Hagyományos, kézműves technológiával előállított kenyerek szárításával, őrlésével készült termék. Összetétel: kenyérliszt, teljes kiörlésű búzaliszt, teljes kiörlésű rozsliszt, só
Szabadföldi fajta, kb. 60 cm magasra nő. friss fogyasztásra és befőzésre is alkalmas.
Kiváló olasz fajta, alapvetően szabadföldi termesztésre. Determinált növekedésű, egy nagyobb karó mellett szépen elvan. Kifejezetten bőterermő, sokoldalúan felhasználható.
Magasra növő, karózandó fajta. Termése citromsárga színű, nagyon édes, lédús.
Parajdi értkezési só 1 kg Az emberi szervezet vízből és sóból áll. A só alatt nem a hagyományos értelemben vett finomított konyhasót értjük, hanem a természetben előforduló, eredeti állapotban előforduló sókat, melyben különböző minőségű és mennyiségű ásványi anyagok vannak. Ezek közül a parajdi a világon az egyik legjobb minőségű, 84-féle ásványi anyagot tartalmaz.
MAGYAR ÍZEK VERSENYÉN ARANY MINŐSÍTÉSŰ TERMÉK. Főzött, gyúrt sajt, bükkfaforgácson füstölve. A HUGI SAJT kézműves sajtjai és tejtermékei kizárólag a Vencel családi gazdaságból származó tehéntejből készülnek, méghozzá kézi eljárással, mesterséges adalék hozzáadása nélkül.
Olaszos beütésű paradicsom szósz (ketchup). Olasz fűszerek, paradicsom és Habanero chili fúziója teszi különlegessé. Minden olyan ételhez ajánljuk, amit hagyományos ketchuppal lehet fogyasztani. Erőssége 5/2-es. Nem nyomja el sem az ételnek, sem a szósz ízvilágát az erőssége.
Pitypang szörp kandírozott narancshéj ízesítéssel. 500 ml Tartalmaz: pitypang szirom, ivóvíz, cukor, kandírozott narancshéj, lime, citromsav