Natúr joghurtunk élőflórás. Utósavanyodásra nem hajlamos tejsavbaktériumokkal és bifido baktériumokkal készül, ezért hosszú ideig megőrzi krémes, édeskés ízét és probiotikus hatását. Cseppmentesen záródó műanyag dobozban forgalmazzuk.
Natúr vajkrémünk élőflórás. Nyers tejszínből, mezofil tejsavbaktériumokkal fermentálva készítjük, megőrizve hőre érzékeny vitamintartalmát (B1,B2,A-vitamin). Kellemes, savanykás ízű. Hűtőből kivéve is krémes, kenhető állagú. A laktáció folyamán a tej zsírtartalma természetes okokból kifolyólag kb. 0.5% ingadozást mutat, ezért a vajkrém állaga minimális mértékben változhat.
Minden sajtunkat nyers, teljes tejből készítjük, megőrizve az összes vitamin és enzim tartalmát. Élőflórás, hosszan érlelt termékek, ezért laktózérzékenyek is fogyaszthatják. "Szömörke" sajtunkból reszeljük, mely egy kemény sajtfajta. Minimum 3 hónap érlelés után értékesítjük, ebből kifolyólag már elkezdődik a zsírbomlás a sajtban, ami markánsabb ízzel jár. Vákumfóliában értékesítjük.
Minden sajtunkat nyers, teljes tejből készítjük, megőrizve az összes vitamin és enzim tartalmát. Élőflórás, hosszan érlelt termékek, ezért laktózérzékenyek is fogyaszthatják. "Szömörke" sajtunkból reszeljük, mely egy kemény sajtfajta. Minimum 3 hónap érlelés után értékesítjük, ebből kifolyólag már elkezdődik a zsírbomlás is a sajtban, ami markánsabb ízzel jár. Szépen piruló fajta. Légmentesen zárodó dobozban értékesítjük ami meggátolja a kiszáradást.
Rögös túrónk élőflórás. Tradicionálisan nyers tejből, alacsony hőmérsékleten kimelegítve készül, ezáltal megtartva a rögök nagyságát és kellemes lágy állagát, megőrizve jelentős, hőre érzékeny vitamintartalmát (B1, B2, A-vitamin).
Tejfölünk élőflórás. Mezofil tejsavbaktériumokkal készül, ebből kifolyólag tejsavasabb, karakteresebb ízvilágú termék. Sűrűsége, zsírtartalma a 12%-os tejfölhöz hasonlít. Cseppmentesen záródó műanyag dobozban értékesítjük.
Laktató finom desszertünk édesített rögös túrónkból készül, tetején lágyan omló creme fraiche-sel, karamellás cukorral és sűrű, színezék- és mesterséges ízesítőszer mentes gyümölcsraguval. Túrónk élőflórás, tradicionálisan nyers tejből, alacsony hőmérsékleten kimelegítve készül, ezáltal megőrizve jelentős vitamintartalmát.