Pápai Éléskamra

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Hugisajt

A HUGI SAJT kézműves sajtjai és tejtermékei kizárólag a Vencel családi gazdaságból származó tehéntejből készülnek, méghozzá kézi eljárással, mesterséges adalék hozzáadása nélkül. Több termékünk visszaváltható csomagolásban vásárolható, hogy minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyjunk.

  • 100%-ban természetes alapanyagok - A HUGI SAJT kézműves sajtjai és tejtermékei kizárólag a Vencel családi gazdaságból származó tehéntejből készülnek, méghozzá kézi eljárással, mesterséges adalék hozzáadása nélkül. Több termékünk visszaváltható csomagolásban vásárolható, hogy minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyjunk.

  • 1990 óta saját marhatartás - A Vencel családi gazdaság tehéntartással foglalkozik már több mint három évtizede, az elmúlt években pedig nemhogy csökkent a tehénállomány, de még gyarapodni is tudtak.

  • változatos termékkínálat - A HUGI SAJT kínálatában a különféle sajtok mellett más kézműves tejtermékek is megtalálhatóak, mint a krémsajt, kőrözött, a joghurt, valamint a méltán népszerű kakaó.

  • Sajtkülönlegességek - A HUGI SAJT kínálatában gomolya, parenyica, töltött parenyica sajtok mellett érlelt és gyúrt sajtok is színesítik a kínálatot, de különlegességek is, mint a svábtekercs.

  • 2015 családi gazdasága - A Megyei közgyűlés a Vencel családi gazdaságot 2015-ben munkájának és a sajtjok kiváló minőségének elismeréseként "2015 családi gazdasága" kitüntetéssel jutalmazta.

Termékek

Aktív szűrők Szűrés
Allergének
biodinamikus, bio élelmiszerre
tojásmentes- élelmiszerre
tejmentes- élelmiszerre
cukormentes- élelmiszerre
állatkísérletmentes- kozmetikumra, tisztítószerre
pálmaolajmentes- kozmetikumra, tisztítószerre
parabénmentes- kozmetikumra, tisztítószerre
gluténmentes- élelmiszerre
vegán- élelmiszerre, kozmetikumra, tisztítószerre
Ár szerint

Retró kakaó 330 ml

520 Ft / üveg
157.58 Ft/dl
...

Sajttál 60-70 dkg

Minden sajttál egyedi, a megrendelő igénye, ízlése szerint készül. A kép csak tájékoztató jellegű! Mivel nem vákuum csomagolt, így hétvégéig elfogyasztandó. A sajttál összetételét illetően kérem, szíveskedjen velem telefonon egyeztetni kedd estig.  tel: 06203163814

8000 Ft / tálca
12307.69 Ft/kg
...

Tejföl 200 ml

Házi tejföl A HUGI SAJT kézműves sajtjai és tejtermékei kizárólag a Vencel családi gazdaságból származó tehéntejből készülnek, méghozzá kézi eljárással, mesterséges adalék hozzáadása nélkül. 

590 Ft / doboz
2950 Ft/l
...

Túró 250 g

Teljes tejből készült.

850 Ft / zacskó
3400 Ft/kg
...

Vaníliás krémtúró 80 g

Vaníliás krémtúró 80 g A HUGI SAJT kézműves sajtjai és tejtermékei kizárólag a Vencel családi gazdaságból származó tehéntejből készülnek, méghozzá kézi eljárással, mesterséges adalék hozzáadása nélkül. 

320 Ft / doboz
4000 Ft/kg
...

Vaníliás-mazsolás krémtúró 80 g

Vaníliás-mazsolás krémtúró 80 g A HUGI SAJT kézműves sajtjai és tejtermékei kizárólag a Vencel családi gazdaságból származó tehéntejből készülnek, méghozzá kézi eljárással, mesterséges adalék hozzáadása nélkül. 

320 Ft / doboz
4000 Ft/kg
...

Vörösáfonyás svábtekercs 100-110 g

Gyúrt sajt, vörösáfonyával töltve.

820 Ft / csomag
8200 Ft/kg