Pápai Éléskamra

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Kertészeti termék

Aloe vera

1250 Ft / db
1250 Ft/db

Bubifejecske ( Párnafű )

Korzika, Szardínia szigetén őshonos levéldísznövény. Félárnyákba ideális, meleget nem szereti, fürdőszobában, ablak alatt gyönyörű zöld  zuhatagot alkot. Kedveli a párás környezetet. Nagyon nitrogénigényes, ha nem akar fejlődni, ültessük át tápanyagdús új, laza szerkezetű talajba. Bármikor metszhető, formára vágható,sok örömet fog okozni!

500 Ft / db
500 Ft/db

Citromfű

Teaként fogyasztva a pörgőseket megnyugtatja, a túl nyugodtakat kicsit beinditja. Diszithetünk vele ételeket, vagy koktélokba s tehetjük.

650 Ft / db
650 Ft/db

Fekete berkenye csemete 3-4 éves 80- 120 cm

Az arónia vagy más néven fekete berkenye cserje a világ 10 legegészségesebb szupergyümölcsének egyike, az egyik legértékesebb gyógynövényünk. Antioxidáns tartalma háromszor nagyobb, mint a fekete áfonyának, amit a világ egyik legértékesebb növényeként tartunk számon. Kitűnő sövénynövény és abszolút vegyszermentesen termeszthető. Nagyon bőtermő növény. Lombja csodálatos színekben pompázik ősszel a lombhullás előtt. Arónia cserje, fürtös terméssel. Az arónia a rózsafélék (Rosacea) családjába tartozik. Aronia melanocarpa (fekete gyümölcsű aronia) egy lombhullató cserje, 2-3 méter magas és 2,5 méter széles. Az arónia bokor egyik fő érdeme a gyönyörű fehér virágok, amelyek tavasszal elborítják. Nálunk, a kontinentális éghajlaton április végén virágzik. Levelei sötétzöld színűek és ősszel dekoratív, élénkpiros színűek. A késői virágzás miatt nincs tavaszi fagyveszély! A fekete berkenye cserje virágai egy részét rovarok porozzák be (többnyire méhek), de a szél is besegít. Önmegtermékenyítő növény. A virágokból származó kerek, lilás-piros almaszerű gyümölcsök nagy számban fejlődnek ki a növényen.  A gyümölcs húsának intenzív vörös színe, édes-savanyú aromája emlékeztet a fekete áfonyára. Szereti a napot, ezért a napsütötte hely a legalkalmasabb számára. 

1500 Ft / szál
1500 Ft/szál

Habszegfű

Ideális sziklakerti talajtakaró. Alacsonyan terül, egészen őszig hozza milló hófehér virágát. Ha rámászna más növényekre nyugodtan visszavághatjuk, csak szebb lesz.

500 Ft / db
500 Ft/db

Jiaogulan /ötlevelű ginzeng/

Kínából származó, viszonylag egyszerűen tartható , fagytűrő növény. Támasztékot igényel, futtassuk fel kerítésre, vagy oszlopra. Hazájában az örök fiatalság növényének tartják. Remek antioxidáns, jó álmatlanságra, cukorbetegeknek stb. Teaként vagy tinktúraként javaslom.

1500 Ft / db
1500 Ft/db

Kakukkfű cserépben

Évelő fagyfűrő növény. Napos helyet kedvelő, szárazságtűrő. Fertőtlenítő hatású, gyógy- és fűszernövény is egyben.

700 Ft / db
700 Ft/db

Kaukázusi nefelejts

Napos vagy félárnyékos helyet kedvelő, a tavasz közepén virágzó növény. A virága kék, felhőszerűen lebeg a növény felett. Évelő, télre a föld feletti részek  elszáradnak.

650 Ft / db
650 Ft/db

Kövirózsa válogatás

Teljes napot igénylő növények, gyakorlatilag gondozásmentesek. A pangó viz az egyedüli ellenségük.

500 Ft / db
500 Ft/db