Mások ezeket rendelték
Átvétel: 2025-01-23
Rendelhető 2025-01-21-ig
brokkoli mikrozöld
A, B, C és K vitaminok mellett rengeteg vasat, magnéziumot és foszfort tartalmaz. Az összes zöldség közül a brokkoliban a legmagasabb az antioxidánsok szintje és frissen fogyasztva mindezeket teljes egészében hasznosítani tudja a szervezet. Rákmegelőző hatása közismert: a szulforan koncentrációja a brokkoli mikrozöldségben 200-szor magasabb, mint magában a kifejlett brokkoliban. Tehető salátába, smoothie-ba, szendvicsre vagy akár a brokkoli krémleves tetejére. Tálcáról frissen vágható, vegyszermentes. Egy tálca mérete 14x20 cm. Világos helyen, szobahőmérsékleten kell tartani, naponta kétszer (reggel és este) alulról kell locsolni. A lap felett lehet frissen vágni, a szárát és a levelét fogyasztjuk. Amennyiben nem fogy el 4-5 nap alatt, le lehet vágni, és zárt dobozban még pár napig friss marad.
Átvétel: 2025-01-23
Rendelhető 2025-01-21-ig
zsázsa mikrozöld
Kiváló gyógyhatású fűszernövény. Íze enyhén édes és közben markáns borsos csípősség jellemzi (kissé "tormás"). Főbb tápanyagok: A-vitamin, B-vitamin komplex, C-vitamin, E-vitamin, kálium, kálcium, magnézium, foszfor, jód, vas, rostok és klorofill. BAKTÉRIUMÖLŐ (baktericid) anyagokat is tartalmaz, ezért erős fertőtlenítő hatással bír. Erős „VÉRHIGÍTÓ” hatású: gátolja a túlzott vérrögképződést, ezáltal pedig csökkenti az infarktus és az stroke esélyét. EMÉSZTÉSSZABÁLYZÓ és antimikrobiális hatása miatt a székrekedésnél, hasmenésnél, és puffadásnál egyaránt segít. Tökéletes kiegészítője salátáknak, szendvicseknek, krémleveseknek, de tejfölös-joghurtos öntetekhez, majonézes salátákhoz a legfinomabb. Tálcáról frissen vágható, vegyszermentes. Egy tálca mérete 14x20 cm. Világos helyen, szobahőmérsékleten kell tartani, naponta kétszer (reggel és este) alulról kell locsolni. A lap felett lehet frissen vágni, a szárát és a levelét fogyasztjuk. Amennyiben nem fogy el 4-5 nap alatt, le lehet vágni, és zárt dobozban még pár napig friss marad.
Kovászos rozskenyér 60 dkg
Hagyományos, vadkovászos eljárással, kizárólag liszt, víz és só hozzáadásával készül. Tömöttebb bélszerkezetű, markáns ízű kenyér. Összetétel: teljes kiörlésű rozsliszt, BL 80 kenyérliszt, víz, vadkovász, só Tárolás, száraz, hűvös helyen, zárt csomagolásban