Hagyományos eljárással készült édes pékáru Összetétel: finomliszt, tej, margarin, cukor, tojás, dió, élesztő, só A termék az átvétel napján készül Minőségét megőrzi: 3 nap Tárolás: száraz, hűvös helyen Allergének: liszt, tej, tojás, dió Készíti: Timáné Nagy Zita Krisztina (ev.), sZita Pékműhely Székhely: 8598 Pápa, Tapolcafői u. 82.
Vegyszermentes őshonos őszi almákból készült aszalvány.
Aszalt datolyaszilva eladó, az aszalvány adalékmentes, bio termelésből származik!
Vegyszermentes gyümölcsökből készült aszalvány. Tartalma: meggy, fehér szeder, homoktövis, alma, körte, cseresznye, cékla.
Vegyszermentes gyümölcsökből készült aszalt gyümölcs mix teának. Tartalma: meggy, alma, körte, cseresznye, fehér szeder, cékla, homoktövis.
Aszalt szedres mix teának Felhaszálása sokrétű: Forró italként fogyaszthatjuk mézzel, citrommal ízesítve. A csomag tartalma: fekete szeder, füge, fehér eper, alma, körte, cseresznye, meggy, homoktövis.
Aszalt szilvás mix almával Felhaszálása sokrétű: Használhatjuk süteményekbe, gyümölcskenyérbe, müzlibe, joghurtba. Forró italként is fogyaszthatjuk mézzel, citrommal ízesítve. A csomag tartalma: aszalt szilva, aszalt alma. Ízesítésként mézes sütemény fűszerkeveréket tartalmaz.





Gyúrt sajt, aszalt-sárgabarackkal töltve. A HUGI SAJT kézműves sajtjai és tejtermékei kizárólag a Vencel családi gazdaságból származó tehéntejből készülnek, méghozzá kézi eljárással, mesterséges adalék hozzáadása nélkül.





Gyúrt sajt, aszalt-szilvával töltve. A HUGI SAJT kézműves sajtjai és tejtermékei kizárólag a Vencel családi gazdaságból származó tehéntejből készülnek, méghozzá kézi eljárással, mesterséges adalék hozzáadása nélkül.





Saját sertésállományból készült termelői bajor grillkolbász! Tartósítószert és ízfokozót NEM tartalmaz! A termékeim kizárólag saját nevelésű sertésekből, hagyományos eljárással készülnek! Összetevők: Sertéshús, szalonna, só, bors, kömény, koriander és petrezselyem juhbélbe töltve. A sertéseket saját magam nevelem és dolgozom fel. Az előállítás során csak és kizárólag hazai hozzávalókat használok!