Pápai Éléskamra

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termelőink

Termelőink

Mottóm: Jót enni, jól lenni. Az egészséges táplálkozás akkor került előtérbe az életemben, mikor megszületett a lányom. Addig tökéletesen megfelelt egy-egy gyors ebédnek a "zacskós leves", mélyhűtött, húst ókor sem l ... (tovább)

Balatonakaliban található kis szőlőbirtokon termett gyümölcsből készül a szőlőlé. Fontosnak tartom a természetességet, így a gyümölcsök hasznosításakor is a legegyszerűbb, ugyanakkor legegészségesebb módszereket választom. A nálam kapható sz ... (tovább)

Sós Mari vagyok, kistermelőként saját, vegyszermentes kertemből, illetve lakóhelyem, Döbrönte környékén gyűjtött gyógynövényekből, termésekből készítem portékáim, amiket kézműves tevékenységemből adódó ötleteimmel kicsit személyessé is próbálok tenni.

Vanyolán élek, ahol a családommal gyógy- és fűszernövény-, illetve zöldségtermesztéssel foglalkozunk, teljes mértékben műtrágya- és vegyszermentesen. Fűben, fában orvosság lakozik, ahogy azt az ismert mondás tartja. Tevékenységünkkel őseink örökségét, a népi gyógyás ... (tovább)

Bakonyszücsre 2017-ben költöztem feleségemmel és két gyerekünkkel . Állatokat tartunk és zöldségnövényeket termesztünk a családunk részére vegyszermentesen . Bőseg esetén megosztanánk a terményeket a közösséggel. Üdvözlettel a Becze család.

Volf Tibor
Erdei növények és gyümölcsök gyűjtésével és feldolgozásával foglalkozunk. Elsősorban vitamindús kevés cukorral készült lekvárokat és szörpöket készítünk. Termékeink között megtalálhatók a saját készítésű termékeink felhasználásával készült sütemények is.

Nagy Gergő vagyok, gazdasági és videkfejlesztési agrármérnök. Celldömölkön élek és gazdálkodok. Palantaneveléssel, zöldség, gyümölcs és chili termesztéssel foglalkozom. Chiliből, mint kistermelő, dolgozok fel többféle kiszerelésben,ízben és er ... (tovább)

Finom répa
Családi panziók, a Sokoró Fogadó, Sokorópátkán üzemel. Éttermünkben egyre népszerűbbek a házhoz szállított termékeink, így a húsos táljaink és a desszertes dobozaink. Ezért szeretnénk ezeket a termékeket Önöknek is bemutatni, bízva abban, hogy elnyeri az Önök tetszését ... (tovább)

Esztergályos Ferenc vagyok.Bakonytamásin élek és gazdálkodok.Közel 25 éve termesztek szántóföldi növényeket.Három éve zöldség termesztéssel is foglalkozom.Elsősorban káposzta féléket,fejes káposztát,karfiolt és brokkolit termelek.

Hankó Féle Házi Termék néven ismert termékeinket igyekszünk mindig a legjobb minőségben az Önök asztalára teremteni. Szívügyünk,hogy mindenki egészségéhez kicsit hozzá tegyünk azzal,hogy csakis természetes,hagyományos módon állítjuk elő a termékeinket, mesterséges anyagok ... (tovább)
Hankóné Kapl Tímea vagyok,kistermelő.Férjemmel szeretnénk bebizonyítani az embereknek,hogy a gyümölcsök igazi ízét és zamatát csak színezék és ízfokozók nélkül érdemes fogyasztani. Gyermekünk születése után vált igazán fontossá,hogy kertünk és gyümölcsfáink termése ... (tovább)

K. Morgan szatócsboltja csomagolásmentes üzlet Ajkán a Rákóczi u. 7. szám alatt, ahol egészséges, bőséges áruválasztékkal, gluténmentes, vegán termékekke ... (tovább)

Sokuknak ismerős lehetek. Ez nem a véletlen műve. 20 éve a pápai piacon árusítok. De az új idők új szelei elértek engem is és ebben a szimpatikus közösségben szeretném ezt az értékesítési formát kipróbálni. Fő tevékenységem a dísznövény, gyógy- és fűszernövény te ... (tovább)

Feleségemmel 2009 decembere óta foglalkozunk ékszerkészítéssel. Fő profilunk  "Lakota mágia" fantázianévvel ellátott ásvány-, gyurma-  és gyöngyékszerek, valamint  ékszergyurmával díszített ajándéktárgyak, medálok, karkötők ... (tovább)

Saját bio élelmiszereink esetében a termesztés során nem használunk műtrágyát és permetezőszert. A kertet több mint 10 éve biztosan nem kezeltük vegyszerrel. A feldolgozás során nem alkalmazok mesterséges adalékot. Élelm ... (tovább)

"Aki a virágot szereti...a méhek barátja is!"

Lukácsi László vagyok. 2008 óta ismerkedem a méhészettel. A Bakony alján, Kisalföld szélén, Nagygyimót külterületén dolgozik 70 méhcsaládom. Nagyobb mennyiségben repce, akác és vegyes virágmézzel ajándékoznak meg benn ... (tovább)

Sós Mari vagyok, népi játszóházvezetőként számos anyaggal – papír, textil, fém, fa, gyöngy, paraffin, bőr, gipsz, üveg, termések, stb. - dolgozok, s itt található termékeim is ezek felhasználásával készülnek. Környezeti nevelőként fontosnak tartom a hulladéknak tartott an ... (tovább)

ÖLTÖZKÖDJ OKOSAN!

Czampa Zoltánnak hívnak, pár éve kezdtem el a kékfestéssel, rezerveljárással, természetes indigófestéssel foglalkozni. Fontos számomra a környezetünk, bolygónk védelme, ezért ajándéktárgyaim, ruháim nagy részében is megjelenik az anyagok újrafe ... (tovább)

Férjemmel pápai őstermelők vagyunk. Több mint 10 éve foglalkozunk fürjekkel. Fürjtojás kínálatunk: étkezési fürjtojás, füstölt fürjtojás, almaecetes céklás fürjtojás.

A gazdálkodás keretén belül törekszünk a vegyszermentes termelésre. Saját és családi felh ... (tovább)

Őseink az önellátást szem előtt tartva, mindig vegyszermentesen termeltek. Mi is ezt az utat folytatjuk, figyelmen kívül hagyva az aktuális divatokat (vegyszeres növényvédelem, öko, bio, organikus frinc-franc). Természeti teremtett lények vagyunk. Ebből következik, hogy a termész ... (tovább)

Kovács Kati vagyok. Elsősorban papírból fonok kosarakat, de szívesen kötök, horgolok és varrok is. Munkáim lényege a környezettudatosság, az újrahasznosítás. Mottóm: Az anyag nem vész el csak átalakul. A Facebookon megtalálsz: ReKa ... (tovább)

Nagymamánk által olyan sok szeretettel készített finomságot, a sokak által kedvelt és rengeteg ízkombinációban elérhető édességet szeretném mások számára is megismertetni és megszeretettni. Réteseimet a legnagyobb gondosággal válogatott alapanyago ... (tovább)

Cégünk 1987-ben családi vállalkozásként kezdte el a házi jellegű tészták gyártását. Kezdetben kisipari gépekkel és egyszerű szárítási módszerrel dolgoztunk és csak 8 tojásos cérnametéltet, eperlevelet, kiskockát, szélesmetéltet, nagykockát és házitarhonyát készített ... (tovább)

Csuhé, gyékény és szalma felhasználásával készítünk egyedi használati, dísz-, és ajándéktárgyakat. Több mint 15 éve foglalkozunk szalmafonással. Igyekszünk a hagyományos technikák alkalmazásával a mai kor igényeinek is megfelelő tárgyakat alkotni.

A szalmafonás ... (tovább)

Családi gazdaságunkat 10 éve indítottuk útjára Pusztagyimóton. Egész éven át legelőn tartott magyartarka teheneink tejéből készítjük sajtjainkat. Gazdaságunkban növényvédő szert, műtrágyát és hozam fokozót nem haszálunk, ugyanígy a tej feldolgozása is környezet tuda ... (tovább)

Nyúlon, a Pándzsa partján található öt hektáros, bekerített karámrendszerből álló, ökológiai alapokon működő gazdaságunk, ahol húsmarhákat tartunk. Fajtájuk Blonde d' Aquitane és A charolais. Az állatok nálunk születnek, hat hónapos korukig az anyjuk mellett növeked ... (tovább)