Pápai Éléskamra

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Kávé, tea

Szűrés
Új termékek
Csak új termékek
Allergének
biodinamikus, bio élelmiszerre
tojásmentes- élelmiszerre
tejmentes- élelmiszerre
cukormentes- élelmiszerre
állatkísérletmentes- kozmetikumra, tisztítószerre
pálmaolajmentes- kozmetikumra, tisztítószerre
parabénmentes- kozmetikumra, tisztítószerre
gluténmentes- élelmiszerre
vegán- élelmiszerre, kozmetikumra, tisztítószerre
További szűrők
Ár szerint

Gyümölcstea - Eper ízű szálas 100 gr

Az ízletes szamóca utánozhatatlan zamata. Elkészítési javaslat Személyenként egy púpozott teáskanál gyümölcsteát öntsön le forrásban lévő vízzel. Hagyja állni 5-10 percig, majd szűrje le. Egyéni ízlés szerint ízesíthető, de önmagában is kellemes ízű tea. Koffeinmentes, telt gyümölcsös ízű. Kiváló frissítő, hideg, jeges tea készítéséhez is ajánljuk. Próbálja meg jegesen is! A Mecsek Drog Kft 1986-ban alakult Pécsváradon. E kisváros a Mecsek hegység lábánál található, különleges mediterrán klímájú környezetben, ahol régi hagyománya van a gyógynövények termelésének és gyűjtésének. Kiszerelés 100g Összetevők Mazsola, hibiszkusz, csipkebogyó, bodza, alma, vadmeggy és természetes aroma felhasználásával. Tárolás Száraz, hűvös helyen.  

885 Ft / db
8.85 Ft/g

Gyümölcstea - Fahéjas alma szálas 100 gr

Mecsek gyümölcstea - Erdei gyümölcs 100 gramm A fahéj és az alma ellenállhatatlan párosa. Elkészítési javaslat Személyenként egy púpozott teáskanál gyümölcsteát öntsön le forrásban lévõ vízzel. Hagyja állni 5-10 percig, majd szûrje le. Egyéni ízlés szerint ízesíthető, de önmagában is kellemes ízű tea. Koffeinmentes, telt gyümölcsös ízű. Kiváló frissítő, hideg, jeges tea készítéséhez is ajánljuk. Próbálja meg jegesen is! A tea elkészítéséhez ajánljuk az úszófiltert, ami környezetbarát https://papaieleskamra.hu/termeklap/uszo-tea-filter       vagy  a papír teafiltert https://papaieleskamra.hu/termeklap/papir-teafilter-palcikaval-100-db Kiszerelés 100g Összetevők Mazsola, hibiszkuszvirág, alma, csipkebogyó, bodza, narancshéj és természetazonos fahéj és alma aroma felhasználásával. Tárolás száraz, hűvös helyen. A Mecsek Drog Kft 1986-ban alakult Pécsváradon. E kisváros a Mecsek hegység lábánál található, különleges mediterrán klímájú környezetben, ahol régi hagyománya van a gyógynövények termelésének és gyűjtésének.  

885 Ft / db
8.85 Ft/g

Gyümölcstea Fekete ribizli szálas 100 gr

Az édesen csalogató fekete ribizli bársonyossága. Elkészítési javaslat Személyenként egy púpozott teáskanál gyümölcsteát öntsön le forrásban lévõ vízzel. Hagyja állni 5-10 percig, majd szûrje le. Egyéni ízlés szerint ízesíthető, de önmagában is kellemes ízű tea. Koffeinmentes, telt gyümölcsös ízű. Kiváló frissítő, hideg, jeges tea készítéséhez is ajánljuk. Próbálja meg jegesen is! A tea elkészítéséhez ajánljuk az úszófiltert, ami környezetbarát https://papaieleskamra.hu/termeklap/uszo-tea-filter       vagy  a papír teafiltert https://papaieleskamra.hu/termeklap/papir-teafilter-palcikaval-100-db Összetevők: Mazsola, hibiszkuszvirág, csipkebogyó, alma, feketeribizli termés és természetazonos feketeribizli aroma.   Kiszerelés 100g Összetevők   Tárolás Száraz, hűvös helyen. A Mecsek Drog Kft 1986-ban alakult Pécsváradon. E kisváros a Mecsek hegység lábánál található, különleges mediterrán klímájú környezetben, ahol régi hagyománya van a gyógynövények termelésének és gyűjtésének.  

885 Ft / db
8.85 Ft/g

Gyümölcstea Vadmeggy szálas 100 gr

A Mecsek vadmeggy tea egy finom, frissítő tea a meggy fanyar ízének kedvelőinek. Valódi darabos gyümölcsökkel készült, adalékanyagokat nem tartalmaz. Elkészítési javaslat Személyenként egy púpozott teáskanál gyümölcsteát öntsön le forrásban lévő vízzel. Hagyja állni 5-10 percig, majd szűrje le. Egyéni ízlés szerint ízesíthető, de önmagában is kellemes ízű tea. Koffeinmentes, telt gyümölcsös ízű. Kiváló frissítő, hideg, jeges tea készítéséhez is ajánljuk. Próbálja meg jegesen is! A Mecsek Drog Kft 1986-ban alakult Pécsváradon. E kisváros a Mecsek hegység lábánál található, különleges mediterrán klímájú környezetben, ahol régi hagyománya van a gyógynövények termelésének és gyűjtésének. Kiszerelés 100g Összetevők Mazsola, hibiszkusz, csipkebogyó, bodza, alma, vadmeggy és természetes aroma felhasználásával. Tárolás Száraz, hűvös helyen.  

885 Ft / db
8.85 Ft/g