Végre kapható új termékem a MÉZES-MÁK! Dupla egészség egy üvegben! Krémes élvezet, természetes energia! Gazdag tápanyagokban, támogatja az immunrendszert, erősíti a csontokat és feltölt energiával.
Cukrot, citromsavat, muskotályzálya virágot és ivó vizet tartalmaz. Hőkezeléssel tartósított.
Mustárhoz hasonló ízvilág, enyhén csípős. Tisztítja a vért, az emésztőrendszert és a májat. Hajhullás megállítását elősegítő hatása van. Tápanyagok: szulforafán A, E, C, K- vitamin, B - vitamin komplex foszfor kalcium rostok klorofill Ajánlott szendvicsekhez, hamburgerbe, salátába, turmixba, kiváló kiegészítője húsoknak Tálcáról frissen vágható, vegyszermentes. Egy tálca mérete 14x20 cm. Világos helyen, szobahőmérsékleten kell tartani, naponta kétszer (reggel és este) alulról kell locsolni. A lap felett lehet frissen vágni, a szárát és a levelét fogyasztjuk. Amennyiben nem fogy el 4-5 nap alatt, le lehet vágni, és zárt dobozban még pár napig friss marad.
Natúr joghurtunk élőflórás. Utósavanyodásra nem hajlamos tejsavbaktériumokkal és bifido baktériumokkal készül, ezért hosszú ideig megőrzi krémes, édeskés ízét és probiotikus hatását. Cseppmentesen záródó műanyag dobozban forgalmazzuk.
Sonka, kolbász mellé "kísérőnek", vagy csak magába elcsipegetni, a gyerekeknek tízóraira, uzsonnára.
Natúr vajkrémünk élőflórás. Nyers tejszínből, mezofil tejsavbaktériumokkal fermentálva készítjük, megőrizve hőre érzékeny vitamintartalmát (B1,B2,A-vitamin). Kellemes, savanykás ízű. Hűtőből kivéve is krémes, kenhető állagú. A laktáció folyamán a tej zsírtartalma természetes okokból kifolyólag kb. 0.5% ingadozást mutat, ezért a vajkrém állaga minimális mértékben változhat.
Nussy Kamrája - SariBari Sárgabarack lekvár 300g-os kiszerelésben. Kérjük felbontás után hűtőben tárolja.
Nyers tej 3,9-4,1 zsírtartalommal A HUGI SAJT kézműves sajtjai és tejtermékei kizárólag a Vencel családi gazdaságból származó tehéntejből készülnek, méghozzá kézi eljárással, mesterséges adalék hozzáadása nélkül. Kedves vásárlók. Nem a tej drágult csak a palack lett betétdíjas .