Minden sajtunkat nyers, teljes tejből készítjük, megőrizve az összes vitamin és enzim tartalmát. Élőflórás, hosszan érlelt termékek, ezért laktózérzékenyek is fogyaszthatják. "Papod" sajtunk mosott kérgű lágysajt, 2 féle nemespenésszel és brevibaktériummal (rúzzsal) érlelt. Ízvilága a legkarakteresebb a sajtjaink közül. 6 hét érlelés után értékesítjük. Mivel nemespenésszel érlelt, a vágás helyén, ha úgy hagyjuk 4-5 napot, megjelenik a nemespenész, mely egy természetes folyamat ("visszacsomagolja" magát a sajt).Ez a jelenség sem a sajt minőségét, sem pedig fogyaszthatóságát nem befolyásolja.
Minden sajtunkat nyers, teljes tejből készítjük, megőrizve az összes vitamin és enzim tartalmát. Élőflórás, hosszan érlelt termékek, ezért laktózérzékenyek is fogyaszthatják. "Papod" sajtunk mosott kérgű lágysajt, 2 féle nemespenésszel és brevibaktériummal (rúzzsal) érlelt. Ízvilága a legkarakteresebb a sajtjaink közül. 6 hét érlelés után értékesítjük. Mivel nemespenésszel érlelt, a vágás helyén, ha úgy hagyjuk 4-5 napot, megjelenik a nemespenész, mely egy természetes folyamat ("visszacsomagolja" magát a sajt).Ez a jelenség sem a sajt minőségét, sem pedig fogyaszthatóságát nem befolyásolja.