Smoked Quail eggs in oil
Saját termelésű vegyszermentes zöldségek szárításából készült fűszeres sós páclében 3-4 napig pácoljuk a főtt fürjtojást. Bükkfán megfüstöljük. Fokhagymás napraforgóolajba rakjuk.
Kellemesen enyhén füstös, mennyei ízhatása miatt krémlevesekhez, húsleveshez, salátákhoz, sültekhez., szendvicsekhez., hideg tálak díszítésére ajánljuk.
Ajándéknak is kíváló.
Ha kifogyott a tojásunk az üvegből, a fokhagymás olajat felhasználhatjuk saláták ízesítésére, húsok pácolásához, sütéséhez.
Az üvegek nem betétdíjasak, megköszönöm, ha visszahozod. Köszönjük, hogy környezettudatos vagy.
A termék neve melletti nyíllal kiválasztható a 212 ml-es vagy a 370 ml-es üveg.
20 db / üveg / 370 ml
10-12db / üveg / 212 ml