Mottóm: Jót enni, jól lenni. Az egészséges táplálkozás akkor került előtérbe az életemben, mikor megszületett a lányom. Addig tökéletesen megfelelt egy-egy gyors ebédnek a "zacskós leves", mélyhűtött, húst ókor sem látott panírozott szörnyűségek és társaik. A gyermekemnek viszont a legjobbat szerettem volna adni. Ekkor kezdtem érdeklődni az addig elhanyagolt, nyűgnek tekintett kert iránt. Rájöttem, hogy akkor a legbiztosabb, hogy vegyszermentes ételeket eszünk, ha az a saját kertünkből kerül az asztalra. Mivel a kert óriási, nem csak a saját igényeinket tudja kiszolgálni. A számunkra felesleges terményekből, gyümölcsökből készítem az Éléskamra oldalán található ételeimet.
Őstermelőként nagyon fontosnak találom, hogy asztalunkra minőségi ételek kerüljenek, hiszen a jólléthez hozzátartoznak a jó ételek.
Ételeim alapanyagai permetezés mentes kertemből kerülnek ki. Különféle fűszerkeverékeket, paradicsomból, paprikából készült fogásokat. Különböző gyümölcsös pitéket, fürjtojásból készült házi tésztákat, és hozzájuk illő szószokat vásárolhatsz nálunk, amikhez boldog tojásokat és kertünk alapanyagait használom fel.
Igazi slow food egy vidéki lány konyhájából.