Mások ezeket rendelték
Kovászos parasztkenyér 60 dkg
Hagyományos, vadkovászos eljárással, kizárólag liszt, víz és só felhasználásával készül. A kovászos parasztkenyér jellemzője a barna, lyukacsos szerkezetű bélzet, az enyhén savanykás íz. A teljes kiörlésű búzaliszt fogyasztása lassítja a cukor felszívódását, szabályozza a bélműködést. Összetétel: teljes kiörlésű búzaliszt, kenyérliszt, víz, vadkovász, só Tárolás: száraz, hűvös helyen, zárt csomagolásban Minőségét megőrzi: a csomagoláson feltüntetett időpontig
Átvétel: 2024-12-19
Rendelhető 2024-12-17-ig
Füstölt Enyhén Csípős Kolbász (Friss) kb. 50 dkg
Saját sertésállományból készült termelői enyhén csípős parasztkolbász (félszáraz)! Tartósítószert és ízfokozót NEM tartalmaz! A termékeim kizárólag saját nevelésű sertésekből, szegedi csípős pirospaprikávál és természtes fűszerekkel készülnek! A sertéseket saját magam nevelem és dolgozom fel. Az előállítás során csak és kizárólag hazai hozzávalókat használok!