Minden sajtunkat nyers, teljes tejből készítjük, megőrizve az összes vitamin és enzim tartalmát. Élőflórás, hosszan érlelt termékek, ezért laktózérzékenyek is fogyaszthatják. "Tilos" sajtunk mosott kérgű félkemény sajt, 2 féle nemespenésszel és brevibaktériummal (rúzzsal) érlelet. Ízvilága kellemesen karakteres. 2 hónap érlelés után értékesítjük. Mivel nemespenésszel érlelt, a vágás helyén, ha úgy hagyjuk 4-5 napot, megjelenik a nemespenész, mely egy természetes folyamat ("visszacsomagolja" magát a sajt). Ez a jelenség sem a sajt minőségét, sem pedig fogyaszthatóságát nem befolyásolja.
Epres joghurtunk élőflórás. Utósavanyodásra nem hajlamos tejsavbaktériumokkal és bifido baktériumokkal készül. Mesterséges íz-, színezék- és tartósítószer mentes, minimum 18%-os valódi gyümölcstartalommal. Cseppmentesen záródó műanyag dobozban forgalmazzuk.
Erdei gyümölcsös joghurtunk élőflórás. Utósavanyodásra nem hajlamos tejsavbaktériumokkal és bifido baktériumokkal készül. Mesterséges íz-,színezék- és tartósítószer mentes, minimum 18%-os valódi gyümölcstartalommal. Cseppmentesen záródó műanyag dobozban forgalmazzuk.
Nyers tejszínből készült, magas zsírtartalmú, krémes állagú tejföl. Kiválóan alkalmas főzéshez tejszín/tejföl helyettesítésére és édesítve desszertek készítéséhez is.
Az ár nem tartalmazza a visszaváltható üveg díját! Nyers kecsketej. Tárolása 4-6 fok között. 3 napig őrzi meg szavatosságát. Hártyásodásig (70 C fok) történő melegítése + 3 nappal hosszabbítja meg az eltarthatóságát.
Rögös túrónkból készítjük, hagyományos módon ízesítve, mélymulcsos, vegyszermentes kertünkből származó vöröshagymával, fokhagymával és pirospaprikával.
Tökmagos Fokhagymás-snidlinges Natúr Friss kecskesajt válogatás,3 db mini szív 15-20 dkg.