Pápai Éléskamra

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Zöldség- Vegetable

Fekete káposzta levél - Cavolo nero

Fekete káposzta levél - Cavola nero Olaszul Cavolno nero, ami fekete káposztát jelent. Magyarul a fodros kel elnevezést találjuk, de nem találó, mert az íze nem a kelkáposztára hasonlít, nem olyan karakteres, annál semlegesebb ízű. Mi úgy fogyasztjuk, hogy néhány levelet lepárolunk zsiradékon, sóval, fokhagymával, akár bazsalikommal fűszerezve és párolt cukkinivel lesz köret vagy pedig rizsköretbe keverjük. Ez mennyiség kb. 25-30 dkg rizshez elég, ami nálunk 2 főre készül. Vegyszermentesen termesztettük.

300 Ft / csomó
3 Ft/g

Friss mángoldlevél

Frissen szedett zsenge levelek, vegyszer és műtrágyamentes termesztésből. Készíthetjük gyengén párolva, a nagyon fiatal leveleket akár nyersen is fogyaszthatjuk.

450 Ft / doboz
450 Ft/doboz

Pattogatott kukorica

Pattogatott kukorica - kimért.

180 Ft / dkg
18 Ft/dkg

Rebarbara

Rebarbara

150 Ft / szál
150 Ft/szál

Reszelt torma 200g (Vanyolai Vírusirtó)

Vegyszermentes tormánkból készült csípős "vírusirtó" finomság, mesterséges adalékanyagoktól és tartósítószerektől mentes. Összetevők: aprított torma, ételecet, só, cukor, olívaolaj.

690 Ft / üveg
3.45 Ft/g

Saláta

Saláta Tavasszal a legkorábban fogyasztható zöldségfélék közé tartozik. Értékes vitaminokat tartalmaz, amelyek közül a C-vitamint legnagyobb mennyiségben.A C-vitamin mellett, sok béta-karotint (az A-vitamin elővitaminja) és B-vitamint (B1, B2, B3 és B6) tartalmaz. Energiatartalma 17 kcal, 71 kJ/100 gramm.  Alacsony energiatartalma és telítettségérzetet keltő hatásának köszönhetően manapság a fogyókúrák egyik legnépszerűbb összetevője. 

250 Ft / db
250 Ft/db

Sarjadékhagyma cserépben

Évelő hagymafajta, hosszú ideig ad újhagymát. Ásóval válasszuk le a kellő mennyiséget, a felénél többet egyszerre ne. Napos helyre tegyük, az öntözést meghálálja.

650 Ft / db
650 Ft/db

Újhagyma

380 Ft / csomó
380 Ft/csomó

zöldségzöldje

Zöldségzöldje

200 Ft / csomag
200 Ft/csomag

Zöldségzöldje

250 Ft / db
250 Ft/db