Mások ezeket rendelték
Almalé / Apple juice 3 liter
Az almalé vegyszermentes gazdálkodásból származó gyümölcsből készült. Pasztőrözésssel van tartósítva.
Babérlevél / Bay leaf 10 db
Babérlevél / Bay leaf 10 db/tasak A babérlevél nem csak ételízesítő, hanem rengeteg élettani jó tulajdonsággal rendelkező növény. Néhány dolog, amire hasznos lehet: Erősíti az immunrendszert Tisztítja a vastagbelet Nyugtatja az idegrendszert Javítja a szellemi tevékenységet Enyhíti az ízületi fájdalmakat és a kitágult visszerek kezelésére is hasznos. Egyszerűen készíthetünk belőle babérolajat. 2 dl extraszűz oliva olajat öntsünk egy lezárható üvegbe. Tegyünk bele 15-20 db babérlevelet. Hagyjuk állni kb 2 hétig, néha keverjük meg, vagy rázzuk össze. Két hét után készen is van, gézre öntve pakolásként használva gyógyítja a gyulladt izületeket.
Bio szűretlen almaecet / Apple vinegar 750 ml
Bio minőségű, saját készítésű szűretlen almaecet, mely vegyszermentes almából készül, természetes érleléssel. Összetevők: Alma, ivóvíz, cukor Az almaecet jótékony hatását elsősorban az ecetsavnak köszönheti, de ha egy almaecet nyers, az azt is jelenti, hogy enzimekben gazdag, így már önmagában is segít az emésztésben. Épp ezért érdemes pasztörizálatlan, bio, szűretlen almaecetet választani. A desztillált, pasztőrizált almaecet pH értéke 2-2.5. Ez valamivel alacsonyabb, mint a bio, szűretlen, pasztőrizálatlan almaeceté, aminek eredetileg 3.3-3.5 között van a pH-ja, ami pont optimális, ezért tud pozitív hatást gyakorolni a szervezetre. Az almaecetet nem szükséges hűtőben tárolni, szobahőmérsékleten is eláll, akár 5 évig is, lezárni sem kell csak egy vászondarabbal lekötni az üveg száját, hogy tovább tarthasson az érési folyamat! Tárolás közben, ha még tart az érés kialakulhat a tetején egy kocsonyás réteg, ezt hívjuk ecetágynak. Ezt egy tiszta üvegbe való átfejtéssel el tudjuk távolítani. Ha szeretnénk saját ecetet készíteni, érdemes eltenni az ecetágyat, mert segíti az új ecet gyorsabb érését.