Természetes almarost 66% élelmi rosttal Vegán, gluténmentes A természetes almarost 66% élelmi rostot tartalmaz, pektin tartalma 25,1%. A pektin a legértékesebb, mivel vízoldhatósága miatt a hasznos bélbaktériumok segítségével butirátra (vajsav) fermentálódik, ami a vastagbél hámsejtek és a májsejtek mitokondriumának elengedhetetlen tápláléka. A bél, a máj és a bél-agy tengely megfelelő működéséhez szükséges butirát mennyiség napi 15 gramm pektin elfogyasztásával megoldható, amely 60g almarostnak felel meg. az általunk forgalmazott almarost nem ipari termelésből származik. Fogyasztása ajánlott: különböző bélproblémák megelőzésére (pl. vastagbél polip) májműködés támogatására székrekedésben szenvedőknek cukorbetegeknek fogyókúrázóknak (teltségérzetet ad) magas koleszterin esetén érbetegségek kockázatának csökkentésére Felhasználási javaslat: Joghurtba, turmix italokba vagy zöldséglevekbe keverve, Akár házi kenyér, sütemény,palacsinta összetevőjeként vagy főzelékek sűrítésére is alkalmas. Ajánlott napi adag: 20-30g sok folyadékkal (2-3 púpozott evőkanál) Gyártó: Mester és Major Kft.
Hagyományos eljárással készült édes pékáru. Összetétel: liszt, tej, margarin, cukor, tojás, dió, élesztő, só Minőségét megőrzi: 3 nap Tárolás: száraz, hűvös helyen
Gyúrt sajt, aszalt-sárgabarackkal töltve. A HUGI SAJT kézműves sajtjai és tejtermékei kizárólag a Vencel családi gazdaságból származó tehéntejből készülnek, méghozzá kézi eljárással, mesterséges adalék hozzáadása nélkül.
Gyúrt sajt, aszalt-szilvával töltve. A HUGI SAJT kézműves sajtjai és tejtermékei kizárólag a Vencel családi gazdaságból származó tehéntejből készülnek, méghozzá kézi eljárással, mesterséges adalék hozzáadása nélkül.
Saját sertésállományból készült termelői bajor grillkolbász! Tartósítószert és ízfokozót NEM tartalmaz! A termékeim kizárólag saját nevelésű sertésekből, hagyományos eljárással készülnek! Összetevők: Sertéshús, szalonna, só, bors, kömény, koriander és petrezselyem juhbélbe töltve. A sertéseket saját magam nevelem és dolgozom fel. Az előállítás során csak és kizárólag hazai hozzávalókat használok!
Erősség: 5/3 Barackos, rozmaringos, közepesen csípős, gourmet chili szósz. Kiváló társa szárnyas húsoknak, szendvicseknek, süteményeknek, továbbá számtalan fogás extra kiegészítője. Ínyenceknek tökéletes választás bármelyik gyümölcsös szószunk!
Gyúrt sajt, bükkfaforgácson füstölve, barbecues fűszerrel fűszerezve. A HUGI SAJT kézműves sajtjai és tejtermékei kizárólag a Vencel családi gazdaságból származó tehéntejből készülnek, méghozzá kézi eljárással, mesterséges adalék hozzáadása nélkül.
SzmoKing BBQ prémium chili szósz. SpicyHun 2023-as országos verseny 3. Helyezettje BBQ kategóriában. SpicyHun 2024-es országos verseny 3. helyezett BBQ kategóriában. 2024.-es Kárpát medencei chili verseny Bronz minősítésű szósza. Füstös, csípős, paradicsomos, paprikás, és prémium összetevőket tartalmazó szósz. Erőssége 5/3-as, enyhén csípős termékünk. Kiváló társa kerti partiknak. Ajánljuk: Szinte bármilyen hús mellé, szendvicsbe, pizzára, tésztákra.
100 % Fekete Berkenye lé organikus gazdálkodásból Kiemelkedő antociánin tartalommal 121 mg/100 ml és polifenollal. Kiemelkedő flavonoid tartalmának köszönhetően hozzájárul a szervezet egészséges . Fekete Berkenyével kapcsolatban 6 hatást szoktak kiemelni. Kiváló kiegészítője e cukorbetegek diétájának mert számos tudományos kisérlet kapcsán tapasztalták, hogy segít csökkenteni a vércukorszintet. In vitro kísérletekben igazolták, hogy hatékonyan képes lassítani a rákos sejtek növekedését, kifejezetten a tüdő és vastagbél rák esetén Hatékonyan képes támogatni az immunrendszert természetes antibiotikumként és C-vitamin tartalmánál fogva hasznos támasza a szervezetnek. Keringési rendszert is jótékonyan befolyásolja magas P vitamin tartalmának köszönhetően ezáltal javul az erek falának a rugalmassága így kedvező hatást gyakorol a magas vérnyomásra is. Kiváló természetes antioxidáns forrás is mivel rengeteg polifenol és vitamin található benne ami mai stresszel terhelt világunkban nélkülözhetetlenné teszi. Gyulladás csökkentő hatása révén még korai fázisban segít lassítani koros folyamatokat ezáltal csökkenteni a súlyosabb betegségek kialakulásának a kockázatát.