Pápai Éléskamra

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%
Kezdőlap Termelőink Andó János

Andó János

Kedves Vásárlók!
Idén saját termesztésű szivacstökből készült termékeket lehet nálam kapni. 

Termékek

Spongyát rá! Mosogatószivacs

Mosogatószivacs szivacstökből. A félbe vágott szivacs vágott felülete hatékonyan, de egyben kíméletesen távolítja el a szennyeződéseket edényeid faláról. Használata egyszerű: nedvesítsd be a szivacsot, tegyél rá mosogatószert, majd nyomkodd össze, hogy felhabosodjon.  A rászáradt szennyeződéseket először célszerű beaztatni.  Hasznalat után öblitsd és csavard ki alaposan, majd hagyd száradni!  Komposztálható, lebomló termék. 

450 Ft / db
450 Ft/db

Spongyát rá! Szivacstök fürdőszivacs

Finoman hámlasztó hatású fürdőszivacs. Jól habosodik, kíméletesen dörzsöl és puhá á varázsolja a bőrt. Tökéletes ajándék a hulladékmentessèg jegyében.  használata egyszerű: nedvesítsd be a szivacsot, nyomj rá egy kis tusfürdőt vagy dörzsöld be szappannal és már mehet is a kényeztető fürdés!    Figyelem! Használat után jól öblítsd ki és lógasd fel hogy kiszáradjon. Így elkerülheted a bomlást és a kellemetlen szagokat. 

890 Ft / db
890 Ft/db

Spongyát rá! Szivacstök karácsonyfadísz

Karácsony közeleg. Szeretnéd idén a díszítést is környezettudatosan megoldani?  Ajándéknak és az ünnepi készülődéshez szívesen ajánlom a szivacstök karikákat, amiket fonallal fel lehet akasztani a fára. Meghitt időtöltés lehet ez az unokákkal, mint a szaloncukor felaggatása.  A csomag négy karikát tartalmaz, ebből egy zöld színű, amit lila édesburgonya színesített meg. Vegyszermentes termelésből! 

540 Ft / csomag
540 Ft/csomag