Saját sertésállományból készült termelői disznósajt! Tartósítószert és ízfokozót NEM tartalmaz! A termékeim kizárólag saját nevelésű sertésekből, hagyományos eljárással készülnek! Összetevők: Sertés fej -nyelv-szív-bőrke, só, bors, kömény, szegedi pirospaprika, fokhagyma és abalé. A sertéseket saját magam nevelem és dolgozom fel. Az előállítás során csak és kizárólag hazai hozzávalókat használok!
Saját sertésállományból készült termelői füstölt angolszalonna! Tartósítószert és ízfokozót NEM tartalmaz! A termékeim kizárólag saját nevelésű sertésekből, hagyományos eljárással: sóban érlelve és füstöléssel tartósítva készülnek! A sertéseket saját magam nevelem és dolgozom fel. Az előállítás során csak és kizárólag hazai hozzávalókat használok!
Saját sertésállományból készült termelői csemege parasztkolbász (friss)! Tartósítószert és ízfokozót NEM tartalmaz! A termékeim kizárólag saját nevelésű sertésekből, szegedi pirospaprikávál és természtes fűszerekkel készülnek! A sertéseket saját magam nevelem és dolgozom fel. Az előállítás során csak és kizárólag hazai hozzávalókat használok!
Saját sertésállományból készült termelői parasztkolbász (száraz)! Tartósítószert és ízfokozót NEM tartalmaz! A termékeim kizárólag saját nevelésű sertésekből, szegedi pirospaprikávál és természtes fűszerekkel készülnek! A sertéseket saját magam nevelem és dolgozom fel. Az előállítás során csak és kizárólag hazai hozzávalókat használok!
Saját sertésállományból készült termelői csemege szalámi (száraz)! Tartósítószert és ízfokozót NEM tartalmaz! A termékeim kizárólag saját nevelésű sertésekből, szegedi pirospaprikávál és természtes fűszerekkel készülnek! A sertéseket saját magam nevelem és dolgozom fel. Az előállítás során csak és kizárólag hazai hozzávalókat használok!
Saját sertésállományból készült termelői csípős szalámi! Tartósítószert és ízfokozót NEM tartalmaz! A termékeim kizárólag saját nevelésű sertésekből, szegedi csípős pirospaprikávál és természtes fűszerekkel készülnek! A sertéseket saját magam nevelem és dolgozom fel. Az előállítás során csak és kizárólag hazai hozzávalókat használok!
Saját sertésállományból készült termelői enyhén csípős parasztkolbász (félszáraz)! Tartósítószert és ízfokozót NEM tartalmaz! A termékeim kizárólag saját nevelésű sertésekből, szegedi csípős pirospaprikávál és természtes fűszerekkel készülnek! A sertéseket saját magam nevelem és dolgozom fel. Az előállítás során csak és kizárólag hazai hozzávalókat használok!
Saját sertésállományból készült termelői füstölt kolozsvári szalonna! Tartósítószert és ízfokozót NEM tartalmaz! A termékeim kizárólag saját nevelésű sertésekből, hagyományos eljárással: sóban érlelve és füstöléssel tartósítva készülnek! A sertéseket saját magam nevelem és dolgozom fel. Az előállítás során csak és kizárólag hazai hozzávalókat használok!
Saját sertésállományból készült termelői füstölt darabolt comb! Tartósítószert és ízfokozót NEM tartalmaz! A termékeim kizárólag saját nevelésű sertésekből, hagyományos eljárással: sóban érlelve és füstöléssel tartósítva készülnek! A sertéseket saját magam nevelem és dolgozom fel. Az előállítás során csak és kizárólag hazai hozzávalókat használok!
Tanyasi csirke - Rántani, Grillezéshez! Kisebb méretü tanyasi csirkénket rántani, grillezéshez ajánljuk elsö sorban, de természetesen kíváló leves vagy egyéb hús étel is készíthetö belöle. Akár egészben, akár darabolva rakjuk a grillre (vagy sütőbe), egy finom sülthús készíthető belőle a családi, baráti étkezésekhez. Az állat: Antibiotikum-mentes Adalékanyag-mentes GMO-mentes Vegyszermentes tartásból származik Az ár a kiszerelés pontos súlyának függvényében változhat. Hűtve : +2 és +4 fok között tárolandó, 8 napig eltartható. Egy egész csirke átlagosan 1,1-1,4kg.Konyhakész, zsigerekkel együtt vákuumcsomagolva
Saját sertésállományból készült kövesztett paprikás-fokhagymás szalonna! Tartósítószert és ízfokozót NEM tartalmaz! A termékeim kizárólag saját nevelésű sertésekből, hagyományos eljárással készülnek! Összetevők: nyers császárszalonna, só, bors, kömény, babérlevél, fokhagyma és szegedi pirospaprika. A sertéseket saját magam nevelem és dolgozom fel. Az előállítás során csak és kizárólag hazai hozzávalókat használok!
KRIMBO Angolszalonna - hosszú érleléssel készült, füstölt, levegőn szárított bőrös karaj - Összetevők: sertés bőrös csont nélküli karaj, tengeri só, fűszerek, ivóvíz Hozzáadott tartósítószert és adalékanyagot nem tartalmaz! Gyártó: Meatos Húsműhely Kft. 9121 Győrszemere, Liget u.7. e-mail: meatos.food@gmail.com Átlagos tápérték 100g termékben* Energia: 975 kJ/ 235 kcal Zsír: 19 g, amelyből telített zsírsav: 7,6 g Szénhidrát: 0g, amelyből cukor: 0g Fehérje: 16 g, Só: 3,5g *A feltüntetett tápérték adatok tájékoztató jellegűek, ingadozásuk előfordulhat. Tárolás: 20°C alatt, száraz, hűvös helyen, függesztve - 1 db Angolszalonna tömege: cca. 600- 1100g A pontos vételár a megrendelt termék mérése után lesz meghatározva! A legnagyobb elismerés, ha visszatérsz. - KRIMBO