A marha első combja, főzve, levesnek (gulyás, húsleves), pörköltnek, párolva, apróhúsételekhez, tokánynak ajánljuk.
Apróhúsételekhez (gulyásnak, pörköltnek, tokánynak) és főzve vagdalt húsokhoz használható fel. Szaftos, omlós húsrész, levesnek kiváló. Nagyon finom leveshúsnak különböző mártásokkal.
A húsrészek tisztítása során keletkező hártya, faggyú, hús és inak keveréke.
Hasonlóan készíthetjük, mint a bélszínt: egyben sütve, steaknek,frissensültnek szeletelve, göngyölve, töltve vagy párolva rövid lében sütjük puhára különböző módokon.
A szalámi marha és sertéshúsból készül. Bükkfán füstölve. Húson és fűszereken kívül mást nem tartalmaz. Az árazás füstölés után 10 nappal történik. Száradás miatt az egységár változhat!
A szalámi marha és sertéshúsból készül. Bükkfán füstölve. Húson és fűszereken kívül mást nem tartalmaz. Az árazás füstölés után 10 nappal történik. Száradás miatt az egységár változhat!
A marha mellkasának legalsó részén található. Főzve, párolva, töltve és füstölve fogyasszuk. Finom pörkölt készül belőle.