Pápai Éléskamra

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Dekorációk

Csakra illatok szívesen

A csakrákhoz rendelt illatos szárított növényekkel töltöttem meg ezt a dekorációt. Lila szív: koronacsakra - boróka, sötétkék szív: 3. szem csakra - levendula, világoskék szív: torokcsakra - zsálya, zöld szív: szívcsakra - rózsa, citromsárga szív: napfonatcsakra - citromfű, narancssárga szív - szexcsakra - fahéj, piros szív: gyökércsakra - szegfűszeg. Dörzsöléssel az illatintenzitás fokozható.

2500 Ft / db
2500 Ft/db

Levendulabuzogány

A levendulabuzogányt tárolhatod ruháid között a szekrényben, fellógathatod otthonod egy pontján vagy hosszú üvegbe téve asztaldíszként is használhatod. Ha kicsit megdörzsölöd a szalag határolta virágfejet, újra intenzív illatot érezhetsz.  

350 Ft / db
350 Ft/db

Levendulás kulcstartó

 A levendulás kulcstartóval kéznél lesz a nyugalom illata, amit összedörzsölés után újra intenzívebben érezhetsz.

400 Ft / db
400 Ft/db

Levendulával töltött angyal

Kedves figurát töltöttem meg levendulával, hogy illatával nyugalmat varázsoljon, s elűzze a rovarokat. (11X11 cm)

1000 Ft / db
1000 Ft/db

Levendulával töltött madár

Beteheted az illatos levendulával töltött figurácskát szekrényedbe vagy otthonod díszítésére használhatod. Illata intenzívebb lesz, ha összedörzsölöd a tartalmát. (9X13 cm)

800 Ft / db
800 Ft/db

Levendulával töltött manó

Kedves figurát töltöttem meg levendulával, hogy illatával nyugalmat varázsoljon, otthonodat díszítse, s a rovarokat távol tartsa. (7X14 cm)

1200 Ft / db
1200 Ft/db

Textildekoráció (levél - közepes méret)

Textillevél, mely varrható vagy ragasztható kézműves dekorációként használható. A csomag 10 darab 25-30 milliméteres  levelet tartalmaz.

100 Ft / csomag
100 Ft/csomag

Textildekoráció (rózsa - nagy méret)

Textilből készített rózsa, mely varrással, ragasztással alkalmas dekoráció készítéséhez. Egy csomagban 4  virágfej és 4 levél található.

200 Ft / csomag
200 Ft/csomag

Textildekoráció (virág - közepes méret)

Kreatívoknak ajánlott termék, melyet dekoráció készítéséhez használhatunk fel varrással vagy ragasztással. Színekhez rendelten a vegyes árnyalatokból 5 darab kerül egy csomagba.

200 Ft / csomag
200 Ft/csomag