Mások ezeket rendelték

Marha bélszín /Filet mignon/
Egyben sütve, frissensültnek szeletelve vagy párolva rövid lében sütjük puhára. Ez a marhahús lekisebb és egyben legértékesebb része. A vesepecsenye omlós és puha. Drága árkategória. Ezt a húsrészt érlelés nélkül is lehet úgy sütni, hogy a közepe véres marad, így adja ki az igazán jellegzetes ízét. Egészben frissensütve (Wellington bélszín), darálva (tatár beefsteak), csíkozva párolni (Stroganoff bélszín) javasolt.
13200 Ft/kg

Marha csont (állateledel)
Fehércsontnak is nevezik. Azokat a csontdarabokat tartalmazza amelyeket állati eledelnek ajánlunk.
165 Ft/kg

Bodzavirág lekvár 200g
Intenzív bodszavirág ízű lekvár, ami tavaszt varászol a szájba. Összetevők: bodzavirág, alma, cukor, citrom, citromsav, víz. Tartósítószert nem tartalmaz.
6500 Ft/kg