Minden sajtunkat nyers, teljes tejből készítjük, megőrizve az összes vitamin és enzim tartalmát. Élőflórás, hosszan érlelt termékek, ezért laktózérzékenyek is fogyaszthatják. "Gerence" sajtunk nemespenészes, lágy sajt, kívülről befelé érő sajtfajta. 3 és 5 hetes érlelési idő között értékesítjük, ennyi idő szükséges ahhoz, hogy a gombafonalak teljesen átlágyítsák a sajttésztát.
Egy igazán karakteres, pikáns balzsamecetes, szójaszószos, lilahagymás chilis mártogatós szósz, amely már debütálása előtt három rangos díjat is elnyert! Ezüst minősítés – Magyar Ízek Versenye 2025 Ezüst minősítés – Kárpát-medencei Chili- és Paprikaverseny 2025 Bronzérem – Artisan International Flavor Awards 2025 (USA) Ajánljuk: Grillezéshez, húsokhoz és természetesen Hamburgerek mellé! Erősség: 5/2
Minden sajtunkat nyers, teljes tejből készítjük, megőrizve az összes vitamin és enzim tartalmát. Élőflórás, hosszan érlelt termékek, ezért laktózérzékenyek is fogyaszthatják. "Papod" sajtunk mosott kérgű lágysajt, 2 féle nemespenésszel és brevibaktériummal (rúzzsal) érlelt. Ízvilága a legkarakteresebb a sajtjaink közül. 6 hét érlelés után értékesítjük. Mivel nemespenésszel érlelt, a vágás helyén, ha úgy hagyjuk 4-5 napot, megjelenik a nemespenész, mely egy természetes folyamat ("visszacsomagolja" magát a sajt).Ez a jelenség sem a sajt minőségét, sem pedig fogyaszthatóságát nem befolyásolja.
Minden sajtunkat nyers, teljes tejből készítjük, megőrizve az összes vitamin és enzim tartalmát. Élőflórás, hosszan érlelt termékek, ezért laktózérzékenyek is fogyaszthatják. "Som" sajtunk viaszolt kérgű lágy-, félkemény sajt. Szájban omló állagú, ízvilága enyhe. 6 hét érlelés után értékesítjük. Friss fogyasztásra ajánljuk.
Minden sajtunkat nyers, teljes tejből készítjük, megőrizve az összes vitamin és enzim tartalmát. Élőflórás, hosszan érlelt termékek, ezért laktózérzékenyek is fogyaszthatják. "Szömörke" sajtunk piros viaszolt kérgű, kemény sajt (a viasz réteget vékonyan levágva lehet eltávolítani). Minimum 3 hónap érlelés után értékesítjük, ebből kifolyólag már elkezdődik a zsírbomlás is a sajtban, ami markánsabb ízzel jár. Reszelve adja ki legjobban az ízét. Szépen piruló fajta.
Minden sajtunkat nyers, teljes tejből készítjük, megőrizve az összes vitamin és enzim tartalmát. Élőflórás, hosszan érlelt termékek, ezért laktózérzékenyek is fogyaszthatják. "Tilos" sajtunk mosott kérgű félkemény sajt, 2 féle nemespenésszel és brevibaktériummal (rúzzsal) érlelet. Ízvilága kellemesen karakteres. 2 hónap érlelés után értékesítjük. Mivel nemespenésszel érlelt, a vágás helyén, ha úgy hagyjuk 4-5 napot, megjelenik a nemespenész, mely egy természetes folyamat ("visszacsomagolja" magát a sajt). Ez a jelenség sem a sajt minőségét, sem pedig fogyaszthatóságát nem befolyásolja.
Adalékanyag mentes osztrák jódozatlan vákuum só Összetétel: Nátrium-klorid (min. 99,6% NaCl) Nem tartalmaz hozzáadott adalékanyagot, ezért csomósodás előfordulhat. Ajánlott felhasználás: étkezési célra, ételek ízesítésére Kiszerelés: 1 kg
Akácvirágot, cukrot, citromsavat és ivóvizet tartalmaz . Hőkezeléssel tartósított.
Sütemények, piskóta ízesítésére sütés előtt vagy után is használható.
Prémium minőségű rostos és szűrt gyümölcslevek 100% gyümölcstartalommal, hozzáadott cukor nélkül készült, kíméletes eljárással.