Pápai Éléskamra

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Zöldség- Vegetable

Szűrés
Új termékek
Csak új termékek
Allergének
biodinamikus, bio élelmiszerre
tojásmentes- élelmiszerre
tejmentes- élelmiszerre
cukormentes- élelmiszerre
állatkísérletmentes- kozmetikumra, tisztítószerre
pálmaolajmentes- kozmetikumra, tisztítószerre
parabénmentes- kozmetikumra, tisztítószerre
gluténmentes- élelmiszerre
vegán- élelmiszerre, kozmetikumra, tisztítószerre
További szűrők
Ár szerint

Torma

Torma

120 Ft / szál
120 Ft/szál

Uborka (kovászolni, vagy salátának, vegyszermentes)

Friss, vegyszermentes, szabadföldi termesztésű, salátának vagy kovászolni való uborka. 

500 Ft / kg
500 Ft/kg

Uzsonnacsomag

A csomag fél kg nem csípős paprikát, paradicsomot, zsenge, 10-15 cm-es cukkinit tartalmaz. Továbbra is vegyszer és műtrágyamentesen. Egészségükre!

650 Ft / csomag
650 Ft/csomag
Előrendelést felveszünk!
Átvétel: 2024-09-12
Rendelhető 2024-09-10-ig

vegyes mikrozöldség

4 kiváló mikrozöldség keveréke: brokkoli, karalábé, vörös(/lila)káposzta, rukkola. Íze kellemesen összetett, az erősebb és lágyabb fajták kiegyensúlyozzák egymást, enyhén csípős. Főbb tápanyagok: szulforafán, rostok, A-vitamin, B-vitamin komplex, C-vitamin, E-vitamin, K-vitamin, omega-3 kálium, kalcium, magnézium, mangán, foszfor, vas, fehérje, klorofill. Ehető önmagában, szendvicsekbe vagy salátákba téve, főételek, levesek, főzelékek köreteként, de bármilyen zöld vagy piros turmixban ott a helye! Tálcáról frissen vágható, vegyszermentes. Egy tálca mérete 14x20 cm. Világos helyen, szobahőmérsékleten kell tartani, naponta kétszer (reggel és este) alulról kell locsolni. A lap felett lehet frissen vágni,  a szárát és a levelét fogyasztjuk. Amennyiben nem fogy el 4-5 nap alatt, le lehet vágni, és zárt dobozban még pár napig friss marad.

700 Ft / tálca
700 Ft/tálca

Vegyszermentes makói bronz vöröshagyma

Vegyszer-és műtrágya mentesen termesztett kiváló minőségű "Makói bronz" vöröshagyma egyenesen a kertünkből

550 Ft / kg
550 Ft/kg
Előrendelést felveszünk!
Átvétel: 2024-09-12
Rendelhető 2024-09-10-ig

vörös mizuna mikrozöldség

A mizuna egy ázsiai mustárféle.  Karakteres, enyhén csípős íze jól érvényesül a salátákban, szendvicsekben, de sajtkrémbe, túrókrémbe is ajánljuk. Húsokhoz halakhoz is tökéletes. Rendkívül gazdag vitamin- és ásványianyag-tartalma miatt is érdemes fogyasztani.  Mindemellett látványnak sem utolsó: apró levelei kétféle színben jelennek meg a vékony fehér száron, ezért díszítésre és ízesítésre egyaránt kitűnő.  Rostban gazdag, így segíti az emésztést. Magas az antioxidáns tartalma. Rendkívüli immunerősítő hatással rendelkezik! Gazdag a rákmegelőzésben fontos szerepet játszó glükozinolátokban. Vitaminok: C, E, K vitaminban gazdag Egy tálca mérete 14x20 cm. Világos helyen, szobahőmérsékleten kell tartani, naponta kétszer (reggel és este) alulról kell locsolni. A lap felett lehet frissen vágni,  a szárát és a levelét fogyasztjuk. Amennyiben nem fogy el 4-5 nap alatt, le lehet vágni, és zárt dobozban még pár napig friss marad.   Ásványi anyagok: Vas, folsav, foszfor, kálcium, magnézium, béta karotin, kálium. Tálcáról frissen vágható, vegyszermentes.    

700 Ft / tálca
700 Ft/tálca

Vöröshagyma

Vöröshagyma

500 Ft / kg
500 Ft/kg

zöldségzöldje

Zöldségzöldje

200 Ft / csomag
200 Ft/csomag
Előrendelést felveszünk!
Átvétel: 2024-09-12
Rendelhető 2024-09-10-ig

zsázsa mikrozöldség

Kiváló gyógyhatású fűszernövény. Íze enyhén édes és közben markáns borsos csípősség jellemzi (kissé "tormás"). Főbb tápanyagok: A-vitamin, B-vitamin komplex, C-vitamin, E-vitamin, kálium, kálcium, magnézium, foszfor, jód, vas, rostok és klorofill. Baktériumölő (baktericid) anyagokat is tartalmaz, ezért erős fertőtlenítő hatással bír. Erős „vérhígító” hatású: gátolja a túlzott vérrögképződést, ezáltal pedig csökkenti az infarktus és az stroke esélyét. Emésztésszabályzó és antimikrobiális hatása miatt a székrekedésnél, hasmenésnél, és puffadásnál egyaránt segít. Tökéletes kiegészítője salátáknak, szendvicseknek, krémleveseknek, de tejfölös-joghurtos öntetekhez, majonézes salátákhoz a legfinomabb.  Tálcáról frissen vágható, vegyszermentes. Egy tálca mérete 14x20 cm. Világos helyen, szobahőmérsékleten kell tartani, naponta kétszer (reggel és este) alulról kell locsolni. A lap felett lehet frissen vágni,  a szárát és a levelét fogyasztjuk. Amennyiben nem fogy el 4-5 nap alatt, le lehet vágni, és zárt dobozban még pár napig friss marad.  

700 Ft / tálca
700 Ft/tálca