Pápai Éléskamra

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Ételízesítők, Fűszerek - Spices

Parajdi só étkezési 1 kg

Parajdi értkezési só 1 kg Az emberi szervezet vízből és sóból áll. A só alatt nem a hagyományos értelemben vett finomított konyhasót értjük, hanem a természetben előforduló, eredeti állapotban előforduló sókat, melyben különböző minőségű és mennyiségű ásványi anyagok vannak. Ezek közül a parajdi a világon az egyik legjobb minőségű, 84-féle ásványi anyagot tartalmaz.  

475 Ft / zacskó
475 Ft/kg

Pikáns Ketchup 220 ml

Olaszos beütésű paradicsom szósz (ketchup). Olasz fűszerek, paradicsom és Habanero chili fúziója teszi különlegessé.  Minden olyan ételhez ajánljuk, amit hagyományos ketchuppal lehet fogyasztani. Erőssége 5/2-es. Nem nyomja el sem az ételnek, sem a szósz ízvilágát az erőssége.   

1790 Ft / üveg
8136.36 Ft/l

Rózsaecet - Rose vinegar 200 ml

Gyönyörű színű, rózsa aromájú ecet különlegesség. Salátákra, gyümölcssalátákra is jó választás lehet. A rózsaecet, szűretlen almaecet felhasználásával készül, amit rózsaágyon érlelünk tovább. A virágok vegyszermentes kertünkből kerülnek az ecetbe. Tartósítószert nem tartalmaz! Összetevők: vegyszermentes alma, ivóvíz, cukor, rózsaszirom, rózsabors Kevesen tudják róla, hogy gyógyhatással is rendelkezik: a rózsának összehúzó, szíverősítő, bőr- és nyálkahártya-stabilizáló hatása van. Sokan beszámoltak továbbá arról, hogy a rózsaecet fogyasztása során - ha rendszeresen fogyasztották - nem betegedtek meg nagyon hosszú időn át, és a súlyosabb betegségekből is sokkal hamarabb kilábaltak.  

1490 Ft / üveg
7450 Ft/l

Szilvás chili szósz 120 ml

Erősség: 5/3 Szilvás, fahéjas, szegfüszeges, gyömbéres, közepesen csípős, gourmet chili szósz. Kiváló társa vad húsoknak, karácsonyi menünek, szendvicseknek, süteményeknek, továbbá számtalan fogás extra kiegészítője. Télies hangulatot kölcsönöz fogyasztója számára. Ínyenceknek tökéletes választás bármelyik gyümölcsös szószunk!

1690 Ft / üveg
14083.33 Ft/l

Tárkony csokor

250 Ft / db
250 Ft/db

Tárkonylevél 10 g

Saját kertben termesztett, kézzel szedett, szárított fűszernövény. Vegyszermentes. A tárkony felhasználása nagyon sokrétű. Egy receptet a sok közül megosztok, de az inteneten széles választék található. https://cookpad.com/hu/receptek/16386093-tarkonyos-csirkemell-leves?ref=search&search_term=tarkony  

200 Ft / tasak
20 Ft/g

Vörösboros hagymalekvár / Onion jam 200 ml

Vörösboros, fűszeres hagymalekvár. 212 ml Tartalmaz: lilahagyma, vöröshagyma, méz, balzsamecet, olívaolaj, vaj, barnacukor, só, vörösbor, rózsabors, kakukkfű

1650 Ft / üveg
8250 Ft/l