ÜLTETNI VALÓ! Agria - Évek óta ezt termesztjük, mert ez a család kedvenc burgonyája a kipróbált típusok közül. Főzni, sütni is szeretjük. Paprikáskrumplinak, sültkrumplinak, cicegének, héjában megsütve is kedveljük.
Folytonnövő, szabadföldi fajta. Bogyója 6-8 cm átmérőjű, vastag húsú, kellemesen édes ízű. Savanyításra és friss fogyasztásra kiválóan alkalmas.
A Black Beauty középkésői, bőtermő szabadföldi- és hajtatási fajta. A növény sűrű, zárt, alacsony bokrot képez. Termése 250-300g átlagsúlyú, gömbölyded alakú. Héja középlila, húsa halvány krémszínű.
Folytonnövő, támrendszert igénylő cseresznyeparadicsom különlegesség. Feketés-bordó, apró (15-20g-os) terméseit hosszú fürtökben érleli. Egy fürtben 10-12 szem van. A bogyó színe bordó, feketés árnyalatú, húsa sötétpiros, édes, lédús. Hosszú tenyészidejű, késő őszig terem. Termeszthetjük fólia- vagy üvegházban ill. szabadföldön. Friss fogyasztásra, saláták és hidegtálak készítéséhez ajánljuk.
Folytonnövő, hosszú tenyészidejű, nagytestű, vastag húsú paprika. Bogyói sötétzöldből pirosba érők, 90-110 g átlagtömegűek. Szabadföldi termesztésre és hajtatásra is ajánlott.
Sötétzöld, prémium kategóriás termés. Termése nagyon szabályos, egyenletes sötétzöld. Betegségeknek jól ellenáll, nem érzékeny. Nem igényel permetezést!
Black Beauty cukkini, július-augusztusban szedhető, sötétzöld héjú, fehér húsú terméssel.
Elsősorban friss fogyasztásra ajánlott, rendkívüli ízgazdagságú fekete paradicsom. Közepes méretű, kerekded bogyói kemények, vastag húsúak. Teljes érését a bogyó alsó részének pirosra színeződése mutatja.
Folytonnövő kápia típusú paprika. Termése lapított, nagy méretű (18-20 cm x 10-12 cm), zöldből sötétpirosra érik, csüngő állású. Tömege 150-250 g, vastag húsú, édes, nagyon jó ízű.
Bogyója gömbölyű, sötétzöld színű, éretten élénkpiros, 4-7 g átlagtömegű. Íze erősen csípős, felfűzve szárítmányként ételízesítő, üvegbe rakva savanyúságként fogyasztható.
Ez a palánta a piros levelű változat. Melegigényes, jól tűri a hőséget. Fényigénye magas, szereti a közvetlen napsütést. Hagyhatjuk a földön futni, de támrendszerre is vezethetjük. Leveleit levesekbe, főzelékekbe, salátákba tehetjük.