Parajdi értkezési só 1 kg Az emberi szervezet vízből és sóból áll. A só alatt nem a hagyományos értelemben vett finomított konyhasót értjük, hanem a természetben előforduló, eredeti állapotban előforduló sókat, melyben különböző minőségű és mennyiségű ásványi anyagok vannak. Ezek közül a parajdi a világon az egyik legjobb minőségű, 84-féle ásványi anyagot tartalmaz.
Olaszos beütésű paradicsom szósz (ketchup). Olasz fűszerek, paradicsom és Habanero chili fúziója teszi különlegessé. Minden olyan ételhez ajánljuk, amit hagyományos ketchuppal lehet fogyasztani. Erőssége 5/2-es. Nem nyomja el sem az ételnek, sem a szósz ízvilágát az erőssége.
Gyönyörű színű, rózsa aromájú ecet különlegesség. Salátákra, gyümölcssalátákra is jó választás lehet. A rózsaecet, szűretlen almaecet felhasználásával készül, amit rózsaágyon érlelünk tovább. A virágok vegyszermentes kertünkből kerülnek az ecetbe. Tartósítószert nem tartalmaz! Összetevők: vegyszermentes alma, ivóvíz, cukor, rózsaszirom, rózsabors Kevesen tudják róla, hogy gyógyhatással is rendelkezik: a rózsának összehúzó, szíverősítő, bőr- és nyálkahártya-stabilizáló hatása van. Sokan beszámoltak továbbá arról, hogy a rózsaecet fogyasztása során - ha rendszeresen fogyasztották - nem betegedtek meg nagyon hosszú időn át, és a súlyosabb betegségekből is sokkal hamarabb kilábaltak.
Erősség: 5/3 Szilvás, fahéjas, szegfüszeges, gyömbéres, közepesen csípős, gourmet chili szósz. Kiváló társa vad húsoknak, karácsonyi menünek, szendvicseknek, süteményeknek, továbbá számtalan fogás extra kiegészítője. Télies hangulatot kölcsönöz fogyasztója számára. Ínyenceknek tökéletes választás bármelyik gyümölcsös szószunk!
Saját kertben termesztett, kézzel szedett, szárított fűszernövény. Vegyszermentes. A tárkony felhasználása nagyon sokrétű. Egy receptet a sok közül megosztok, de az inteneten széles választék található. https://cookpad.com/hu/receptek/16386093-tarkonyos-csirkemell-leves?ref=search&search_term=tarkony
Vörösboros, fűszeres hagymalekvár. 212 ml Tartalmaz: lilahagyma, vöröshagyma, méz, balzsamecet, olívaolaj, vaj, barnacukor, só, vörösbor, rózsabors, kakukkfű