Mások ezeket rendelték

Fűszerész - Feketebors egész
Nettó tömeg 20 gramm Összetevők feketebors Származási hely Brazília Ajánljuk Levesekhez, ragukhoz. A bors India monszunerdeiben őshonos, örökzöld levelű kúszónövény füzért alkotó, csonthéjas bogyótermése. A borscserjét nagyüzemi termesztésben 4 méterre hagyják megnőni, hogy a terméseket könnyebben be lehessen takarítani. A 8. évben éri el a termőkort és attól kezdve 20 éven át lehet róla szüretelni. Torzsaszerű virágzatából fejlődnek ki a termésfüzérek. Az érettségtől függően a termések zöldek vagy vörösek. A terméseket különböző érettségi stádiumban gyűjtik, attól függően, hogy milyen borsot akarnak készíteni. A bors csípősségét a piperin nevű alkaloida adja, amely főleg a termésfal középső rétegében halmozódik fel. Feketebors: A borscserje éretlenül leszedett, zöld bogyótermése, amelyet a begyűjtés után a napon szárítanak. Ennek hatására megfeketedik és megkeményedik. Égetően csípős ízű fűszer.

Kovászos focaccia
Hagyományos, vadkovászos eljárással készült termék. Összetétel: liszt, víz, só, olivaolaj, paradicsom, olivabogyó Tárolás: száraz hűvös helyen Minőségét megőrzi: 2 nap

Kecsketej / Goat milk 1 lt
Az ár nem tartalmazza a visszaváltható üveg díját! Nyers kecsketej. Tárolása 4-6 fok között. 3 napig őrzi meg szavatosságát. Hártyásodásig (70 C fok) történő melegítése + 3 nappal hosszabbítja meg az eltarthatóságát.