Natúr vajkrémünk élőflórás. Nyers tejszínből, mezofil tejsavbaktériumokkal fermentálva készítjük, megőrizve hőre érzékeny vitamintartalmát (B1,B2,A-vitamin). Kellemes, savanykás ízű. Hűtőből kivéve is krémes, kenhető állagú. A laktáció folyamán a tej zsírtartalma természetes okokból kifolyólag kb. 0.5% ingadozást mutat, ezért a vajkrém állaga minimális mértékben változhat.
Natúr vajkrémünk élőflórás. Nyers tejszínből, mezofil tejsavbaktériumokkal fermentálva készítjük, megőrizve hőre érzékeny vitamintartalmát (B1,B2,A-vitamin). Kellemes, savanykás ízű. Hűtőből kivéve is krémes, kenhető állagú. A laktáció folyamán a tej zsírtartalma természetes okokból kifolyólag kb. 0.5% ingadozást mutat, ezért a vajkrém állaga minimális mértékben változhat.