A venezuelai criollo kakaóbabokat frissen pörköltük. Ropogós és ellenálhatatlan, tele értékes antioxidánsokkal és egy kevés koffeinnel. Egészséges nassolás, engedd meg magadnak Te is! A Criollo kakaóbab ritka, ezért drága. A venezuelai Criollo a legritkább, a világtermelés 5-10 százalékát adja. A durva felszínű, csúcsos, halvány vöröses színű termés 20-25 szürkésbarna magot rejt. A talajra, esetleg banánlevélre terítve a napon szárítják. Komplex ízű, de sokkal kevésbé erőteljes mint az elterjedt, nemesített fajtáké. Aromazárt 2 rétegű nátronpapíros csomagolásban. A kakaóbabot a győri Kapucziner pörkölőüzem szállítja.
Velencei gondolások kedvence - 250g Ezt a kávé keverék, azaz blend egy velencei pörkölő mester receptje szerint készül single origin arabica és robusta kávékból.70% arabica 30% Robusta . Elsősorban azoknak ajánljuk, akik régiónként is szeretnének megismerkedni az olasz kávézási kultúrával, jelen esetben a velenceivel. A kávészemeket közepesen sötétre pörköltük. Az elkészített kávé íze csokoládés, pörköltmagvas, nektárosan édeskés, lehelletnyi gyümölcsösséggel. Testessége nagyon jó. Utóíze hosszú, kakaós, pirított magvas. Elsősorban eszpresszónak ajánljuk, de nagyszerűen teljesített tejes italok alapjaként is (bár többek szerint vétek nem tisztán fogyasztani). ízvilág csokoládés, magvas termőterület Az egész világ koffein tartalom átlagos