Pápai Éléskamra

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termékek Tisztítószer - Cleaning Illóolajok Kakukkfű aromavíz (hidrolátum) 100ml
Előrendelést felveszünk!
Átvétel: 2023-12-14
Rendelhető 2023-12-12-ig

Kakukkfű aromavíz (hidrolátum) 100ml

Kizárólag a saját kertészetünkben termesztett kerti kakukkfűből (Thymus vulgaris), gőzdesztillációs eljárással készült hidrolátum.

Mi is az a hidrolátum? A gyógynövény lepárlási folyamat során az üstbe helyezett válogatott növényeken keresztül forró, 105-110 Celsius fokos gőzt engedünk át. Ennek hatására felszakadnak az illóolajat tartalmazó növényi részek és a gőz feltelítődik. Ezt a telített gőzt kivezetve, egy másik berendezésben lehűtjük, ami így lecsapódik, majd egy speciális edénybe kerül ahol szétválik tiszta illóolajra és illóolajat, illetve az összes komponensét tartalmazó aromavízre. Így az aromavíz (hidrolátum) egyfajta "higított" változata az illóolajnak, annak minden jótékony tulajdonságával.

A kerti kakukkfű, ahogy maga a gyógynövény is, az orvos a családban. Fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő tulajdonságai miatt kiváló olyan bőrfelületek kezelésére, amely problémás, gyulladt. Tisztítás után szépen megnyugtatja a bőrt és növeli annak sebgyógyulási képességét. Általános tisztító, erőteljes fertőtlenítő, gombaölő hatásának köszönhetően sokoldalúan alkalmazható, az aromaterápiában főként a felsőlégúti betegségeknél, szájüregi problémáknál, gyulladáscsökkentő, hámosító, regeneráló, kifejezetten a problémás bőrre ajánlott.

2000 Ft / üveg
2000 Ft/üveg


Termék minősítő rendszer

1
1Nincs még hozzászólás a termékhez!

Nincs még értékelés a termékhez!