Pápai Éléskamra

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Kertészeti termék

Brokkoli csíráztatásra 200 gr

Felhasználási javaslat: Csíráztatás: 4 óra áztatás után. Öblítés: naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap. Csíra hossza: kb. 6-8 mm Tárolás:száraz, hűvös helyen Származási hely: Olaszország

885 Ft / csomag
4.43 Ft/g

Bubifejecske ( Párnafű )

Korzika, Szardínia szigetén őshonos levéldísznövény. Félárnyákba ideális, meleget nem szereti, fürdőszobában, ablak alatt gyönyörű zöld  zuhatagot alkot. Kedveli a párás környezetet. Nagyon nitrogénigényes, ha nem akar fejlődni, ültessük át tápanyagdús új, laza szerkezetű talajba. Bármikor metszhető, formára vágható,sok örömet fog okozni!

500 Ft / db
500 Ft/db
Előrendelést felveszünk!
Átvétel: 2024-05-09

California Wonder paprika

Folytonnövő, hosszú tenyészidejű, nagytestű, vastag húsú paprika. Bogyói sötétzöldből pirosba érők, 90-110 g átlagtömegűek. Szabadföldi termesztésre és hajtatásra is ajánlott.

450 Ft / db
450 Ft/db
Előrendelést felveszünk!
Átvétel: 2024-05-09

Citrom növény

Termő citromfáról szaporított dugványok, várhatóan 1-2 év múlva már termései is lesznek. Átlag magasságuk 40-50 cm.

4500 Ft / db
4500 Ft/db

Citromfű

800 Ft / db
800 Ft/db
Előrendelést felveszünk!
Átvétel: 2024-05-09

Csemege uborka palánta

Sötétzöld, prémium kategóriás termés. Termése nagyon szabályos, egyenletes sötétzöld. Betegségeknek jól ellenáll, nem érzékeny. Nem igényel permetezést!

450 Ft / db
450 Ft/db
Előrendelést felveszünk!
Átvétel: 2024-05-09

Cukkini palánta

Black Beauty cukkini, július-augusztusban szedhető, sötétzöld héjú, fehér húsú terméssel.

450 Ft / db
450 Ft/db
Előrendelést felveszünk!
Átvétel: 2024-05-09

Éjkirálynő fekete paradicsom palánta

Elsősorban friss fogyasztásra ajánlott, rendkívüli ízgazdagságú fekete paradicsom. Közepes méretű, kerekded bogyói kemények, vastag húsúak. Teljes érését a bogyó alsó részének pirosra színeződése mutatja.

600 Ft / db
600 Ft/db

Fehér üröm

500 Ft / db
500 Ft/db
Előrendelést felveszünk!
Átvétel: 2024-05-09

Fekete berkenye

A fekete berkenye egyike azoknak a "fekete szuperbogyóknak", amelyek rendkívül magas antocionin tartalmuk miatt különösen ajánlottak fogyasztásra. Gyümölcse nagy mennyiségben tartalmaz vitaminokat, ásványi anyagokat, ezért hasznos táplálék kiegészítő.  Nyersen is fogyasztható, bár erőteljesen fanyar íze sokak számára nem élvezetes. Feldolgozva szörpökhöz, lekvárokhoz keverhető, pikáns ízeket alkotva például almával. A növény az enyhény savanyú talajokat kedveli, azonban már közegben is megfelelően fejlődik. Erőteljesen növekszik, azonban ehhez rendszeres víz utánpótlásra van szükség. Kora tavasszal virágzik, azonban nem fagyérzékeny. Augusztus végén, szeptember elején szedhetőek gyümölcsei, amelyek 8-10 szemes fürtökben lógnak. Cserepes növény, amely azonnal kiültethető. Ültetéskor a gödör aljára komposztot vagy érett trágyát célszerű tenni (vigyázva, hogy a gyökerek ne érintsék) és alaposan belocsolni.

2500 Ft / db
2500 Ft/db

Fekete berkenye csemete 3-4 éves 80- 120 cm

Az arónia vagy más néven fekete berkenye cserje a világ 10 legegészségesebb szupergyümölcsének egyike, az egyik legértékesebb gyógynövényünk. Antioxidáns tartalma háromszor nagyobb, mint a fekete áfonyának, amit a világ egyik legértékesebb növényeként tartunk számon. Kitűnő sövénynövény és abszolút vegyszermentesen termeszthető. Nagyon bőtermő növény. Lombja csodálatos színekben pompázik ősszel a lombhullás előtt. Arónia cserje, fürtös terméssel. Az arónia a rózsafélék (Rosacea) családjába tartozik. Aronia melanocarpa (fekete gyümölcsű aronia) egy lombhullató cserje, 2-3 méter magas és 2,5 méter széles. Az arónia bokor egyik fő érdeme a gyönyörű fehér virágok, amelyek tavasszal elborítják. Nálunk, a kontinentális éghajlaton április végén virágzik. Levelei sötétzöld színűek és ősszel dekoratív, élénkpiros színűek. A késői virágzás miatt nincs tavaszi fagyveszély! A fekete berkenye cserje virágai egy részét rovarok porozzák be (többnyire méhek), de a szél is besegít. Önmegtermékenyítő növény. A virágokból származó kerek, lilás-piros almaszerű gyümölcsök nagy számban fejlődnek ki a növényen.  A gyümölcs húsának intenzív vörös színe, édes-savanyú aromája emlékeztet a fekete áfonyára. Szereti a napot, ezért a napsütötte hely a legalkalmasabb számára. 

1500 Ft / szál
1500 Ft/szál