Mások ezeket rendelték
Bio szűretlen almaecet / Apple vinegar 750 ml
Bio minőségű, saját készítésű szűretlen almaecet, mely vegyszermentes almából készül, természetes érleléssel. Összetevők: Alma, ivóvíz, cukor Az almaecet jótékony hatását elsősorban az ecetsavnak köszönheti, de ha egy almaecet nyers, az azt is jelenti, hogy enzimekben gazdag, így már önmagában is segít az emésztésben. Épp ezért érdemes pasztörizálatlan, bio, szűretlen almaecetet választani. A desztillált, pasztőrizált almaecet pH értéke 2-2.5. Ez valamivel alacsonyabb, mint a bio, szűretlen, pasztőrizálatlan almaeceté, aminek eredetileg 3.3-3.5 között van a pH-ja, ami pont optimális, ezért tud pozitív hatást gyakorolni a szervezetre. Az almaecetet nem szükséges hűtőben tárolni, szobahőmérsékleten is eláll, akár 5 évig is, lezárni sem kell csak egy vászondarabbal lekötni az üveg száját, hogy tovább tarthasson az érési folyamat! Tárolás közben, ha még tart az érés kialakulhat a tetején egy kocsonyás réteg, ezt hívjuk ecetágynak. Ezt egy tiszta üvegbe való átfejtéssel el tudjuk távolítani. Ha szeretnénk saját ecetet készíteni, érdemes eltenni az ecetágyat, mert segíti az új ecet gyorsabb érését.
Kovászos parasztkenyér 60 dkg
Hagyományos, vadkovászos eljárással, kizárólag liszt, víz és só felhasználásával készül. A kovászos parasztkenyér jellemzője a barna, lyukacsos szerkezetű bélzet, az enyhén savanykás íz. A teljes kiörlésű búzaliszt fogyasztása lassítja a cukor felszívódását, szabályozza a bélműködést. Összetétel: teljes kiörlésű búzaliszt, kenyérliszt, víz, vadkovász, só Tárolás: száraz, hűvös helyen, zárt csomagolásban Minőségét megőrzi: a csomagoláson feltüntetett időpontig
Püspökkenyér 200g
Összetevők: teljes kiőrlésű tönkölyliszt, barna nádcukor, tojás, méz, mazsola, szódabikarbóna, fahéj, szegfűszeg.