A gyerekeknek készítve odafigyeléssel! Legyen, tízórai, uzsonna, vagy egy kirándulás! A SNACK kolbászainkban nem fogsz csalódni! Könnyen kezelhető, ízletes, tartósítószer és adalékanyag mentes! KRIMBO SNACK Kolbász - szárításos érleléssel készült füstölt paprikás kolbász- 100g késztermék 153g sertéshús felhasználásával készült Összetevők: sertéshús, szalonna, fűszerek, tengeri só, Hozzáadott tartósítószert és adalékanyagot nem tartalmaz! Gyártó: Meatos Húsműhely Kft. 9121 Győrszemere, Liget u.7. e-mail: meatos.food@gmail.com Átlagos tápérték 100g termékben* Energia: 1982kJ/ 479kcal Zsír: 43g, amelyből telített zsírsav: 18g Szénhidrát: 1,0g, amelyből cukor: 0,6g Fehérje: 22g, Só: 3,6g *A feltüntetett tápérték adatok tájékoztató jellegűek, ingadozásuk előfordulhat. Tárolás: 20°C alatt, száraz, hűvös, helyen függesztve - 1 csomag (4-5 db) KRIMBO SNACK Kolbász kolbász tömege: cca. 200- 250g A pontos vételár a megrendelt termék mérése után lesz meghatározva! A legnagyobb elismerés, ha visszatérsz. - KRIMBO
KRIMBO Téli kolbász (fehér kolbász) - szárításos érleléssel készült füstölt kolbász- 100g késztermék 153g sertéshús felhasználásával készült Összetevők: sertéshús, szalonna, fűszerek, tengeri só, Hozzáadott tartósítószert és adalékanyagot nem tartalmaz! Gyártó: Meatos Húsműhely Kft. 9121 Győrszemere, Liget u.7. e-mail: meatos.food@gmail.com Átlagos tápérték 100g termékben* Energia: 1982kJ/ 479kcal Zsír: 43g, amelyből telített zsírsav: 18g Szénhidrát: 1,0g, amelyből cukor: 0,6g Fehérje: 22g, Só: 3,6g *A feltüntetett tápérték adatok tájékoztató jellegűek, ingadozásuk előfordulhat. Tárolás: 20°C alatt, száraz, hűvös, helyen függesztve - 1 pár Téli kolbász tömege: cca.400g A pontos vételár a megrendelt termék mérése után lesz meghatározva! A legnagyobb elismerés, ha visszatérsz. - KRIMBO
A gyerekeknek készítve odafigyeléssel! Legyen, tízórai, uzsonna, vagy egy kirándulás! A SNACK kolbászainkban nem fogsz csalódni! Könnyen kezelhető, ízletes, tartósítószer és adalékanyag mentes! KRIMBONOSSI (fehér SNACK kolbász) - szárításos érleléssel készült füstölt kolbász- 100g késztermék 153g sertéshús felhasználásával készült Összetevők: sertéshús, szalonna, fűszerek, tengeri só, Hozzáadott tartósítószert és adalékanyagot nem tartalmaz! Gyártó: Meatos Húsműhely Kft. 9121 Győrszemere, Liget u.7. e-mail: meatos.food@gmail.com Átlagos tápérték 100g termékben* Energia: 1982kJ/ 479kcal Zsír: 43g, amelyből telített zsírsav: 18g Szénhidrát: 1,0g, amelyből cukor: 0,6g Fehérje: 22g, Só: 3,6g *A feltüntetett tápérték adatok tájékoztató jellegűek, ingadozásuk előfordulhat. Tárolás: 20°C alatt, száraz, hűvös, helyen függesztve - 1 csomag (4-5 db) KRIMBONOSSI kolbász tömege: cca.200g A pontos vételár a megrendelt termék mérése után lesz meghatározva! A legnagyobb elismerés, ha visszatérsz. - KRIMBO
Saját sertésállományból készült termelői magyaros grillkolbász! Tartósítószert és ízfokozót NEM tartalmaz! A termékeim kizárólag saját nevelésű sertésekből, hagyományos eljárással készülnek! Összetevők: Sertéshús, szalonna, só, bors, kömény, fokhagyma és szegedi pirospaprika juhbélbe töltve, A sertéseket saját magam nevelem és dolgozom fel. Az előállítás során csak és kizárólag hazai hozzávalókat használok!
Saját sertésállományból készült termelői májas hurka! Tartósítószert és ízfokozót NEM tartalmaz! A termékeim kizárólag saját nevelésű sertésekből, hagyományos eljárással készült. Összetevők: sertés szalonna, sertés belsőség rizs, máj és fűszerek! A sertéseket saját magam nevelem és dolgozom fel. Az előállítás során csak és kizárólag hazai hozzávalókat használok!
Egyben sütve, frissensültnek szeletelve vagy párolva rövid lében sütjük puhára. Ez a marhahús lekisebb és egyben legértékesebb része. A vesepecsenye omlós és puha. Drága árkategória. Ezt a húsrészt érlelés nélkül is lehet úgy sütni, hogy a közepe véres marad, így adja ki az igazán jellegzetes ízét. Egészben frissensütve (Wellington bélszín), darálva (tatár beefsteak), csíkozva párolni (Stroganoff bélszín) javasolt.
Fehércsontnak is nevezik. Azokat a csontdarabokat tartalmazza amelyeket állati eledelnek ajánlunk.
Frissensültnek szeletelve vagy párolva rövid lében sütjük puhára különböző módokon. Több zsiradékot tartalmaz, ezért szaftosabb, ízletesebb ételt kaphatunk, mártással még izgalmasabbá tehetjük.
Bolognai spagetti kiváló alapanyaga. Hús és faggyú aránya kb. 7:3. Hamburger pogácsa is készíthető belőle.
Főzve vagy párolva szokták készíteni. Ha fiatal a hús (borjú) frissen sütve is kiváló
Klasszikus omlós steak, melynek íze jóval karteresebb, mint a bélszínnek. Süthető csontosan vagy csont nélkül, vékony vagy vastag szeletekben is. Nem igényel pácolást, egyszerűen csak sóval és borssal dörzsöljük be. Serpenyőben, sütőben vagy grillen egyaránt remekül készíthető. Ebből készülhet például a tatár beefsteak.
Apróhúsételekhez (gulyásnak, pörköltnek) és sütve használható fel. Szaftos, omlós húsrész, levesnek kiváló. Nagyon finom párolva különböző mártásokkal.