Mások ezeket rendelték
"Papod" sajt 200 g
Minden sajtunkat nyers, teljes tejből készítjük, megőrizve az összes vitamin és enzim tartalmát. Élőflórás, hosszan érlelt termékek, ezért laktózérzékenyek is fogyaszthatják. "Papod" sajtunk mosott kérgű lágysajt, 2 féle nemespenésszel és brevibaktériummal (rúzzsal) érlelt. Ízvilága a legkarakteresebb a sajtjaink közül. 6 hét érlelés után értékesítjük. Mivel nemespenésszel érlelt, a vágás helyén, ha úgy hagyjuk 4-5 napot, megjelenik a nemespenész, mely egy természetes folyamat ("visszacsomagolja" magát a sajt).Ez a jelenség sem a sajt minőségét, sem pedig fogyaszthatóságát nem befolyásolja.
Natúr vajkrém 200 g
Natúr vajkrémünk élőflórás. Nyers tejszínből, mezofil tejsavbaktériumokkal fermentálva készítjük, megőrizve hőre érzékeny vitamintartalmát (B1,B2,A-vitamin). Kellemes, savanykás ízű. Hűtőből kivéve is krémes, kenhető állagú. A laktáció folyamán a tej zsírtartalma természetes okokból kifolyólag kb. 0.5% ingadozást mutat, ezért a vajkrém állaga minimális mértékben változhat.

