Krémes állagú, kenhető friss sajt, kellemesen savanykás ízzel. Összetevők: tej, tejsavbaktérium kultúra, só, oltó. + 200 Ft betétdíj A termék környezettudatos, újrahasználható üvegben kerül átadásra, ezért a betétdíj plusz 200 Ft, melyet a termelő visszafizet az üveg visszahozásakor. Köszönjük, hogy környezettudatos vagy. Összetevők: tej, probiotikus tejsavbaktérium kultúra.
Krémes állagú, kenhető friss sajt, kellemesen savanykás ízzel. Összetevők: tej, tejsavbaktérium kultúra, só, oltó. + 200 Ft betétdíj A termék környezettudatos, újrahasználható üvegben kerül átadásra, ezért a betétdíj plusz 200 Ft, melyet a termelő visszafizet az üveg visszahozásakor. Köszönjük, hogy környezettudatos vagy. Összetevők: tej, probiotikus tejsavbaktérium kultúra.
Krémes állagú, kenhető friss sajt, kellemesen savanykás ízzel. Összetevők: tej, tejsavbaktérium kultúra, só, oltó. + 200 Ft betétdíj A termék környezettudatos, újrahasználható üvegben kerül átadásra, ezért a betétdíj plusz 200 Ft, melyet a termelő visszafizet az üveg visszahozásakor. Köszönjük, hogy környezettudatos vagy. Összetevők: tej, probiotikus tejsavbaktérium kultúra.
Smoked Mature Cheese Legelőn tartott magyartarka teheneink tejéből, kézműves eljárással készítjük sajtjainkat. Legalább három hónapos érlelés alakítja ki végső aromájukat. Állaga rugalmas, reszelhető. Köszönjük, hogy környezettudatos vagy. Összetevők: tej, tejsavbaktérium kultúra,só, oltó, lizozim.
Smoked Mature Cheese Legelőn tartott magyartarka teheneink tejéből, kézműves eljárással készítjük sajtjainkat. Legalább három hónapos érlelés alakítja ki végső aromájukat. Állaga rugalmas, reszelhető. Összetevők: tej, tejsavbaktérium kultúra,só, oltó, lizozim.
Pizzára, melegszendvicsre tökéletes választás. Melegítés hatására szépen nyúlik. Friss fogyasztásra is ajánlom. Összetevők: tej, tejsavbaktérium kultúra, só, oltó.
Pizzára, melegszendvicsre tökéletes választás. Melegítés hatására szépen nyúlik. Friss fogyasztásra is ajánlom. Összetevők: tej, tejsavbaktérium kultúra, só, oltó.
Mature Cheese Legelőn tartott magyartarka teheneink tejéből, kézműves eljárással készült sajtokat minimum három hónapig érleljük. Jellegzetesen zamatos ízű, könnyen vágható, reszelhető szép sárga színű sajt. Összetevők: tej, tejsavbaktérium kultúra, só, oltó, lizozim.
Mature Cheese Legelőn tartott magyartarka teheneink tejéből, kézműves eljárással készült sajtokat minimum három hónapig érleljük. Jellegzetesen zamatos ízű, könnyen vágható, reszelhető szép sárga színű sajt. Összetevők: tej, tejsavbaktérium kultúra, só, oltó, lizozim.
A parenyicát kézzel gyúrjuk majd bükkfán hideg eljárással füstöljük. A sajt rá jellemzően szálas állományú, sajttálak elmaradhatatlan díszítője. Finoman füstös íze miatt, a szalonna méltó vetélytársa. Legelőn tartott magyartarka teheneink tejéből készítjük sajtjainkat. Köszönjük, hogy környezettudatos vagy. Összetevők: tej, tejsavbaktérium kultúra,só, oltó.
Parenica cheese A parenyicát kézzel gyúrjuk majd bükkfán hideg eljárással füstöljük. A sajt rá jellemzően szálas állományú, sajttálak elmaradhatatlan díszítője. Finoman füstös íze miatt, a szalonna méltó vetélytársa. Legelőn tartott magyartarka teheneink tejéből készítjük sajtjainkat. Összetevők: tej, tejsavbaktérium kultúra,só, oltó.