Pápai Éléskamra

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termelőink

Termelőink

Mottóm: Jót enni, jól lenni. Az egészséges táplálkozás akkor került előtérbe az életemben, mikor megszületett a lányom. Addig tökéletesen megfelelt egy-egy gyors ebédnek a "zacskós leves", mélyhűtött, húst ókor sem látott panírozott szörnyűségek és társaik. A gyermekemnek viszont a legjobbat szerett ... (tovább)
Kedves Vásárlók! Idén saját termesztésű szivacstökből készült termékeket lehet nálam kapni. 
Sós Mari vagyok, kistermelőként saját, vegyszermentes kertemből, illetve lakóhelyem, Döbrönte környékén gyűjtött gyógynövényekből, termésekből készítem portékáim, amiket kézműves tevékenységemből adódó ötleteimmel kicsit személyessé is próbálok tenni.
Bakonyszücsre 2017-ben költöztünk feleségemmel és két gyerekünkkel . Állatokat tartunk és zöldségnövényeket termesztünk a családunk részére vegyszermentesen . Bőseg esetén megosztanánk a terményeket a közösséggel. Üdvözlettel a Becze család.
Édesapám mellett ismerkedtem meg a méhek csodálatos világával, aztán később magam is szakvizsgázott méhész lettem. 35 éves tapasztalat áll mögöttem. Szakmai hitvallásom, hogy természet közeli méhészkedést folytassak. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a méhek igényeit  is szem előtt tartom,  és a t ... (tovább)
Friss zöldségek és gyümölcsök
Volf Tibor és Katalin vagyunk, 2013 óta őstermelőként gazdálkodunk Bándon és Szentgálon található földjeinken. A család egészséges, természetes élelmiszerrel való ellátása volt az elsődleges cél, de azt tapasztaltuk, hogy erre másoknak is igényük van. Tönköly termesztéssel kezdtük, ami ma is a fő nö ... (tovább)
Erdei növények és gyümölcsök gyűjtésével és feldolgozásával foglalkozunk. Elsősorban vitamindús kevés cukorral készült lekvárokat és szörpöket készítünk. Termékeink között megtalálhatók a saját készítésű termékeink felhasználásával készült sütemények is.
Nagy Gergő vagyok, gazdasági és videkfejlesztési agrármérnök. Celldömölkön élek és gazdálkodok. Palantaneveléssel, zöldség, gyümölcs és chili termesztéssel foglalkozom. Chiliből, mint kistermelő, dolgozok fel többféle kiszerelésben,ízben és erősségben termékeket. Tudatos termesztésben látom a jövőt! ... (tovább)
Finom répa
2013 óta foglalkozik cégünk bio- és reform élelmiszerek, vitaminok, gyógynövények, fűszerek, kozmetikumok, illóolajok, tisztítószerek forgalmazásával. Igyekszünk a közösség számára biztosítani azokat a termékeket, amiket helyi termelők nem termlenek meg, nem állítanak elő. Távolság tekintetében mes ... (tovább)
Következő szállítás 2023. október 5-én lesz, melyre előrendelést felveszünk! Hagyományos ízek, eredeti receptek alapján.
Bio zöldség, gyümölcs, lekvár, fűszernövények kézműves termékek.
Hankó Féle Házi Termék néven ismert termékeinket igyekszünk mindig a legjobb minőségben az Önök asztalára teremteni. Szívügyünk,hogy mindenki egészségéhez kicsit hozzá tegyünk azzal,hogy csakis természetes,hagyományos módon állítjuk elő a termékeinket, mesterséges anyagok,nitrit,tartósítószer és szí ... (tovább)
Szeretettel köszöntök minden érdeklődőt! Tóth-Mógor Juca vagyok, a Hundala Desszert alapítója. Azt hiszem, kevesen ismernek, hiszen mindössze 4 éve élünk a környéken. Hosszú út vezetett Pápára és a cukrászat irányába is. Sok értékesítésben és az asszisztencia területén eltöltött év után, késői újr ... (tovább)
Pápán, az Öreghegyben termesztek többnyire zöldségeket, gyümölcsöket. Gyerekkoromban Nagyapámtól, Nagyanyámtól tanultam a föld, a növények, állatok szeretetét, és Édesapám is zöldség-gyümölcstermesztéssel foglalkozott nyugdíjas éveiben. Legidősebb fiúként ezt az örökséget ápolva és a földet, gyümölc ... (tovább)
K. Morgan szatócsboltja csomagolásmentes üzlet Ajkán a Rákóczi u. 7. szám alatt, ahol egészséges, bőséges áruválasztékkal, gluténmentes, vegán termékekkel hangulatos környezetben várjuk a Zero Waste iránt érdeklődő vásárlókat. A Pápai Éléskamrában is csomagolásmentes szemléletben értékesítünk. Egy ... (tovább)
Természetközeli gazdálkodás , egészséges táplálkozás erdőn-mezőn át a konyháig. Farmunkon saját állatállományunk által termelt húst,tejet és tojást,valamint kiskertünk zöldségeit és gyümölcseit kínáljuk.. Szeretettel:Harcos Vera Ganna          
Sokuknak ismerős lehetek. Ez nem a véletlen műve. 20 éve a pápai piacon árusítok. De az új idők új szelei elértek engem is és ebben a szimpatikus közösségben szeretném ezt az értékesítési formát kipróbálni. Fő tevékenységem a dísznövény, gyógy- és fűszernövény termesztés. Önellátásra termelek zöldsé ... (tovább)
Házi tejtermékek.
Saját bio élelmiszereink esetében a termesztés során nem használunk műtrágyát és permetezőszert. A kertet több mint 15 éve biztosan nem kezeltük vegyszerrel. A feldolgozás során nem alkalmazok mesterséges adalékot. Élelmiszereimet az ökológiai gazdálkodás szabályainak megfelelően állítom elő. Az asz ... (tovább)
"Aki a virágot szereti...a méhek barátja is!" Lukácsi László vagyok. 2008 óta ismerkedem a méhészettel. A Bakony alján, Kisalföld szélén, Nagygyimót külterületén dolgozik 70 méhcsaládom. Nagyobb mennyiségben repce, akác és vegyes virágmézzel ajándékoznak meg bennünket.
ÖLTÖZKÖDJ OKOSAN! Czampa Zoltánnak hívnak, pár éve kezdtem el a kékfestéssel, rezerveljárással, természetes indigófestéssel foglalkozni. Fontos számomra a környezetünk, bolygónk védelme, ezért ajándéktárgyaim, ruháim nagy részében is megjelenik az anyagok újrafelhasználása. Sokszor kombinálom példá ... (tovább)
Férjemmel pápai őstermelők vagyunk. Több mint 10 éve foglalkozunk fürjekkel. Fürjtojás kínálatunk: étkezési fürjtojás, füstölt fürjtojás, almaecetes céklás fürjtojás. Termékeink között megtaláljátok a fürjtojásos házi tésztákat is. A gazdálkodás keretén belül törekszünk a vegyszermentes termelésre. ... (tovább)
Kovács Kati vagyok. Elsősorban papírból fonok kosarakat, de szívesen kötök, horgolok és varrok is. Munkáim lényege a környezettudatosság, az újrahasznosítás. Mottóm: Az anyag nem vész el csak átalakul. A Facebookon megtalálsz: ReKacs Design.
Hagyományos módon készített termékekkel várjuk kedves vásárlóinkat! Tartószer és adalékanyag mentes , saját készítés!
Hobbiból kezdtem el házi, kovászos kenyeret sütni. Ez végül a szenvedélyemmé, majd a munkámmá vált. Kenyereim tradicionális módon, vadkovásszal készülnek. Az eljárás a természetben előforduló élesztőgombákat és baktériumokat hasznosítja, így kenyereim kizárólag liszt, víz és só felhasználásával lass ... (tovább)
Kínálatunkban a környezetbarát tisztítószerek, kozmetikumok, hulladékcsökkentést szolgáló termékek találhatóak meg.