Füstölt félkemény sajt. Ideális salátákhoz, töltött húsokhoz vagy csak úgy magában.?
Félkemény natúr sajt , apró érés lyukakkal. Ajánljuk rántani, szendvicsekbe, salátákhoz.. Isteni..?
Pizzára, melegszendvicsre tökéletes választás. Melegítés hatására szépen nyúlik. Friss fogyasztásra is ajánlom. Összetevők: tej, tejsavbaktérium kultúra, só, oltó.
Pizzára, melegszendvicsre tökéletes választás. Melegítés hatására szépen nyúlik. Friss fogyasztásra is ajánlom. Összetevők: tej, tejsavbaktérium kultúra, só, oltó.
Mature Cheese Legelőn tartott magyartarka teheneink tejéből, kézműves eljárással készült sajtokat minimum három hónapig érleljük. Jellegzetesen zamatos ízű, könnyen vágható, reszelhető szép sárga színű sajt. Összetevők: tej, tejsavbaktérium kultúra, só, oltó, lizozim.
Mature Cheese Legelőn tartott magyartarka teheneink tejéből, kézműves eljárással készült sajtokat minimum három hónapig érleljük. Jellegzetesen zamatos ízű, könnyen vágható, reszelhető szép sárga színű sajt. Összetevők: tej, tejsavbaktérium kultúra, só, oltó, lizozim.
A parenyicát kézzel gyúrjuk majd bükkfán hideg eljárással füstöljük. A sajt rá jellemzően szálas állományú, sajttálak elmaradhatatlan díszítője. Finoman füstös íze miatt, a szalonna méltó vetélytársa. Legelőn tartott magyartarka teheneink tejéből készítjük sajtjainkat. Köszönjük, hogy környezettudatos vagy. Összetevők: tej, tejsavbaktérium kultúra,só, oltó.
Parenica cheese A parenyicát kézzel gyúrjuk majd bükkfán hideg eljárással füstöljük. A sajt rá jellemzően szálas állományú, sajttálak elmaradhatatlan díszítője. Finoman füstös íze miatt, a szalonna méltó vetélytársa. Legelőn tartott magyartarka teheneink tejéből készítjük sajtjainkat. Összetevők: tej, tejsavbaktérium kultúra,só, oltó.