Minden sajtunkat nyers, teljes tejből készítjük, megőrizve az összes vitamin és enzim tartalmát. Élőflórás, hosszan érlelt termékek, ezért laktózérzékenyek is fogyaszthatják. "Szömörke" sajtunkból reszeljük, mely egy kemény sajtfajta. Minimum 3 hónap érlelés után értékesítjük, ebből kifolyólag már elkezdődik a zsírbomlás a sajtban, ami markánsabb ízzel jár. Vákumfóliában értékesítjük.
Minden sajtunkat nyers, teljes tejből készítjük, megőrizve az összes vitamin és enzim tartalmát. Élőflórás, hosszan érlelt termékek, ezért laktózérzékenyek is fogyaszthatják. "Szömörke" sajtunkból reszeljük, mely egy kemény sajtfajta. Minimum 3 hónap érlelés után értékesítjük, ebből kifolyólag már elkezdődik a zsírbomlás a sajtban, ami markánsabb ízzel jár. Vákumfóliában értékesítjük.