Pápai Éléskamra

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%
Kezdőlap Termelőink

Termelőink

Mottóm: Jót enni, jól lenni. Az egészséges táplálkozás akkor került előtérbe az életemben, mikor megszületett a lányom. Addig tökéletesen megfelelt egy-egy gyors ebédnek a "zacskós leves", mélyhűtött, húst ókor sem l ... (tovább)

Kedves Vásárlók!
Idén saját termesztésű szivacstökből készült termékeket lehet nálam kapni. 

Sós Mari vagyok, kistermelőként saját, vegyszermentes kertemből, illetve lakóhelyem, Döbrönte környékén gyűjtött gyógynövényekből, termésekből készítem portékáim, amiket kézműves tevékenységemből adódó ötleteimmel kicsit személyessé is próbálok tenni.

Szeretnék örömöt szerezni Önnek a kertemben vegyszermentesen termesztett virágaimmal és a vándorlásaim során gyűjtött kincsekkel. Bokrétáim, virágdekorációim a természet ritmusát követik, célom megmutatni a jelentéktelennek tűnő növények szépségét. Kedvelem a natúr s ... (tovább)

Vanyolán élek, ahol a családommal gyógy- és fűszernövény-, illetve zöldségtermesztéssel foglalkozunk, teljes mértékben műtrágya- és vegyszermentesen. Fűben, fában orvosság lakozik, ahogy azt az ismert mondás tartja. Tevékenységünkkel őseink örökségét, a népi gyógyás ... (tovább)

Bakonyszücsre 2017-ben költöztünk feleségemmel és két gyerekünkkel . Állatokat tartunk és zöldségnövényeket termesztünk a családunk részére vegyszermentesen . Bőseg esetén megosztanánk a terményeket a közösséggel. Üdvözlettel a Becze család.

Volf Tibor és Katalin vagyunk, 2013 óta őstermelőként gazdálkodunk Bándon és Szentgálon található földjeinken. A család egészséges, természetes élelmiszerrel való ellátása volt az elsődleges cél, de azt tapasztaltuk, hogy erre másoknak is igényük van. Tönköly termeszté ... (tovább)

Erdei növények és gyümölcsök gyűjtésével és feldolgozásával foglalkozunk. Elsősorban vitamindús kevés cukorral készült lekvárokat és szörpöket készítünk. Termékeink között megtalálhatók a saját készítésű termékeink felhasználásával készült sütemények is.
Finom répa
Édesburgonya/batáta termesztéssel foglalkozunk. Nagyban befolyásolja életminőségünket, hogy mit eszünk, ezért a vegyszerek teljes mellőzöttségével gazdálkodunk.
Hankó Féle Házi Termék néven ismert termékeinket igyekszünk mindig a legjobb minőségben az Önök asztalára teremteni. Szívügyünk,hogy mindenki egészségéhez kicsit hozzá tegyünk azzal,hogy csakis természetes,hagyományos módon állítjuk elő a termékeinket, mesterséges anyagok ... (tovább)
Hankóné Kapl Tímea vagyok,kistermelő.Férjemmel szeretnénk bebizonyítani az embereknek,hogy a gyümölcsök igazi ízét és zamatát csak színezék és ízfokozók nélkül érdemes fogyasztani. Gyermekünk születése után vált igazán fontossá,hogy kertünk és gyümölcsfáink termése ... (tovább)

K. Morgan szatócsboltja csomagolásmentes üzlet Ajkán a Rákóczi u. 7. szám alatt, ahol egészséges, bőséges áruválasztékkal, gluténmentes, vegán termékekke ... (tovább)

Sokuknak ismerős lehetek. Ez nem a véletlen műve. 20 éve a pápai piacon árusítok. De az új idők új szelei elértek engem is és ebben a szimpatikus közösségben szeretném ezt az értékesítési formát kipróbálni. Fő tevékenységem a dísznövény, gyógy- és fűszernövény te ... (tovább)

Saját bio élelmiszereink esetében a termesztés során nem használunk műtrágyát és permetezőszert. A kertet több mint 15 éve biztosan nem kezeltük vegyszerrel. A feldolgozás során nem alkalmazok mesterséges adalékot. Élelmis ... (tovább)

"Aki a virágot szereti...a méhek barátja is!"

Lukácsi László vagyok. 2008 óta ismerkedem a méhészettel. A Bakony alján, Kisalföld szélén, Nagygyimót külterületén dolgozik 70 méhcsaládom. Nagyobb mennyiségben repce, akác és vegyes virágmézzel ajándékoznak meg benn ... (tovább)

Fűrész Balázs vagyok, az Eléonore glutén mentes kézműves csokoládékat gyártó kis családi manufaktúra képviselője. Személyesen érintettként (GM) diétára szorulok mint sok hasonló embertársam, ezért kiemelt figyelemmel, íz világgal és szenvedéllyel állok a termékeinkhez ... (tovább)

Környezet-tudatosság és fenntarthatóság jellemzi az egyéb beruházásokat is, 2010-től kezdődött  a mezőgazdasági tevékenység az önkormányzati területeken, azóta művelés alá vonták az idős emberek megmunkálatlan kertjeit. A Start mintaprogramoknak köszönhetően évről- ... (tovább)

ÖLTÖZKÖDJ OKOSAN!

Czampa Zoltánnak hívnak, pár éve kezdtem el a kékfestéssel, rezerveljárással, természetes indigófestéssel foglalkozni. Fontos számomra a környezetünk, bolygónk védelme, ezért ajándéktárgyaim, ruháim nagy részében is megjelenik az anyagok újrafe ... (tovább)

Férjemmel pápai őstermelők vagyunk. Több mint 10 éve foglalkozunk fürjekkel. Fürjtojás kínálatunk: étkezési fürjtojás, füstölt fürjtojás, almaecetes céklás fürjtojás.

A gazdálkodás keretén belül törekszünk a vegyszermentes termelésre. Saját és családi felh ... (tovább)

Őseink az önellátást szem előtt tartva, mindig vegyszermentesen termeltek. Mi is ezt az utat folytatjuk, figyelmen kívül hagyva az aktuális divatokat (vegyszeres növényvédelem, öko, bio, organikus frinc-franc). Természeti teremtett lények vagyunk. Ebből következik, hogy a termész ... (tovább)

Kovács Kati vagyok. Elsősorban papírból fonok kosarakat, de szívesen kötök, horgolok és varrok is. Munkáim lényege a környezettudatosság, az újrahasznosítás. Mottóm: Az anyag nem vész el csak átalakul. A Facebookon megtalálsz: ReKa ... (tovább)

Csuhé, gyékény és szalma felhasználásával készítünk egyedi használati, dísz-, és ajándéktárgyakat. Több mint 15 éve foglalkozunk szalmafonással. Igyekszünk a hagyományos technikák alkalmazásával a mai kor igényeinek is megfelelő tárgyakat alkotni.

A szalmafonás ... (tovább)

Családi gazdaságunkat 11 éve indítottuk útjára Pusztagyimóton. Egész éven át legelőn tartott magyartarka teheneink tejéből készítjük sajtjainkat. Gazdaságunkban növényvédő szert, műtrágyát és hozam fokozót nem használunk, ugyanígy a tej feldolgozása is k ... (tovább)

Hobbiból kezdtem el házi, kovászos kenyeret sütni. Ez végül a szenvedélyemmé, majd a munkámmá vált. Kenyereim tradicionális módon, vadkovásszal készülnek. Az eljárás a természetben előforduló élesztőgombákat és baktériumokat hasznosítja, így kenyereim kizárólag liszt, v ... (tovább)

Nyúlon, a Pándzsa partján található öt hektáros, bekerített karámrendszerből álló, ökológiai alapokon működő gazdaságunk, ahol húsmarhákat tartunk. Fajtájuk Blonde d' Aquitane és A charolais. Az állatok nálunk születnek, hat hónapos korukig az anyjuk mellett növeked ... (tovább)