Termelőink
Mottóm: Jót enni, jól lenni. Az egészséges táplálkozás akkor került előtérbe az életemben, mikor megszületett a lányom. Addig tökéletesen megfelelt egy-egy gyors ebédnek a "zacskós leves", mélyhűtött, húst ókor sem látott panírozott szörnyűségek és társaik. A gyermekemnek viszont a legjobbat szerett ... (tovább)
Édesapám mellett ismerkedtem meg a méhek csodálatos világával, aztán később magam is szakvizsgázott méhész lettem. 35 éves tapasztalat áll mögöttem. Szakmai hitvallásom, hogy természet közeli méhészkedést folytassak. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a méhek igényeit is szem előtt tartom, és a t ... (tovább)
Volf Tibor és Katalin vagyunk, 2013 óta őstermelőként gazdálkodunk Bándon és Szentgálon található földjeinken. A család egészséges, természetes élelmiszerrel való ellátása volt az elsődleges cél, de azt tapasztaltuk, hogy erre másoknak is igényük van. Tönköly termesztéssel kezdtük, ami ma is a fő nö ... (tovább)
Nagy Gergő vagyok, gazdasági és videkfejlesztési agrármérnök. Celldömölkön élek és gazdálkodok. Palantaneveléssel, zöldség, gyümölcs és chili termesztéssel foglalkozom. Chiliből, mint kistermelő, dolgozok fel többféle kiszerelésben,ízben és erősségben termékeket. Tudatos termesztésben látom a jövőt! ... (tovább)
2013 óta foglalkozik cégünk bio- és reform élelmiszerek, vitaminok, gyógynövények, fűszerek, kozmetikumok, illóolajok, tisztítószerek forgalmazásával.
Igyekszünk a közösség számára biztosítani azokat a termékeket, amiket helyi termelők nem termlenek meg, nem állítanak elő. Távolság tekintetében mes ... (tovább)
Hankó Féle Házi Termék néven ismert termékeinket igyekszünk mindig a legjobb minőségben az Önök asztalára teremteni. Szívügyünk,hogy mindenki egészségéhez kicsit hozzá tegyünk azzal,hogy csakis természetes,hagyományos módon állítjuk elő a termékeinket, mesterséges anyagok,nitrit,tartósítószer és szí ... (tovább)
Szeretettel köszöntök minden érdeklődőt!
Tóth-Mógor Juca vagyok, a Hundala Desszert alapítója. Azt hiszem, kevesen ismernek, hiszen mindössze 4 éve élünk a környéken. Hosszú út vezetett Pápára és a cukrászat irányába is.
Sok értékesítésben és az asszisztencia területén eltöltött év után, késői újr ... (tovább)
Pápán, az Öreghegyben termesztek többnyire zöldségeket, gyümölcsöket. Gyerekkoromban Nagyapámtól, Nagyanyámtól tanultam a föld, a növények, állatok szeretetét, és Édesapám is zöldség-gyümölcstermesztéssel foglalkozott nyugdíjas éveiben. Legidősebb fiúként ezt az örökséget ápolva és a földet, gyümölc ... (tovább)
K. Morgan szatócsboltja csomagolásmentes üzlet Ajkán a Rákóczi u. 7. szám alatt, ahol egészséges, bőséges áruválasztékkal, gluténmentes, vegán termékekkel hangulatos környezetben várjuk a Zero Waste iránt érdeklődő vásárlókat.
A Pápai Éléskamrában is csomagolásmentes szemléletben értékesítünk. Egy ... (tovább)
Sokuknak ismerős lehetek. Ez nem a véletlen műve. 20 éve a pápai piacon árusítok. De az új idők új szelei elértek engem is és ebben a szimpatikus közösségben szeretném ezt az értékesítési formát kipróbálni. Fő tevékenységem a dísznövény, gyógy- és fűszernövény termesztés. Önellátásra termelek zöldsé ... (tovább)
Saját bio élelmiszereink esetében a termesztés során nem használunk műtrágyát és permetezőszert. A kertet több mint 15 éve biztosan nem kezeltük vegyszerrel. A feldolgozás során nem alkalmazok mesterséges adalékot. Élelmiszereimet az ökológiai gazdálkodás szabályainak megfelelően állítom elő. Az asz ... (tovább)
ÖLTÖZKÖDJ OKOSAN!
Czampa Zoltánnak hívnak, pár éve kezdtem el a kékfestéssel, rezerveljárással, természetes indigófestéssel foglalkozni. Fontos számomra a környezetünk, bolygónk védelme, ezért ajándéktárgyaim, ruháim nagy részében is megjelenik az anyagok újrafelhasználása. Sokszor kombinálom példá ... (tovább)
Férjemmel pápai őstermelők vagyunk. Több mint 10 éve foglalkozunk fürjekkel. Fürjtojás kínálatunk: étkezési fürjtojás, füstölt fürjtojás, almaecetes céklás fürjtojás. Termékeink között megtaláljátok a fürjtojásos házi tésztákat is.
A gazdálkodás keretén belül törekszünk a vegyszermentes termelésre. ... (tovább)
Hobbiból kezdtem el házi, kovászos kenyeret sütni. Ez végül a szenvedélyemmé, majd a munkámmá vált. Kenyereim tradicionális módon, vadkovásszal készülnek. Az eljárás a természetben előforduló élesztőgombákat és baktériumokat hasznosítja, így kenyereim kizárólag liszt, víz és só felhasználásával lass ... (tovább)