Pápai Éléskamra

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termelőink

Termelőink

Mottóm: Jót enni, jól lenni. Az egészséges táplálkozás akkor került előtérbe az életemben, mikor megszületett a lányom. Addig tökéletesen megfelelt egy-egy gyors ebédnek a "zacskós leves", mélyhűtött, húst ókor sem látott panírozott szörnyűségek és társaik. A gyermekemnek viszont a legjobbat szerett ... (tovább)
Kedves Vásárlók! Idén saját termesztésű szivacstökből készült termékeket lehet nálam kapni. 
Sós Mari vagyok, kistermelőként saját, vegyszermentes kertemből, illetve lakóhelyem, Döbrönte környékén gyűjtött gyógynövényekből, termésekből készítem portékáim, amiket kézműves tevékenységemből adódó ötleteimmel kicsit személyessé is próbálok tenni.
Szeretnék örömöt szerezni Önnek a kertemben vegyszermentesen termesztett virágaimmal és a vándorlásaim során gyűjtött kincsekkel. Bokrétáim, virágdekorációim a természet ritmusát követik, célom megmutatni a jelentéktelennek tűnő növények szépségét. Kedvelem a natúr stílust, törekszem a fenntarthatós ... (tovább)
Finom ízek, természetesség, egészség a Bakonyból! Gazdaságunk 2022 év elejétől kezdve fokozatosan alakult át teljes értékű, ökológiai szemléletű kertészetté. Célkitűzésünk a vegyszermentes minőségi zöldségek, gyógy- és fűszernövények termesztése. Gazdálkodásunkat a Biokontroll Hungária Nonprofit Kf ... (tovább)
Vanyolán élek, ahol a családommal gyógy- és fűszernövény-, illetve zöldségtermesztéssel foglalkozunk, teljes mértékben műtrágya- és vegyszermentesen. Fűben, fában orvosság lakozik, ahogy azt az ismert mondás tartja. Tevékenységünkkel őseink örökségét, a népi gyógyászat feledésbe merült tudását szere ... (tovább)
Bakonyszücsre 2017-ben költöztünk feleségemmel és két gyerekünkkel . Állatokat tartunk és zöldségnövényeket termesztünk a családunk részére vegyszermentesen . Bőseg esetén megosztanánk a terményeket a közösséggel. Üdvözlettel a Becze család.
Édesapám mellett ismerkedtem meg a méhek csodálatos világával, aztán később magam is szakvizsgázott méhész lettem. 35 éves tapasztalat áll mögöttem. Szakmai hitvallásom, hogy természet közeli méhészkedést folytassak. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a méhek igényeit  is szem előtt tartom,  és a t ... (tovább)
Volf Tibor és Katalin vagyunk, 2013 óta őstermelőként gazdálkodunk Bándon és Szentgálon található földjeinken. A család egészséges, természetes élelmiszerrel való ellátása volt az elsődleges cél, de azt tapasztaltuk, hogy erre másoknak is igényük van. Tönköly termesztéssel kezdtük, ami ma is a fő nö ... (tovább)
Erdei növények és gyümölcsök gyűjtésével és feldolgozásával foglalkozunk. Elsősorban vitamindús kevés cukorral készült lekvárokat és szörpöket készítünk. Termékeink között megtalálhatók a saját készítésű termékeink felhasználásával készült sütemények is.
Nagy Gergő vagyok, gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök. Celldömölkön élek és gazdálkodok. Palantaneveléssel, zöldség, gyümölcs és chili termesztéssel foglalkozom. Chiliből, mint kistermelő, dolgozok fel többféle kiszerelésben, ízben és erősségben termékeket. Tudatos termesztésben látom a jövőt ... (tovább)
A Csengő-kert azért született, hogy saját részre termeljünk egészséges, vegyszert sosem látó zöldséget és gyümölcsöt. Ma már mindenből van némi feleslegünk, amelyet megoszthatunk másokkal. A zöldségek mellett nevelünk palántákat, bogyós gyümölcsű növényeket (ribiszke, berkenye, egres stb) és szabadt ... (tovább)
Finom répa
2013 óta foglalkozik cégünk bio- és reform élelmiszerek, vitaminok, gyógynövények, fűszerek, kozmetikumok, illóolajok, tisztítószerek forgalmazásával. Igyekszünk a közösség számára biztosítani azokat a termékeket, amiket helyi termelők nem termlenek meg, nem állítanak elő. Távolság tekintetében mes ... (tovább)
A Filléres Kert mottója: Minden, ami természetS! Bár tanultam reklámot és marketinget, de ez nem csupán szólam, teljes filozófiám, életmódom, gazdálkodási rendszerem ennek jegyében történik. 5 éve sikerült Pápán, az Öreghegyben egy kis zártkerthez jutnom, ezzel indítottam el a nomád életutam, mely r ... (tovább)
Bio zöldség, gyümölcs, lekvár, fűszernövények kézműves termékek.
Gazdaságunk Karakószörcsökön található. Több generáció alkotta családi gazdaság, növénytermesztéssel és állattenyésztéssel foglalkozik. Szarvasmarháinkat extenzíven tartjuk, ezért húsuk ízletesebb, mint az intenzíven tartotté. Kizárólag saját takarmánnyal etetjük jószágainkat.  A nálunk született és ... (tovább)
Tanyasi csirke Szárnyas tartással foglalkozunk Pósfán. Kitűzött célunkat sikerült megvalósítani, végre idehaza nevelkedett csirkét kínálhatunk vásárlóink számára. Az állat sokat van szabadon, kedvére kapirgálhat, ehet zöldet, rovarokat, illetve minősített biotakarmányt kap. Antibiotikum-mentes, Adal ... (tovább)
A HUGI SAJT kézműves sajtjai és tejtermékei kizárólag a Vencel családi gazdaságból származó tehéntejből készülnek, méghozzá kézi eljárással, mesterséges adalék hozzáadása nélkül. Több termékünk visszaváltható csomagolásban vásárolható, hogy minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyjunk. 100%-ban te ... (tovább)
-------  ZÖLDSÉG, GYÜMÖLCS, TOJÁS   -------- Pápán, az Öreghegyben termesztek többnyire zöldségeket, gyümölcsöket, a gyümölcsösben tartom állataimat (tyúkok, ludak, csüngőhasú malacok) is. Gyerekkoromban Nagyapámtól, Nagyanyámtól tanultam a föld, a növények, állatok szeretetét, és Édesapám is zölds ... (tovább)
Természetközeli gazdálkodás , egészséges táplálkozás erdőn-mezőn át a konyháig. Farmunkon saját állatállományunk által termelt húst,tejet és tojást,valamint kiskertünk zöldségeit és gyümölcseit kínáljuk.. Szeretettel:Harcos Vera Ganna          
Sokuknak ismerős lehetek. Ez nem a véletlen műve. 20 éve a pápai piacon árusítok. De az új idők új szelei elértek engem is és ebben a szimpatikus közösségben szeretném ezt az értékesítési formát kipróbálni. Fő tevékenységem a dísznövény, gyógy- és fűszernövény termesztés. Önellátásra termelek zöldsé ... (tovább)
Kossuth Anitának hívnak, Vanyolán élek. Körülbelül 5 éve foglalkozom esküvők díszítésével és egyedi kézműves díszek készítésével selyemvirágokból . Díszeimet igyekszem egyedire csinálni, soha nincs két egyforma, az alapanyagok, amiket használok jó minőségűek és élethűek. ... (tovább)
Kedves Közösség! Örülünk, hogy a Pápai Éléskamra jóvoltából bemutathatjuk hagyományos eljárással készült Kézműves Termékeinket! Minden termékünk tartósítószer és adalékanyag mentes! Reméljük, hagyományos ízeink mellett a különleges ínyencségek kedvelői is találnak kedvükre valót a termékeink között ... (tovább)
Saját bio élelmiszereink esetében a termesztés során nem használunk műtrágyát és permetezőszert. A kertet több mint 15 éve biztosan nem kezeltük vegyszerrel. A feldolgozás során nem alkalmazok mesterséges adalékot. Élelmiszereimet az ökológiai gazdálkodás szabályainak megfelelően állítom elő. Az asz ... (tovább)
Férjemmel pápai őstermelők vagyunk. Több mint 10 éve foglalkozunk fürjekkel. Fürjtojás kínálatunk: étkezési fürjtojás, füstölt fürjtojás, almaecetes céklás fürjtojás. Termékeink között megtaláljátok a 30 fürjtojásos házi tésztákat is. A gazdálkodás keretén belül törekszünk a vegyszermentes termelés ... (tovább)
Kovács Kati vagyok. Elsősorban papírból fonok kosarakat, de szívesen kötök, horgolok és varrok is. Munkáim lényege a környezettudatosság, az újrahasznosítás. Mottóm: Az anyag nem vész el csak átalakul. A Facebookon megtalálsz: ReKacs Design.
Hagyományos módon készített termékekkel várjuk kedves vásárlóinkat! Tartószer és adalékanyag mentes , saját készítés!
Hobbiból kezdtem el házi, kovászos kenyeret sütni. Ez végül a szenvedélyemmé, majd a munkámmá vált. Kenyereim tradicionális módon, vadkovásszal készülnek. Az eljárás a természetben előforduló élesztőgombákat és baktériumokat hasznosítja, így kenyereim kizárólag liszt, víz és só felhasználásával lass ... (tovább)
2009-ben találkoztunk a Birtokkal. Akkor még romos présház állt a hegyoldalban, kevesebb volt a szőlő, kevesebb volt a bor, kevesebb volt a vendég. Az évek alatt lassan minden nagyobb, szebb újabb és profibb lett. Felújítottuk a présházat, pincét építettünk, szőlőt telepítettünk, tartályokat, hordó ... (tovább)
Környezetbarát tisztítószerek, kozmetikumok, hulladékcsökkentést szolgáló termékek találhatóak meg.