Pápai Éléskamra

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Cserepes növények

Szűrés
Új termékek
Csak új termékek
Allergének
biodinamikus, bio élelmiszerre
tojásmentes- élelmiszerre
tejmentes- élelmiszerre
cukormentes- élelmiszerre
állatkísérletmentes- kozmetikumra, tisztítószerre
pálmaolajmentes- kozmetikumra, tisztítószerre
parabénmentes- kozmetikumra, tisztítószerre
gluténmentes- élelmiszerre
vegán- élelmiszerre, kozmetikumra, tisztítószerre
További szűrők
Ár szerint

Bazsalikom

Az olasz konyha egyik kedvenc fűszere. Május közepéig tartsuk meleg, napfényes helyen, utána kiültethetjük a szabadba.

400 Ft / db
400 Ft/db

Borsikafű/csombor, egynyári/

Káposztás ételek kiváló kiegészitője, borspótlóként bármibe tehetjük.

400 Ft / db
400 Ft/db

Brahmi ( Bacopa monnieri )

Sokoldalúan felhasználható, trópusokról származó növény. Gyógyhatása hasonló a gingkóhoz, de használhatjuk disznövényként vagy tópartra is ültethetjük, mint alacsony, gyorsan növő mocsári növényt.

650 Ft / db
650 Ft/db

Bubifejecske ( Párnafű )

Korzika, Szardínia szigetén őshonos levéldísznövény. Félárnyákba ideális, meleget nem szereti, fürdőszobában, ablak alatt gyönyörű zöld  zuhatagot alkot. Kedveli a párás környezetet. Nagyon nitrogénigényes, ha nem akar fejlődni, ültessük át tápanyagdús új, laza szerkezetű talajba. Bármikor metszhető, formára vágható,sok örömet fog okozni!

450 Ft / db
450 Ft/db

Cserepes alma menta/ Apple mint in pot

Jellemzők: Az alma menta (Mentha suaveolens) egy közepes termetű (30-50 cm) szívós évelő gyógy- és fűszernövény. Rendkívül impozáns kis mentaféle, ugyanis levelei közepes méretűek, kerekdedek, fűrészes szélűek és kifejezetten molyhosak, puhák. Virágait nyáron hozza. A virágok kicsik, fehérek, de nem jelentősek, ennek ellenére a növény kiváló lepke- és méhcsalogató tulajdonsággal bír. Szeret nagyobb területeket elfoglalni a kertben, ezért érdemes időnként visszaszorítani terjedését. A leveleket megdörzsölve kellemes, alma illatot érez az ember, ez adja a növény legfőbb különlegességét. Alkalmas teák, nyári üdítők, limonádék ízesítésére, sütemények, sorbet-k díszítésére. A növény illóanyagai hatással vannak a szervezetre: nagyszerűen segítik az emésztést, nyugtatják az idegrendszert, csökkenti a stresszt és a szorongást, csökkenti a lázat és a fejfájást, ezáltal még az immunrendszert is erősítik. Balkonon, teraszon is kiválóan nevelhető.

450 Ft / db
450 Ft/db

Fekete ribizli tő (konténeres)

Ferdődi1-es fekete ribizli, egész éven át ültethető (fagymentes időszakban).  Június közepén-végén érik, bogyói nagyok, lilás feketék, íze és konzisztenciája miatt minden felhasználási célra alkalmas. Kiemelkedően sok vitamint (C, D, A, B vitaminok) tartalmazó, igen bőven termő, fajtkorai érésű, nagy gyümölcsű fajta.  Vízigényes, rendszeres öntözést igényel, a talajtakarást meghálálja.   

950 Ft / db
950 Ft/db

Füge fa

7000 Ft / cserép
7000 Ft/cserép