Új termékek

"Gerence" sajt 160 g
Minden sajtunkat nyers, teljes tejből készítjük, megőrizve az összes vitamin és enzim tartalmát. Élőflórás, hosszan érlelt termékek, ezért laktózérzékenyek is fogyaszthatják. "Gerence" sajtunk nemespenészes, lágy sajt, kívülről befelé érő sajtfajta. 3 és 5 hetes érlelési idő között értékesítjük, ennyi idő szükséges ahhoz, hogy a gombafonalak teljesen átlágyítsák a sajttésztát.

"Szömörke" sajt 200 g
Minden sajtunkat nyers, teljes tejből készítjük, megőrizve az összes vitamin és enzim tartalmát. Élőflórás, hosszan érlelt termékek, ezért laktózérzékenyek is fogyaszthatják. "Szömörke" sajtunk piros viaszolt kérgű, kemény sajt (a viasz réteget vékonyan levágva lehet eltávolítani). Minimum 3 hónap érlelés után értékesítjük, ebből kifolyólag már elkezdődik a zsírbomlás is a sajtban, ami markánsabb ízzel jár. Reszelve adja ki legjobban az ízét. Szépen piruló fajta.

"Som" sajt 200 g
Minden sajtunkat nyers, teljes tejből készítjük, megőrizve az összes vitamin és enzim tartalmát. Élőflórás, hosszan érlelt termékek, ezért laktózérzékenyek is fogyaszthatják. "Som" sajtunk viaszolt kérgű lágy-, félkemény sajt. Szájban omló állagú, ízvilága enyhe. 6 hét érlelés után értékesítjük. Friss fogyasztásra ajánljuk.

"Tilos" sajt 200 g
Minden sajtunkat nyers, teljes tejből készítjük, megőrizve az összes vitamin és enzim tartalmát. Élőflórás, hosszan érlelt termékek, ezért laktózérzékenyek is fogyaszthatják. "Tilos" sajtunk mosott kérgű félkemény sajt, 2 féle nemespenésszel és brevibaktériummal (rúzzsal) érlelet. Ízvilága kellemesen karakteres. 2 hónap érlelés után értékesítjük. Mivel nemespenésszel érlelt, a vágás helyén, ha úgy hagyjuk 4-5 napot, megjelenik a nemespenész, mely egy természetes folyamat ("visszacsomagolja" magát a sajt). Ez a jelenség sem a sajt minőségét, sem pedig fogyaszthatóságát nem befolyásolja.

"Papod" sajt 200 g
Minden sajtunkat nyers, teljes tejből készítjük, megőrizve az összes vitamin és enzim tartalmát. Élőflórás, hosszan érlelt termékek, ezért laktózérzékenyek is fogyaszthatják. "Papod" sajtunk mosott kérgű lágysajt, 2 féle nemespenésszel és brevibaktériummal (rúzzsal) érlelt. Ízvilága a legkarakteresebb a sajtjaink közül. 6 hét érlelés után értékesítjük. Mivel nemespenésszel érlelt, a vágás helyén, ha úgy hagyjuk 4-5 napot, megjelenik a nemespenész, mely egy természetes folyamat ("visszacsomagolja" magát a sajt).Ez a jelenség sem a sajt minőségét, sem pedig fogyaszthatóságát nem befolyásolja.

Reszelt sajt 300 g
Minden sajtunkat nyers, teljes tejből készítjük, megőrizve az összes vitamin és enzim tartalmát. Élőflórás, hosszan érlelt termékek, ezért laktózérzékenyek is fogyaszthatják. "Szömörke" sajtunkból reszeljük, mely egy kemény sajtfajta. Minimum 3 hónap érlelés után értékesítjük, ebből kifolyólag már elkezdődik a zsírbomlás is a sajtban, ami markánsabb ízzel jár. Szépen piruló fajta. Légmentesen zárodó dobozban értékesítjük ami meggátolja a kiszáradást.

Natúr vajkrém 200 g
Natúr vajkrémünk élőflórás. Nyers tejszínből, mezofil tejsavbaktériumokkal fermentálva készítjük, megőrizve hőre érzékeny vitamintartalmát (B1,B2,A-vitamin). Kellemes, savanykás ízű. Hűtőből kivéve is krémes, kenhető állagú. A laktáció folyamán a tej zsírtartalma természetes okokból kifolyólag kb. 0.5% ingadozást mutat, ezért a vajkrém állaga minimális mértékben változhat.

Körözött 200 g
Rögös túrónkból készítjük, hagyományos módon ízesítve, mélymulcsos, vegyszermentes kertünkből származó vöröshagymával, fokhagymával és pirospaprikával.

Rögös túró 200 g
Rögös túrónk élőflórás. Tradicionálisan nyers tejből, alacsony hőmérsékleten kimelegítve készül, ezáltal megtartva a rögök nagyságát és kellemes lágy állagát, megőrizve jelentős, hőre érzékeny vitamintartalmát (B1, B2, A-vitamin).

Tejföl 850 g
Tejfölünk élőflórás. Mezofil tejsavbaktériumokkal készül, ebből kifolyólag tejsavasabb, karakteresebb ízvilágú termék. Sűrűsége, zsírtartalma a 12%-os tejfölhöz hasonlít. Cseppmentesen záródó műanyag dobozban értékesítjük.

Erdei gyümölcsös joghurt 850 g
Erdei gyümölcsös joghurtunk élőflórás. Utósavanyodásra nem hajlamos tejsavbaktériumokkal és bifido baktériumokkal készül. Mesterséges íz-,színezék- és tartósítószer mentes, minimum 18%-os valódi gyümölcstartalommal. Cseppmentesen záródó műanyag dobozban forgalmazzuk.

Epres joghurt 850 g
Epres joghurtunk élőflórás. Utósavanyodásra nem hajlamos tejsavbaktériumokkal és bifido baktériumokkal készül. Mesterséges íz-, színezék- és tartósítószer mentes, minimum 18%-os valódi gyümölcstartalommal. Cseppmentesen záródó műanyag dobozban forgalmazzuk.

Natúr joghurt 850 g
Natúr joghurtunk élőflórás. Utósavanyodásra nem hajlamos tejsavbaktériumokkal és bifido baktériumokkal készül, ezért hosszú ideig megőrzi krémes, édeskés ízét és probiotikus hatását. Cseppmentesen záródó műanyag dobozban forgalmazzuk.

Levendula szörp 500 ml
Tartósítószer mentes. Levendulán kívül vizet, cukrot, citromot és citromsavat tartalmaz.

Jégsaláta
Jégsaláta vegyszermentes. Kis mennyiségben tudjuk vinni, mert a saját fogyasztásra szánt kiskertünkből való. Felhívom a figyelmét a vásárlóknak, hogy a salátánk földben nő, nem tápkockán nevelkedik ezért földes, főleg eső vagy öntösé után, többször kell átmosni.

Saláta - lollo rosso
Vegyszermentes környezetben termelt frissen szedett ízletes saláta.(világos bordó)

"HagyMaflás" Lilahagymás Hamburger szósz
Egy igazán karakteres, pikáns balzsamecetes, szójaszószos, lilahagymás chilis mártogatós szósz, amely már debütálása előtt három rangos díjat is elnyert! Ezüst minősítés – Magyar Ízek Versenye 2025 Ezüst minősítés – Kárpát-medencei Chili- és Paprikaverseny 2025 Bronzérem – Artisan International Flavor Awards 2025 (USA) Ajánljuk: Grillezéshez, húsokhoz és természetesen Hamburgerek mellé! Erősség: 5/2