Hagyományos, vadkovászos eljárással, kizárólag liszt, víz és só hozzáadásával készül. Tömöttebb bélszerkezetű, markáns ízű kenyér. Összetétel: teljes kiörlésű rozsliszt, BL 80 kenyérliszt, víz, vadkovász, dió, só Tárolás, száraz, hűvös helyen, zárt csomagolásban
Hagyományos, vadkovászos eljárással, kizárólag liszt, víz és só felhasználásával készül. A kovászos gyökér parasztkenyér jellemzője a barna, lyukacsos szerkezetű bélzet, az enyhén savanykás íz, a gyökérforma miatti nagyobb kéregállomány Összetétel: teljes kiörlésű búzaliszt, kenyérliszt, víz, vadkovász, hagyma, só Tárolás: száraz, hűvös helyen, zárt csomagolásban Minőségét megőrzi: a csomagoláson feltüntetett időpontig
Hagyományos, vadkovászos eljárással, kizárólag liszt, víz és só felhasználásával készül. A kovászos parasztkenyér jellemzője a barna, lyukacsos szerkezetű bélzet, az enyhén savanykás íz. A teljes kiörlésű búzaliszt fogyasztása lassítja a cukor felszívódását, szabályozza a bélműködést. Összetétel: teljes kiörlésű búzaliszt, kenyérliszt, víz, vadkovász, só Tárolás: száraz, hűvös helyen, zárt csomagolásban Minőségét megőrzi: a csomagoláson feltüntetett időpontig
Hagyományos, kézműves technológiával előállított kenyerek szárításával, őrlésével készült termék. Összetétel: kenyérliszt, teljes kiörlésű búzaliszt, teljes kiörlésű rozsliszt, só