Mások ezeket rendelték

Marha bélszín /Filet mignon/
Egyben sütve, frissensültnek szeletelve vagy párolva rövid lében sütjük puhára. Ez a marhahús lekisebb és egyben legértékesebb része. A vesepecsenye omlós és puha. Drága árkategória. Ezt a húsrészt érlelés nélkül is lehet úgy sütni, hogy a közepe véres marad, így adja ki az igazán jellegzetes ízét. Egészben frissensütve (Wellington bélszín), darálva (tatár beefsteak), csíkozva párolni (Stroganoff bélszín) javasolt.
14500 Ft/kg

Marha csont (állateledel)
Fehércsontnak is nevezik. Azokat a csontdarabokat tartalmazza amelyeket állati eledelnek ajánlunk.
165 Ft/kg

Marha nyesedékhús (állateledel)
A húsrészek tisztítása során keletkező hártya, faggyú, hús és inak keveréke.
660 Ft/kg