Mások ezeket rendelték

Aranygaluska
Hagyományos eljárással készült édes pékáru Összetétel: finomliszt, tej, margarin, cukor, tojás, dió, élesztő, só A termék az átvétel napján készül Minőségét megőrzi: 3 nap Tárolás: száraz, hűvös helyen Allergének: liszt, tej, tojás, dió Készíti: Timáné Nagy Zita Krisztina (ev.), sZita Pékműhely Székhely: 8598 Pápa, Tapolcafői u. 82.

Kovászos fehér gyökérkenyér 60 dkg
Hagyományos, vadkovászos eljárással, kizárólag liszt, víz és só hozzáadásával készül. Lágyabb, kevésbé markáns savanykás íz, ropogós héj jellemzi. Összetétel: búzaliszt, víz, vadkovász, só Tárolás: száraz, hűvös helyen, zárt csomagolásban Minőségét megőrzi a csomagoláson feltüntetett időpontig






Aszalt-szilvás svábtekercs 100-110 g
Gyúrt sajt, aszalt-szilvával töltve. A HUGI SAJT kézműves sajtjai és tejtermékei kizárólag a Vencel családi gazdaságból származó tehéntejből készülnek, méghozzá kézi eljárással, mesterséges adalék hozzáadása nélkül.