Füstölt félkemény sajt. Ideális salátákhoz, töltött húsokhoz vagy csak úgy magában.?
Félkemény natúr sajt , apró érés lyukakkal. Ajánljuk rántani, szendvicsekbe, salátákhoz.. Isteni..?
Pizzára, melegszendvicsre tökéletes választás. Melegítés hatására szépen nyúlik. Friss fogyasztásra is ajánlom. Összetevők: tej, tejsavbaktérium kultúra, só, oltó.
Házi, saját készítésű almás fahéjas görög joghurt. A termék környezettudatos , újrahasználható üvegben kerül átadásra , ezért a betéddíj +400ft, melyet a termelő visszafizet az üveg visszahozásakor.
Házi, saját lekvárral készített görög joghurt. A termék környezettudatos , újrahasználható üvegben kerül átadásra , ezért a betéddíj +400ft, melyet a termelő visszafizet az üveg visszahozásakor.
Mézes -zabpelyhes joghurt. Akácmézzel,melyet a saját méheink gyüjtöttek.
Pizzára, melegszendvicsre tökéletes választás. Melegítés hatására szépen nyúlik. Friss fogyasztásra is ajánlom. Összetevők: tej, tejsavbaktérium kultúra, só, oltó.
Mature Cheese Legelőn tartott magyartarka teheneink tejéből, kézműves eljárással készült sajtokat minimum három hónapig érleljük. Jellegzetesen zamatos ízű, könnyen vágható, reszelhető szép sárga színű sajt. Összetevők: tej, tejsavbaktérium kultúra, só, oltó, lizozim.