabors Kevesen tudják róla, hogy gyógyhatással is rendelkezik: a rózsának összehúzó, szíverősítő, bőr- és nyálkahártya-stabilizáló hatása van. Sokan beszámoltak továbbá arról, hogy a rózsaecet fogyasztása során - ha rendszeresen fogyasztották - nem betegedtek meg nagyon hosszú időn át, és a súlyosabb betegségekből is sokkal hamarabb kilábaltak.  

1490 Ft / üveg
7450 Ft/l

Rózsaszirom szörp / Rose syrup 500 ml

Rózsaszirom szörp. Elegánsá varázsolhatja hétköznapi teáját, limonádéját, ha a finom illatú, rózsa aromájú szörppel ízesíti. Tartalmaz: rózsaszirom, cukor, citrom, víz

1150 Ft / üveg
2300 Ft/l

Vörösboros hagymalekvár / Onion jam 200 ml

Vörösboros, fűszeres hagymalekvár. 212 ml Tartalmaz: lilahagyma, vöröshagyma, méz, balzsamecet, olívaolaj, vaj, barnacukor, só, vörösbor, rózsabors, kakukkfű

1650 Ft / üveg
8250 Ft/l