Pápai Éléskamra

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Dekorációk

Lakota mágia ékszerek

Angyalkás hűtőmágnes (lógólábú)

Angyalka, láblógatva, szivecskével, süthető gyurmából készítve. Ruhácskája és szárnyai kékes-szivárványos bevonattól csillognak. (amit sajnos nem sikerült igazán visszadnunk a fotókon) A hátsó oldalán lévő mágneslappal hűtőre, vagy egyéb fém felületre rakható. 4 cm magas, + lábacskái kb. 4-5cm hosszan. Kitűnő ünnepváró dekoráció, vagy apró ajándék, de lehet ajándék kísérő - csomag díszítő meglepetés is.

990 Ft / db
990 Ft/db
Angyalporta

Csakra illatok szívesen

A csakrákhoz rendelt illatos szárított növényekkel töltöttem meg ezt a dekorációt. Lila szív: koronacsakra - boróka, sötétkék szív: 3. szem csakra - levendula, világoskék szív: torokcsakra - zsálya, zöld szív: szívcsakra - rózsa, citromsárga szív: napfonatcsakra - citromfű, narancssárga szív - szexcsakra - fahéj, piros szív: gyökércsakra - szegfűszeg. Dörzsöléssel az illatintenzitás fokozható.

2500 Ft / db
2500 Ft/db
Lakota mágia ékszerek

Kanál méhecskével / Spoon

A finom gőzőlgő mézes tea biztosan finomabb lesz, ha ezzel a méhecskés kiskanállal kavargatjátok! Ajándéknak is kitűnő választás! A kanál rozsdamentes acélból készült, a díszítés süthető gyurma. Maga a (teás)kanál 12,7cm hosszú, ebből a gyurmával díszített rész kb. 4 cm. Forrásban lévő italokhoz nem használható, tisztítását mosogatógépben nem ajánljuk, mert ha elsőre nem is, hosszabb távon bizonyosan károsodik az ékszergyurma!

1950 Ft / db
1950 Ft/db
Lakota mágia ékszerek

Katica kulcstartó

3-tól 99 éves korig, minden katicaimádónak tökéletes választás! :-) Hétpettyes katicabogár süthető gyurmából, kulcstartó karikával. A katica kb. 1-1,5 cm magas, a kulcstartó karika átmérője 2,5 cm.

880 Ft / db
880 Ft/db
Lakota mágia ékszerek

Kulcstartó (fekete szisza)

Fekete "szisza" kulcstartó süthető gyurmából, minden cicakedvelő kislánynak, kisfiúnak, nagylánynak, nagyfiúnak, apunak, anyunak, maminak. :-) A cica kb. 3-3,5 cm magas, a kulcstartó karika átmérője 2,5 cm.

990 Ft / db
990 Ft/db
Angyalporta

Levendulabuzogány

A levendulabuzogányt tárolhatod ruháid között a szekrényben, fellógathatod otthonod egy pontján vagy hosszú üvegbe téve asztaldíszként is használhatod. Ha kicsit megdörzsölöd a szalag határolta virágfejet, újra intenzív illatot érezhetsz.  

350 Ft / db
350 Ft/db
Lakota mágia ékszerek

Levendulás kanál

A reggeli tea, a délutáni fagylaltkehely, de még a tejszínhabos kávé is biztosan finomabb lesz, ha ezzel a levendulás kiskanállal kavargatod.. Nem csak neked vagy párodnak, de bármelyik levendulaimádó barátodnak vagy barátnődnek is kitűnő ajándék lehet! A kanál rozsdamentes acélból készült, a díszítés süthető gyurma. Maga a (teás)kanál 12,7cm hosszú, ebből a gyurmával díszített rész kb. 4 cm. Forrásban lévő italokhoz nem használható, tisztítását mosogatógépben nem ajánljuk, mert ha elsőre nem is, hosszabb távon bizonyosan károsodik az ékszergyurma. A kép illusztráció, a feltüntetett ár egy darab kanálra vonatkozik.

1950 Ft / db
1950 Ft/db
Angyalporta

Levendulás kulcstartó

 A levendulás kulcstartóval kéznél lesz a nyugalom illata, amit összedörzsölés után újra intenzívebben érezhetsz.

400 Ft /
400 Ft/db
Angyalporta

Levendulával töltött angyal

Kedves figurát töltöttem meg levendulával, hogy illatával nyugalmat varázsoljon, s elűzze a rovarokat. (11X11 cm)

1000 Ft / db
1000 Ft/db
Angyalporta

Levendulával töltött madár

Beteheted az illatos levendulával töltött figurácskát szekrényedbe vagy otthonod díszítésére használhatod. Illata intenzívebb lesz, ha összedörzsölöd a tartalmát. (9X13 cm)

800 Ft / db
800 Ft/db
Angyalporta

Levendulával töltött manó

Kedves figurát töltöttem meg levendulával, hogy illatával nyugalmat varázsoljon, otthonodat díszítse, s a rovarokat távol tartsa. (7X14 cm)

1200 Ft / db
1200 Ft/db
Lakota mágia ékszerek

Manó kulcstartó

Egy manó, ami mosolyt csalt az arcodra, s mosolyt csal azoknak az arcára, akik látják a kezedben. S mosolyt csal annak az arcára, akinek ajándékba adod. Tényleg!? Van olyan, akinek nem csalt mosolyt az arcára??? A manó nem csak vicces, de a sapiján található swarovski strassztól, valljuk be, igaznán elegáns, csajos kiegészítő. Süthető gyurmából készült, a manó magassága kb. 3cm fenekétől sapkája csúcsáig, a kulcstartó karika átmérője 3cm.

990 Ft / db
990 Ft/db