Mások ezeket rendelték


Fürjtojásos csigatészta 200 g
Saját gazdaságunkból származó 32 db fürjtojásból készült házi levestészta. Összetevők: fürjtojás, búza Tésztaliszt, víz


Fürjtojásos eperlevél 200 g
Saját gazdaságunkból származó fürjtojásból készült házi levestészta. Összetevők: fürjtojás, búza Tésztaliszt 1 kg liszthez 40 fürjtojást használok fel.
Fűszerész - Feketebors őrölt 20 gr
Feketebors őrölt 20 gr A bors India monszunerdeiben őshonos, örökzöld levelű kúszónövény füzért alkotó, csonthéjas bogyótermése. A borscserjét nagyüzemi termesztésben 4 méterre hagyják megnőni, hogy a terméseket könnyebben be lehessen takarítani. A 8. évben éri el a termőkort és attól kezdve 20 éven át lehet róla szüretelni. Torzsaszerű virágzatából fejlődnek ki a termésfüzérek. Az érettségtől függően a termések zöldek vagy vörösek. A terméseket különböző érettségi stádiumban gyűjtik, attól függően, hogy milyen borsot akarnak készíteni. A bors csípősségét a piperin nevű alkaloida adja, amely főleg a termésfal középső rétegében halmozódik fel. Feketebors: A borscserje éretlenül leszedett, zöld bogyótermése, amelyet a begyűjtés után a napon szárítanak. Ennek hatására megfeketedik és megkeményedik. Égetően csípős ízű fűszer. Nettó tömeg 20 gramm Összetevők feketebors Származási hely Brazília Ajánljuk Levesekhez, ragukhoz, sültekhez.



