Pápai Éléskamra

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Magok vetni, csíráztatni

Brokkoli csíráztatásra 200 gr

Felhasználási javaslat: Csíráztatás: 4 óra áztatás után. Öblítés: naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap. Csíra hossza: kb. 6-8 mm Tárolás:száraz, hűvös helyen Származási hely: Olaszország

885 Ft / csomag
4.43 Ft/g

Repce csíráztatásra 200 gr (Brassica napus)

Repce (Brassica napus) csírázatásra 200 gr - szavatosági idő: 2024. 04. 30. nagy mennyiségben tartalmaz omega-3 és omega-6 zsírsavakat, nélkülük nem lehetünk egészségesek javítják a szem hajszálereinek vérellátását az omega-3 és omega-6 olajok az agy táplálékául szolgálnak közvetlenül hat a szívre és az erekre természetes gyulladáscsökkentő vérnyomáscsökkentő segít a depresszió, izületi gyulladás, túlsúlyosság megeleőzésében sok K, E, A és D vitamint tartalmaz  

690 Ft550 Ft / csomag
2.75 Ft/g

Retekmag csíráztatásra 200 gr/radish seed

Retekmag (radish seed) csíráztatásra 200 g (Raphanus sativus) Felhasználási javaslat: Csíráztatás: 8 óra áztatás után. Öblítés: naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4 nap. Csíra hossza: kb. 3 mm Enyhén csípős ízű. Tárolás: száraz, hűvös helyen Származási hely: Olaszország

950 Ft / csomag
4.75 Ft/g