Hidegen sajtolt BIO napraforgó olaj BIO napraforgó olajunk alapanyaga, saját BIO termőföldünkről származik. Az ökológiai gazdaságból származó és ellenőrzötten BIO napraforgó feldolgozása egészséges, kiváló minőségű végterméket eredményez. Hogyan készül a hidegen sajtolt BIO napraforgó olaj? A hidegen sajtolás lényege, hogy a magokat megtisztítjuk, megszárítjuk majd egy prés segítségével kisajtoljuk belőle az olajat. Amikor a napraforgómag bekerül a sajtológépbe, nincs lehántolva előtte, ezért a sajtolásnál a héj alatti összes vitamin (E,C) és egyéb ásványi anyagok belekerülnek az olajba. BIO napraforgó olajunk nincs kitéve semmilyen kémiai hatásnak, nem esik át vegyi kezelésen, így teljesen természetes. A hidegen sajtolt napraforgó olaj néhány elismerten jótékony összetevője és tulajdonsága: - A lecitin csökkenti a koleszterinszintet. - A kolin hozzájárul a szellemi frissesség, memória megőrzéséhez. - Karotionidtól kapja élénk színét, mellette jótékonyan hat a bőr, haj és köröm állapotára is. - Magas E-vitamin tartalma által, amely kiváló antioxidáns is, késlelteti a sejtek öregedését, látásunkra, ereinkre, szívünkre, bőrünkre rendkívül kedvezően hat. BIO napraforgó olajunk 100% tisztaságú, természetes és vegyszermentes, így az ideális választás egészséges és ízletes ételek elkészítéséhez. Sütéshez, főzéshez, salátákhoz is kiválóan felhasználható. Ajánlott hűvös, száraz, napfénytől védett helyen tárolni.





Újabb szuperélelmiszerrel leplek meg Benneteket! Mi mindenre jó a MÁKOLAJ? Ez az aranyszínű olaj nemcsak finom, hanem tele van kalciummal, E-vitaminnal és értékes omega-6 zsírsavakkal, amelyek hozzájárulnak az erős csontokhoz, a szép bőrhöz és az egészséges szívhez. Segíthet a csontritkulás megelőzésében Támogatja az idegrendszert és a nyugodt alvást Antioxidánsai lassíthatják az öregedést Salátákhoz, turmixokhoz, de akár bőrápolásra is használható! Egy apró kanálnyi mákolaj naponta és máris tettél valamit az egészségedért! Te próbáltad már?





Újabb szuperélelmiszerrel leplek meg Benneteket! Mi mindenre jó a MÁKOLAJ? Ez az aranyszínű olaj nemcsak finom, hanem tele van kalciummal, E-vitaminnal és értékes omega-6 zsírsavakkal, amelyek hozzájárulnak az erős csontokhoz, a szép bőrhöz és az egészséges szívhez. Segíthet a csontritkulás megelőzésében Támogatja az idegrendszert és a nyugodt alvást Antioxidánsai lassíthatják az öregedést Salátákhoz, turmixokhoz, de akár bőrápolásra is használható! Egy apró kanálnyi mákolaj naponta és máris tettél valamit az egészségedért! Te próbáltad már?
Pumpkin seed cream with basil Összetevők: tökmag, tökmagolaj, bazsalikom, só
Pumpkin seed cream with garlic Összetevők: tökmag, tökmagolaj, fokhagyma, só