Erősség: 5/3 Barackos, rozmaringos, közepesen csípős, gourmet chili szósz. Kiváló társa szárnyas húsoknak, szendvicseknek, süteményeknek, továbbá számtalan fogás extra kiegészítője. Ínyenceknek tökéletes választás bármelyik gyümölcsös szószunk!
Gyúrt sajt, bükkfaforgácson füstölve, barbecues fűszerrel fűszerezve. A HUGI SAJT kézműves sajtjai és tejtermékei kizárólag a Vencel családi gazdaságból származó tehéntejből készülnek, méghozzá kézi eljárással, mesterséges adalék hozzáadása nélkül.
100 % Fekete Berkenye lé organikus gazdálkodásból Kiemelkedő antociánin tartalommal 121 mg/100 ml és polifenollal. Kiemelkedő flavonoid tartalmának köszönhetően hozzájárul a szervezet egészséges . Fekete Berkenyével kapcsolatban 6 hatást szoktak kiemelni. Kiváló kiegészítője e cukorbetegek diétájának mert számos tudományos kisérlet kapcsán tapasztalták, hogy segít csökkenteni a vércukorszintet. In vitro kísérletekben igazolták, hogy hatékonyan képes lassítani a rákos sejtek növekedését, kifejezetten a tüdő és vastagbél rák esetén Hatékonyan képes támogatni az immunrendszert természetes antibiotikumként és C-vitamin tartalmánál fogva hasznos támasza a szervezetnek. Keringési rendszert is jótékonyan befolyásolja magas P vitamin tartalmának köszönhetően ezáltal javul az erek falának a rugalmassága így kedvező hatást gyakorol a magas vérnyomásra is. Kiváló természetes antioxidáns forrás is mivel rengeteg polifenol és vitamin található benne ami mai stresszel terhelt világunkban nélkülözhetetlenné teszi. Gyulladás csökkentő hatása révén még korai fázisban segít lassítani koros folyamatokat ezáltal csökkenteni a súlyosabb betegségek kialakulásának a kockázatát.
Bio minőségű, saját készítésű szűretlen almaecet, mely vegyszermentes almából készül, természetes érleléssel. Összetevők: Alma, ivóvíz, cukor Az almaecet jótékony hatását elsősorban az ecetsavnak köszönheti, de ha egy almaecet nyers, az azt is jelenti, hogy enzimekben gazdag, így már önmagában is segít az emésztésben. Épp ezért érdemes pasztörizálatlan, bio, szűretlen almaecetet választani. A desztillált, pasztőrizált almaecet pH értéke 2-2.5. Ez valamivel alacsonyabb, mint a bio, szűretlen, pasztőrizálatlan almaeceté, aminek eredetileg 3.3-3.5 között van a pH-ja, ami pont optimális, ezért tud pozitív hatást gyakorolni a szervezetre. Az almaecetet nem szükséges hűtőben tárolni, szobahőmérsékleten is eláll, akár 5 évig is, lezárni sem kell csak egy vászondarabbal lekötni az üveg száját, hogy tovább tarthasson az érési folyamat! Tárolás közben, ha még tart az érés kialakulhat a tetején egy kocsonyás réteg, ezt hívjuk ecetágynak. Ezt egy tiszta üvegbe való átfejtéssel el tudjuk távolítani. Ha szeretnénk saját ecetet készíteni, érdemes eltenni az ecetágyat, mert segíti az új ecet gyorsabb érését.
Vegyszermentes gyümölcsből kevés cukorral, tartósítószer nélkült készült, kellemes ízű lekvár a birs kedvelőinek.
Az ivólét vegyszermentes gazdálkodásból származó gyümölcsből készítjük és pasztőrözésssel tartósítjuk.
Akác virágot, cukrot, citromot,citromsavat tartalmaz. Hőkezeléssel tartósított.
Intenzív bodszavirág ízű lekvár, ami tavaszt varászol a szájba. Összetevők: bodzavirág, alma, cukor, citrom, citromsav, víz. Tartósítószert nem tartalmaz.
Sütemények, piskóta ízesítésére sütés előtt vagy után is használható.